pievuk, dėl kokių priežasčių tau įtaria?
QUOTE(Veronika @ 2007 03 29, 12:21)
Pievukas, aš nelaukčiau rudens.Laparoskopija nėra labai sudėtinga operacija.
va va...nerandu sau vietos dabar - nežinau, ką daryt

Ginekologė sako, jauni esat, vieną vaiką jau turit, tai kur skubėt...
QUOTE(Aga @ 2007 03 29, 12:51)
pievuk, dėl kokių priežasčių tau įtaria?
Na man teplioja rudai prieš mmm, per apžiūrą rado kažkokius surandėjimus, skausmingos mmm ir niekaip nepastoju... Lyg ir tokie pagrindiniai tie požymiai.
Nu žiūrėk ką gydytoja pataria. Operacija nėra labai sudėtinga, jei rimti įtarimai, tai gal ir reiktų jos.
QUOTE(Aga @ 2007 03 29, 13:30)
Nu žiūrėk ką gydytoja pataria. Operacija nėra labai sudėtinga, jei rimti įtarimai, tai gal ir reiktų jos.
Na ji pataria palaukti rudens, sako, ką čia ant vasaros su operacijom prasidėti, o be to nevaisingumo gydymas ilgas procesas ir geriau palaukti rudens ir ramiai pavasaroti

QUOTE(Pievukas @ 2007 03 29, 14:40)
Na ji pataria palaukti rudens, sako, ką čia ant vasaros su operacijom prasidėti, o be to nevaisingumo gydymas ilgas procesas ir geriau palaukti rudens ir ramiai pavasaroti 

Aš nesutikčiau su šia nuomone.

Na aš irgi esu girdėjus, kad geriau vasarą nesioperuoti, kad planines operacijas stengias rudeniui atidėti kažkodėl. Gal sakau kokią infekciją per tuos karščius greičiau gali pasigauti 
Papildyta:
Veronika, matai dar nepilnai metai nepastoja, o ir 2 nėštumus jau turėjusi. Gal ten nėra labai didelių bėdų.

Papildyta:
Veronika, matai dar nepilnai metai nepastoja, o ir 2 nėštumus jau turėjusi. Gal ten nėra labai didelių bėdų.
QUOTE(Veronika @ 2007 03 29, 13:43)
Aš nesutikčiau su šia nuomone.
Būtent, kad nevaisingumo gydymas yra ilgas procesas, tai kam laukti? 

va ir man taip atrodo, bet iš kitos pusės, kad paskui tas skubėjimas blogiau nesibaigtų

QUOTE(Aga @ 2007 03 29, 13:45)
Na aš irgi esu girdėjus, kad geriau vasarą nesioperuoti, kad planines operacijas stengias rudeniui atidėti kažkodėl. Gal sakau kokią infekciją per tuos karščius greičiau gali pasigauti 
Papildyta:

Papildyta:
Kiek skaičiau laparoskopijų skyrelį, tai ten po operacijų nėra pyragai, tai gal tikrai tie karščiau gero nepridėtų

Aga, neštumas mano tik vienas buvo. O tas antrasis vaikas, kur ant debesėlio krašto, tai iš filmo "Zydroji paukštė". Ten rodė, kaip dar negimę vaikai gyvena danguje ir pas tėvus nusileidžia per debesis

QUOTE(Pievukas @ 2007 03 29, 15:42)
va ir man taip atrodo, bet iš kitos pusės, kad paskui tas skubėjimas blogiau nesibaigtų
Kiek skaičiau laparoskopijų skyrelį, tai ten po operacijų nėra pyragai, tai gal tikrai tie karščiau gero nepridėtų
Gal reik bandyt nusiramti, ir gal netyčia pavyktų "pasigauti" mažylį. Juk tikimybė pastoti yra, nors ir labai menka
Aga, neštumas mano tik vienas buvo. O tas antrasis vaikas, kur ant debesėlio krašto, tai iš filmo "Zydroji paukštė". Ten rodė, kaip dar negimę vaikai gyvena danguje ir pas tėvus nusileidžia per debesis

Man darė laporaskopija pernai metais birzelio menesi, buvo labai karsta, bet greitai atsistaciau, jau po keliu dienu i darba isejau (diagnoze - endometriozes IV stadija). Taip, kad jeigu reikia laporaskopijos, tai ir nera ko laukti.
Tiesa, po puses metu teko vel kartoti, nes endometrioze vel atsinaujino

QUOTE(rututu25 @ 2007 03 29, 15:03)
Man darė laporaskopija pernai metais birzelio menesi, buvo labai karsta, bet greitai atsistaciau, jau po keliu dienu i darba isejau (diagnoze - endometriozes IV stadija). Taip, kad jeigu reikia laporaskopijos, tai ir nera ko laukti.
Mes taip pat nesulaukiam antro vaikelio 

Rututu25, o kaip dabar jautiesi ? Tikiuosi trečios neprireiks

Su vyru kaip ir sutarėm, kad nelauksim to rudens, gal ne vasaros pradžioj, bet į pabaigą tai tikrai.
O kaži kaip Vilniuj yra kokios eilės laparoskopijai ar iš karto gali daryt ?

QUOTE(Pievukas @ 2007 03 29, 16:08)

Rututu25, o kaip dabar jautiesi ? Tikiuosi trečios neprireiks

Su vyru kaip ir sutarėm, kad nelauksim to rudens, gal ne vasaros pradžioj, bet į pabaigą tai tikrai.
O kaži kaip Vilniuj yra kokios eilės laparoskopijai ar iš karto gali daryt ?

Si karta man leis blokuojancius vaistus (difereline). Jauciuosi gerai, kaip ir pernai metais, po 4 d. isejau i darba.
O del eiliu tai nezinau, nes as tariausi asmeniskai su gydytoju ir tada nebuna jokiu eiliu

QUOTE(rututu25 @ 2007 03 29, 15:14)
Si karta man leis blokuojancius vaistus (difereline). Jauciuosi gerai, kaip ir pernai metais, po 4 d. isejau i darba.
O del eiliu tai nezinau, nes as tariausi asmeniskai su gydytoju ir tada nebuna jokiu eiliu

Džiugu, kad jautiesi gerai

Su kokia gyd. tereisi ir kur tau darė?
QUOTE(VEJUNE @ 2007 03 28, 19:19)
Pas mane kairej pusej buvo 12cm cista, ir truputi mazesne desineje, tai pilvo tikrai nereikejo pjauti, dare laparaskopija. O kokia pas tave dydzio?
gal 12 milimetrų