Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Žvirblis82 @ 2007 11 19, 11:05)
Aha, man irgi įdomūs klausimėliai, kuriuos uždavė Christel smile.gif
Kur operavaisi?
Mane tai siunčia pas onkoginekologą kita gydytoja. Labai nesmagiai dėl to jaučiuosi.

aga, baisokai skamba.
o del ko siuncia? Spresti operuoti ar ne?
Nes siaip isoperuotu ir viskas isaisketu.
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2007 11 18, 23:47)
o tau daugiau kokiu saaugu neatrado?
tik ta viena cista?
Kada galesi pradeti planuoti leliuka?
tik po 3 menesiu?

Nu kad jų niekas neieškojo (sąaugų) g.gif
Kaip ir tik ta viena cista, tiesiog man skaudėdavo pilvo apačią, tai kreipiausi pas ginę, ji pažiūrėjo echoskopu, tada ėjau dar kartą po mėn. iš kart ir vis tiek ji buvo. Tada nuėjau dar pas kitą gydytoją ir jis tą patį rado 3x4 cm
O dėl leliuko - nežinau. Po trijų mėn eisiu pasitikrinti, tada klausiu blush2.gif
Operavausi Žygimantų g. pas Šilkūną
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2007 11 19, 13:00)
Nu kad jų niekas neieškojo (sąaugų) g.gif
Kaip ir tik ta viena cista, tiesiog man skaudėdavo pilvo apačią, tai kreipiausi pas ginę, ji pažiūrėjo echoskopu, tada ėjau dar kartą po mėn. iš][/color]

tai jei tik ta viena cista, tai saunu thumbup.gif Ja isoperavo ir daugiau leliams problemu sioje vietoje kaip ir nera 4u.gif

o daugiau endometriozes zidineliu irgi nerado, ar ne?
o kokia nors endometriozes stadija "suteike"?
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2007 11 19, 11:09)
o daugiau endometriozes zidineliu irgi nerado, ar ne?
o kokia nors endometriozes stadija "suteike"?
Nieko apie tai nesakė, ir jokios stadijos, bet jau išraše šeimos gydytojui - neįrašė g.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2007 11 19, 13:56)
Nieko apie tai nesakė, ir jokios stadijos, bet jau išraše šeimos gydytojui - neįrašė g.gif

nu tai ir fainai 4u.gif O kazkas rase, kad jau radus endo cista butinai raso 3 endo stadija. Vat ir ne.
o kam tuos KT gerti? Ar del to , kad leliaus siuo momentu neplanuojate?
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2007 11 19, 12:05)
o kam tuos KT gerti? Ar del to , kad leliaus siuo momentu neplanuojate?

Kaip aš supratau - tai čia tipo ir gydymas g.gif
Atsakyti
Mergaitės help.gif

Pasidalinkite prašau patirtimi, ar verta darytis laparoskopiją norint sužinoti, ar endometriozė neatsinaujino ir neperėjo į aukštesnę stadiją?
Operavausi prieš 14 mėnesių, buvo II stadija, aišku pridegino. 1IVF spalį nepavyko. Patepliojimų rudų prieš mmm būna. Antroj ciklo pusėj jaučiu endometriozinius spazmus.

Per kiek laiko Jums yra ši bjaurybė atsinaujinusi ir kokioje stadijoje? aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2007 11 25, 20:32)
Mergaitės help.gif

Pasidalinkite prašau patirtimi, ar verta darytis laparoskopiją norint sužinoti, ar endometriozė neatsinaujino ir neperėjo į aukštesnę stadiją?
Operavausi prieš 14 mėnesių, buvo II stadija, aišku pridegino. 1IVF spalį nepavyko. Patepliojimų rudų prieš mmm būna. Antroj ciklo pusėj jaučiu endometriozinius spazmus.

Per kiek laiko Jums yra ši bjaurybė atsinaujinusi ir kokioje stadijoje? aciuks.gif

Sveikutė,
galiu tik tiek parašyti: pas mane 1st, pirmos diagnostines lap metu buvo prideginti endomert židiniai, o po 6men turėjau antrą (šalino vieną kiaušintakį) ir vel buvo prideginti, ta pati 1st.
Man taip pat 1VF nepavyko, o antras -taip.
Tau reikėtų gal pasikalbėti su gyd apie tai...
Mes su vyru jokių papildomų tyrimų po nepavykusio IVF nedarėme, paprasčiausiai jau tada žinojome, kad darysime kitą.
Janta, linkiu tau sėkmės, kad sekantis kartas būtų laimingas 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Ralija.
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2007 11 25, 18:32)
Mergaitės help.gif

O ką gydytojai sako? AR neklausei? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

norejau paklausti tu, kas susidure su endo cistomis.
Manoji cista keicia parametrus (net iki 1 cm) - ji kiekviena syki tai didesne, tai mazesne. Ar tai endo cistos daro? As tai isiviazduoju, kad neturetu. Jos nebent tik auga. Ar dar kam nors taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2007 11 26, 09:46)
O ką  gydytojai sako? AR neklausei? ax.gif

Po nepavykusio 1IVF spalį dar nebuvau. Laukiu dabar mmm, o po jų iškart ir eisiu. Bet man labai įdomi ir mergaičių patirtis, kartais ji vertingesnė ir labiau pamokanti nei vieno gyd nuomonė.
Atsakyti