QUOTE(Tropic @ 2011 06 10, 17:04)
O gal zinote atsiliepimu apie Jankuna?
Tai butent del to as ir noriu detis implantus, o ne leistis injekcijas
apie Jankuna neturiu nuomones. nors kai domejausi (.)(.) tema - buvo merginu ir pas ju dariusiu. galit pasiteirauti papu temoje, nes senos jau istrintos. bet velgi - gal kas gerai imiklines ranka lupu tobulinime, o prastai - papu. arba atvirksciai...
Papildyta:
QUOTE(miss85 @ 2011 06 11, 19:12)
As dariausi paprasta injekcija, norejau paziureti kaip atrodys lupos ir ar man tiks. Kadangi sunaudojo tik puse ampules, mokejau 420 lt. Laike manau 6-9 men. O riebalu injekcijos sake kainuotu 2000-3000 litu ir kaip supratau visam gyvenimui (kazkiek gal prasivaiksciotu). Nusiurbia nuo pilvuko ar kitos vietos riebalus, perfiltruoja juos ir leidzia kaip paprastas injekcijas. Kadangi riebalai "galioja" tris menesius, galima per ta laika bet kada ateiti ir dasileisti jei noresis putlesniu lupyciu. As nuodugniai dar visko nesiaiskinau nes planuoju tik po metu darytis.
o sitas variantas man dar patrauklesnis negu implantai

O kurioje cia klinikoje daro tas riebalu injekcijas?
man norejo su rieblais naikinti pykcio rauksle (kartu su endoskopiniu kaktos kelimu), bet nesiryzau keltis antakliu ant pakausiaus, tai rauksle panaikinau (biski liko) butolinu. bet cia laikina....
Bet sakek kad su riebalais - islieka apie 60 procentu, bet gali islikti ir 0 procentu - kam kaip pasiseka. Tai butu apmaugu jeigu supociau 3000Lt, o rezultatas nulinis...