QUOTE(Infaantė @ 2011 11 27, 12:48)
Man irgi įdomu, kodėl niekas nepasiskelbia po procedūros... Mano planuotas didinimosi metas jau artėja, pasižadėjau sau išbandyti kelis mėn.prieš vestuves, kad žinočiau, ar verta bus šiek tiek pasidailinti lupytes jau joms artėjant.
Iš tikrųjų po pirmųjų komentarų šioje temoje į mane kreipėsi viena moteris, kuri sakė dirbanti su reikalingomis medžiagomis ir bendradarbiaujanti su gydytojais atliekančiais šią procedūrą, berods, Kaune. Tuomet išeina šiek tiek pigiau viskas. Kaip suprantu, jau buvo merginų susigundžiusių jos pasiūlymu, tačiau rezultato nuotraukų ji neturėjo.
Taigi be rekomendacijų, pasikliauti baisoka.. Ir nežinau, kur man reikės nuspręsti kreiptis...
Papildyta:
Girdejau, jog pas Kaikari merginos kurios ejo buvo labai patenkintos.
as vis dar gundausi
Drauge dirba Vilniuje kosmetologe, minejo kad vyks kursai, po kuriu grozio centre bus atliekamos proceduros ir lupu putlinimas, as susizinosiu visa info,kiek kainuoja ir t.t., jeigu bus viskas oke, pasidarysiu ir bent as ikelsiu foto!
nes cia drasiu nera
Papildyta:
QUOTE(*Lelyte @ 2012 02 04, 22:29)
Pusaite, o pas jus realiai plonos lupos? nes maniskes nera kaip du siulai, tai nzn, ar man cia to reikia, ar ne

kur daretes?
pas mane neplonos lupos, pasidazius su blizgesiu jos super atrodo, taciau vos vos pakelti man labai norisi, nesidarysiu kaip anciuko, bet putlumo reikia.
Papildyta:
Panasios i mano lupas
Papildyta:
Grazu