lora++, džiaugiuosi, kad šįkart itališkos bandelės pavyko 
 valiute
 valiute, galima pasidaryti ir kitokį įdarą visai be riebalų 

 :
Prancūziškas kremas (French Pastry Cream): 
2 kiaušiniai
350 ml pieno
4 v. š. krakmolo
1/2 st. cukraus
Sumaišyti krakmolą su 1/4 st. cukraus, įmaišyti ten kiaušinius, trinti tol, kol neliks gumuliukų. Likusią 1/4 st. cukraus supilti į puodą su pienu ir užvirti. Nuolat maišant į kiaušinių masę plona srovele supilti karštą pieną, tada vėl viską supilti atgal į puodą ir pavirti ant silpnos ugnies kelias minutes, kol sutirštės (neužvirti). Nukelti kremą nuo viryklės, perdėti į dubenį, uždengti plėvele (taip, kad plėvelė liestų visą kremo paviršių) ir visiškai ataušinti.
Mano pateikto plikytos tešlos recepto kiekiui reikia bent dvigubos kremo normos 
 laurechka
 laurechka, jei neturi švirkšto - teks nupjauti pyragaičio viršų, įdėti kremo ir uždengti "kepurėle"... Arba įsigyti švirkštą (man patogiau konditeriniai maišeliai su antgaliais). Geriausiai tinka toks antgalis:

Su maišeliu tikrai nepavyks, na nebent dar mėgint susukt iš standesnio popieriaus tūtelę... 
 Martyna
 Martyna, aha, būtent už paplotėlius 

 Džiaugiuosi, kad pagaliau išbandei ir nenusivylei 

 Malonu ir kad "Manijus" patiko 
 nengamo
 nengamo, malonu, kad Šepardo pyragas ir jums patiko 
 Mama_Tania
 Mama_Tania, o kokio dydžio miestas? 
 curly
 curly  ,
, nėra už ką 

 Džiaugiuosi, kad receptai pravertė 
 matre
 matre, smagu, kad apkepas patiko 
 LIAN
 LIAN, šiaip po kiek laiko su įdaru pyragėliai gerokai suminkštėja 

 Dar vis ruošiuosi pamėginti tešlą daryti ne su vandeniu, o su pienu - gal tada gautųsi minkštesni? 
