QUOTE(zirza @ 2007 11 05, 18:31)
zvirbli, esi teisi kaip niekad - kad ir kokia baisi ta endo, ji bjaurybe visgi iveikiama. o del folikulu pasiskirstymo - galas zino, kaip cia organizmas viska sureguliuoja, jam, matyt, kaip susisviecia, taip ir buna

tsakant, mes ne laikrodziai, visos taisykles mums tik su isimtimis galioja

o del pastojimo - kiek skaiciau, sako, kad endo rysys su pastojimu nera aiskus - gali tureti puikiai praeinamus kiausintakius, sveikas kiausides, o vat tie keli zidinukai ant pilvapleves gali trukdyti pastoti.. o prie ko cia jie? kokia itaka jie daro? niekas nezino..
ot dabar tai man labai reiketu patarimu tu, kurios turi endo cistas (bent jau jos itariamos) ir yra pasidariusios ca125 testa. parsinesiau ka tik rezultata - jis netgi labai dziuginantis - 31. vat ir ka man dabar galvoti? zinau, kad pagal si skaiciu esu absoliucioj "normoj", bet juk ir normalus skaicius dar nereiskia, jog tos endo pas mane nera? labai gi norisi greiciau sau diagnoze nusistatyti, bo pas gyd. tik menesio pabaigoje zygiuosiu. gal kuriai is jusu buvo tokia situacija? idomu, kuom viskas baiges.
folikulai gali augti bet kaip, nors dazniausiai pakaitomis kiekvienoje kiausideje, Bet siaip 75 proc. moteru turi aktyvesne desiniaja kiauside, todel folikulai ten ir auga dazniau.
Sveikinu su PUIKIU rezultatu

saunu.
ka galvoti nezinau.
todel as to tyrimo ir nenoriu, kad is jo niekas aiskiai nepaaiskeja.
Bet Alisauskas aiskiai man pasake- kad cista endometriozine, galima nustatyti tik padarius lpsk. Gal pas tave visai ne endo cista. O jei ir endo - gal ji tik 1 ir nepastojimui is viso itakos neturi, o yra visai kitu problemu. Arba tiesiog sekmes truksta.
Siulau -paskambink ginei ir paklausk del to tyrimo.Ir mums parasyk
o del endo ir nepastojimo -domejausi ir gydytojai sake, kad ta endo ne per didziausia gali ir visai netureti itakos nepastojimui. Cia biski ispustas burbulas yra.