todel, kad tik nuo 3 stadijos kompensuojami gydymui reikalingi vaistai ( tokie kaip triptorelinas ir pan. ) jei parasytu tik 2 ir butu nuspresta gydyti triptorelinu tau ju negaletu kompensuoti. o kadangi parasyta 3 stadija, tai nepavykus gydymui su Jeanine, vadovaujantis ligonines israsu, tau gali skirti kompensuojama triptorelina.
dabar jau aiškiau
o perskaičius juraciukes istorija optimizmo laaabai padaugėjo Papildyta:
QUOTE(Belacka @ 2007 03 21, 15:10)
Nu kazkokia abejotina teorija.
Man daktare aiskiai pasake, kad anksciau prie III stadijos (mano tokia stadija) skirdavo tuos "baisiuosius" vaistus, visoms be isimties, o dabar naujausiais duomenimis prie III stadijos skiria KT. (Aisku ne visom, priklauso matyt nuo to ka randa laparoskopijos metu).
Žiūriu, tylu šitam skyrelyje, niekas nebendrauja. Merginos, kaip jums sekasi? Po mano operacijos praėjo jau truputį daugiau nei 3 mėn. tačiau aš dar ne . Nors kiekvieną mėnesį labai to tikiuosi. Skaičiau, kad po laparoskopijos yra daugiau šansų pastoti, tai aš tuos šansus ir gaudau , nepraleidžiu nei vieno . Sėkmės visoms
Sveikutes, esu trecia diena po trecios laparaskopijos (visos laparaskopijos buvo jau su IV endometriozes stadija). Jau kaip ir nebeturiu sansu naturaliai pastoti, pati maciau nufilmuota mano operacija, labai jau prastai viskas atrodo, su VK snekejau, reiks dirbtini bandyt. Tikiuos kad nors taip pavyks, norisi gi savo meldziu kad
Po pirmos laparaskopijos praejo 8 men. ir dare anntra, o po antos netoli dvieju metu. ir jauciu kad dar ne pabaiga, bandysiu daryt dirbtini, jei pavyks , jei ne nezinau kas laukia?...
Po pirmos laparaskopijos praejo 8 men. ir dare anntra, o po antos netoli dvieju metu. ir jauciu kad dar ne pabaiga, bandysiu daryt dirbtini, jei pavyks , jei ne nezinau kas laukia?...
O kodėl tau praėjus 8 mėn. vėl darė laparaskopiją, cista buvo vėl užaugusi ar kas? O po pirmos laparaskopijos kelintą tau stadiją rado
Aš vis pasitikrinu, tai cistų nėr
Aš per paskutines mmm vėl jaučiau tuos pačius skausmus, kaip ir prieš laparoskopiją. Ir pilvą vėl putė.... Neviltis ima, negi atsinaujino.... Bijau tai sau prisipažinti, veju tas mintis kuo toliau. Su dr. dar nekalbėjau, bet gal mums, ypač turinčioms III, IV stadijas ir norinčioms pastoti reikėtų po operacijos nedelsti ir daryti stimuliacijas, IUI ar IVF, o ne laukti pusę, ar metus kol natūraliai pavyks. Aš bijau ligos atsinaujinimo (kas žino, ką ji ten pridarys, kur šį kartą atsiras naujų sąaugų), pakartotinų operacijų. Jau geriau sumokėt pinigus ir žinot, kad viską padariau, o ne laukti stebuklo.... Ką manot? Papildyta: Paskaitinėju užsienio forumos, tai ten moterys su endometrioze į klubus buriasi, vieną kitą palaiko, keičiasi informacija... O pas mus dar taip maža info apie šią ligą.