
Kepta kiauliena
1  2 kg kiaulienos sprandinės gabalas
česnako galva
sauja džiovintų slyvų, abrikosų
druskos, pipirų
majonezo
Sprandinėje padaryti nedidelių įpjovų, į kurias prikišti česnako skiltelių ir džiovintų vaisių. Mėsą ištrinti druska ir pipirais. Aptepti majonezu. Standžiai suvynioti į foliją (arba dėti į kepimo rankovę) ir kepti iki 200º C orkaitėje 1  2 val. (iki kepimo pabaigos likus 20 min. praplėšti foliją ar kepimo rankovę, kad mėsa apskrustų).
P. S. nieko nauja čia nėra, bet mėsa gavosi skani
 Kepimo laikas priklauso nuo jūsų orkaitės ir mėsos gabalo dydžio... Ar mėsa iškepė, tikrinau termometru - geras tai daiktas
 Kepimo laikas priklauso nuo jūsų orkaitės ir mėsos gabalo dydžio... Ar mėsa iškepė, tikrinau termometru - geras tai daiktas  Kepiau kepimo rankovėje. Abrikosų, gaila, neturėjau... Manau, su jais būtų buvę dar skaniau...
 Kepiau kepimo rankovėje. Abrikosų, gaila, neturėjau... Manau, su jais būtų buvę dar skaniau...  Bet iš principo ir taip gavosi super... Teoriškai iškeptą mėsą reikėtų iškart standžiai suvynioti į foliją ir palaukti prieš pjaustant bent 20 min., kad mėsa išliktų sultinga, bet mes valgėm iškart
 Bet iš principo ir taip gavosi super... Teoriškai iškeptą mėsą reikėtų iškart standžiai suvynioti į foliją ir palaukti prieš pjaustant bent 20 min., kad mėsa išliktų sultinga, bet mes valgėm iškart  
  
                
                                    
                 
    



















