Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas

gomuri gali patepti su kamistad tepaliuku,jis su lidokainu,nuskausmina,nors uzvalgyti galesi...
Atsakyti
taip taip acikloviras ( acic, zovirax dar kruva tokiu pat, tik kaina skiriasi)- vienintelis vaistas, arba tepti arba gerti- yra tabletes wink.gif o dar geriau i soliariuma nueiti kokiom 5 min. pirma diena kai pusles susiformuoja, momentaliai iszdiovina, po poros dienu ramu thumbup.gif

o jeigu ir ant gomurio, uzjauciu bjaurus reikalas, tada kad nesikankinti galima tabletes, viena ryte, kita vakare ir vsio pamirstas reikalas wink.gif tik negerkit daug ju 2-3 uztenka su 12 val pertrauka, nes biski toksiskos ilgesni laika geriant
Atsakyti
QUOTE (Iva @ 2004 04 16, 12:06)
taip taip acikloviras ( acic, zovirax dar kruva tokiu pat, tik kaina skiriasi)- vienintelis vaistas, arba tepti arba gerti- yra tabletes wink.gif o dar geriau i soliariuma nueiti kokiom 5 min. pirma diena kai pusles susiformuoja, momentaliai iszdiovina, po poros dienu ramu thumbup.gif

o jeigu ir ant gomurio, uzjauciu bjaurus reikalas, tada kad nesikankinti galima tabletes, viena ryte, kita vakare ir vsio pamirstas reikalas wink.gif tik negerkit daug ju 2-3 uztenka su 12 val pertrauka, nes biski toksiskos ilgesni laika geriant

O tai kokias tabletes
Atsakyti
Dorata acikloviro tabletes, cia veiklioji medziaga, o vaistineje pavadinimai gali buti kitokie, ir kaina nuo to labai skirsis, tad galima tieosg paprasyti pigesniu, kainuos apie g.gif nepamenu, atrodo apie 3lt paskutini karta mokejau uz 10 tabl., o gal daugiau
Atsakyti
Acic = Zovirax = Acislovir stada (visu ju ta pati veiklioji med. acikloviras, tik kaina skiriasi wink.gif ) o padeda tik pradinej stadijoj, kai dar persti. Cinko tepaliukas (pigus) padeda susidariusiem sasam greiciau susitraukti ir nukristi (kaip sakant dziovina). Dar yra versija, ant pazeistos vietos palaikyti vata sumirkyta interferone (jis veikia virusus), bet pati neisbandziau. Siaip man sasta nosis sad.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už patarimus tikrai tikiu Jumis nes tai iš patyrimo, eisiu vėl į vaistinę jau užkniso...

Dar prie to paties pasakysiu, kad tie reklamuojami vaistai nepirkit niekada nes š.. paskutinis, nupirko vyras to reklamuojamo "DECATILEN" nuo gerklės kainavo 16 Lt, o poveikio 0. Sunaudojau visas, o ka tik išleisti pinigai.

Atsakyti
Labai geras yra TETRACIKLINO tepaliukas, jis ir herpes virusa naikinai ir miezi, jei buna ant akies...
Atsakyti
DĖKOJU VISOMS UŽ PATARIMUS TAI TRUMPIAUSIAS LAIKAS PER KURĮ MAN PAVYKO IŠSIGYDYTI HERPESĄ< clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
DĖKOJU JUMS BRANGIOSIOS rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorata: 20 balandžio 2004 - 13:38
Man taip pat labai padejo tepaliukas Acic, ir jis visai nebrangus..Issigydziau jau vidurines stadijos herpesa thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
O man paskutini karta net Acic kremukas nepadejo, nors tepiausi vos tik, kai pradejo persteti. Matyt, jau priprato mano organizmas prie to tepalo. Dar esu girdejusi ir isbandziusi toki dalyka: su siera is ausu patepti vos pajutus prestejima, laabai greit uzdziovina ta herpesa....Ir apskritai reikia stiprinti savo imunine sistema, kad maziau kiltu tu pusleliu.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrora: 25 balandžio 2004 - 11:55
Na va ,as savo recepta pasakisiu.Kai tik pajauciat kad auga,reikia patrinti druska,bet kad ji liktu ant gerpieso thumbup.gif clap.gif ,jai nulaizhot tai viel pritrinat.Pas mane anksciau i metus po kelis kartus augo,o dabar laaaaaaaaaabai retai.jau net neatsimenu kada paskutini karta ir buvo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (K.Kriste @ 2004 04 25, 12:13)
Na va ,as savo recepta pasakisiu.Kai tik pajauciat kad auga,reikia patrinti druska,bet kad ji liktu ant gerpieso thumbup.gif clap.gif ,jai nulaizhot tai viel pritrinat.Pas mane anksciau i metus po kelis kartus augo,o dabar laaaaaaaaaabai retai.jau net neatsimenu kada paskutini karta ir buvo. biggrin.gif

Gal druska stirpina lupas g.gif Nes pvz nagus laikant druskos vonelese, jie tikrai stipreja..tai gal taip ir su lupom? g.gif wink.gif
Atsakyti