Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas

na nezhinau,aishku jokingai atrodai su ta druska bevaiksciodama, rolleyes.gif ,bet 2-3dienas ir viskas dabar,kai pirmus kartus dariau,tai reikiejo4-5dienu.Bet gerpesas ne auga dabar,tik lupa pradieda neshtiet(kaip jauciasi kad auga)pritrinu,ji ir lieka taip tik parausta.
nu ir paaishkinau doh.gif
Atsakyti
Pavyzdziui,as,kai tik pajauciu dilgciojima,tuoj issitraukiu is kameros leduka ir laikau ant tos vietos kol galiu iskenteti salti ir nakciai pasta pasitepu,neleidziu issokti tom puslytem smartass.gif
Atsakyti
kiek man teo susisdurt su sia beda tai man geriau uz zovirax tepaliuka nieko nera, jis brangesnis nei acicas bet efektas akivaizdus. tiesa manes pusleline taip smarkiai nekankina kaip kad cia mamytes aprase, bet ta beda zinau puikiai ,nes sesute mano vargsta juodai, ir tabletes geria ir tepa ir snipstas, po kiekvieno streso rezultatas labai ryskus:(
Atsakyti
Su herpeso virusu vargstu berods nuo treju metu... doh.gif Anksciau ziauriai jis mane kankino, dazniausiai ant vienos akies voko atsirasdavo, tada jau amen, pora savaiciu namie ant biuletenio tekdavo praleisti... blink.gif Paskui pradejo atsirasti ant zando, irgi nieko gero, nors jau maziau baisu, nei kaip ant akies... mad.gif O paskui i lupas nusileido... doh.gif Ir per tiek metu isbandziau visas priemones ir atradau pigiausias bei efektyviausias: kai ant akies budavo, naudojau interferon lasiukus, juos ir i aki lasindavau, ir pacias pusleles patepdavau, tie lasiukai labai gerai nudziovindavo thumbup.gif Na bet kai ant akies nebesidaro (tfu tfu tfu...), tai ir lasiuku nebeperku, o naudoju kita vaista: paprasciausia salicilo spirita, ir zinokit thumbup.gif Tik pajuntu besikalancia puslele, kas valanda paspirituoju ta vieta, ir arba visai nunyksta is karto, arba jei ir prasikala kokia puslele, tai greitai nudziuna ir nukrenta... rolleyes.gif Tiesa, kartais lieka zaizdeles, tai jas gydau beneocin miltukais ar kokiu panasiu tepaliuku patepu wink.gif
Atsakyti
Pas mane irgi ta pati beda. Drauge patare tokia profilaktika. Dar neissikelus puslelems, pradeti tepti medetkos tinktura. Tepti nuolatos, paskus dar patepti cinko tepalu. Sake, kad taip issigyde, reikes ir man pabandyti.
Atsakyti
Užjaučiu visas. Tai virusinė infekcija, kurios viruso nešiotojos esate pačios ir susilpnėjus imunitetui ji išlenda. Saugokites bučiuotis ir t.t., nes galite užkrėsti savo vaikučius. Visi jūsų minėti tepaliukai yra acicloviras - tai veiklioji medžiaga, o kaina ir pavadinimas priklauso nuo firmos. Yra ir tabletės acicloviro lėtinei infekcijai gydyti.
Atsakyti
QUOTE (lauma @ 2004 10 03, 07:48)
. Yra ir tabletės acicloviro lėtinei infekcijai gydyti.

as suvartojau kokias 5, tai gal metus laiko ramu buvo, o po to- vel pradejo kilti nors kiek pasalus... sad.gif
noreciau ir vel ta cikla pakartoti, bet bijau kad gal nelabai cia sveika ryti tas tabletes... kaip manot? g.gif
Atsakyti
nors manes nekankina ta bjaurybe bet ziniomiz pasidalinsiu:
vos tik jauciate kad kyla puslele, kas valanda ar reciau priglauskite ledo gabaliuka trumpam, virusui nepatiks tokios salygos tai ir nebesidaugins. ir dar acikloviras veiks tik pradineje pusleles stadijoje nes jis inhibuoja viruso dnr replikacija ir kt procesus, taip kad neverta ant isbujojusios pusles teptis vaistu dry.gif
Atsakyti
QUOTE (mamkinas @ 2004 10 03, 08:57)
as suvartojau kokias 5, tai gal metus laiko ramu buvo, o po to- vel pradejo kilti nors kiek pasalus... sad.gif
noreciau ir vel ta cikla pakartoti, bet bijau kad gal nelabai cia sveika ryti tas tabletes... kaip manot? g.gif

Na nežinau dėl sveikumo, bet tu su šiuo "padaru" gyvensi visą gyvenimą, stenkis niekam jo nepadovanoti.
Atsakyti
Ant lupų čia tai nieko,bet vat mano draugei ant lytinių organų ohmy.gif Atrodo jau metus kas mėn.kartojasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE (violetik @ 2004 10 04, 12:45)
Ant lupų čia tai nieko,bet vat mano draugei ant lytinių organų ohmy.gif Atrodo jau metus kas mėn.kartojasi blink.gif

tai cia kiekvienam nesiojanciam ta viruseli gali taip nutikti blink.gif arba ant nugaros, krutines lopai sekretuojantys ir pan blink.gif
Atsakyti
zovirax padeda tik tada,jei pajauti kai ta puslelinė kyla ir dar spėji ją pagaut.Acic visai nepadeda.siaip dar sakoma medetkų tinktūra tept reikia.

o siaip tai yra virusas,kuris nepagydomas.jis visada yra,tik iškyla po tam tikro laiko.dažniausiai peršalus.tą pačią problemą ir aš turi.

va ir dabar sėdžiu zoviraxu prisitepus rolleyes.gif bet dar spėsiu "pagaut"
Atsakyti