Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

aciu, merginos, uz moralini palaikyma - su jumis cia kazkaip ir darbo diena taip greitai praejo biggrin.gif

siaip tai tiesa, nervina, kad tas testas is principo nieko nesako, nors is kitos puses dziaugiuosi, kad viskas isoriskai "normos" ribose. anyway, reiks dar papildomu tyrimeliu darytis - kazkaip tie staiga atsirade nesklandumai pries mmm sako, kad kazkas nera visiskai tvarkoje... hormonai?.. nzn. zodziu, sulauksiu menesio pabaigos gydytojos komentaru. o dabar - kaip zalioj jaunystej: gersiu kontraceptines ir meile liesis laisvai smile.gif o kas belieka?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2007 11 05, 18:49)
aciu, merginos, uz moralini palaikyma - su jumis cia kazkaip ir darbo diena taip greitai praejo  biggrin.gif

siaip tai tiesa, nervina, kad tas testas is principo nieko nesako, nors is kitos puses dziaugiuosi, kad viskas isoriskai "normos" ribose. anyway, reiks dar papildomu tyrimeliu darytis - kazkaip tie staiga atsirade nesklandumai pries mmm sako, kad kazkas nera visiskai tvarkoje... hormonai?.. nzn. zodziu, sulauksiu menesio pabaigos gydytojos komentaru. o dabar - kaip zalioj jaunystej: gersiu kontraceptines ir meile liesis laisvai smile.gif o kas belieka?..  g.gif

Gero vakaro visoms, aš jau atsijungiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2007 11 05, 18:49)
aciu, merginos, uz moralini palaikyma - su jumis cia kazkaip ir darbo diena taip  dabar - kaip zalioj jaunystej: gersiu kontraceptines ir meile liesis laisvai smile.gif o kas belieka?..  g.gif

\nzn, visi giniai sako, kad KT endo cistoms nepadeda. Gal geriau ne KT gerk, o leliu daryk mirksiukas.gif jei gautusi -situacija tikria isgelbetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2007 11 05, 17:55)
\nzn, visi giniai sako, kad KT endo cistoms nepadeda. Gal geriau ne KT gerk, o leliu daryk mirksiukas.gif jei gautusi -situacija tikria isgelbetu 4u.gif

ai, man tik menesiukui prirase - tikejomes, kad jei ne endo cista, KT turetu ja bent jau kazkiek paveikti. cia dabar visokius bandymus atliekam su ta cistuke tongue.gif dabar jau po keliu dienu vartojimo tu hormonciku nebesinori mesti - prisiskaiciau anotacijoje, kad jie labai slopina androgenus (vyriskus hormonus), tai neduok dieve dabar pastociau ir dar berniuku - pasekmes ne kokios butu blink.gif berniukui, turiu omeny.. turint omeny, kad vaistu anotacijose surasytos tiesos, o ypac salutiniai poveikiai, man paprastai issipildo, tai geriau nerizikuosiu tongue.gif
gero vakarelio, mergaites, ismus ir musu valanda drinks_cheers.gif nestuke.gif
Atsakyti
[quote=zirza,2007 11 05, 19:02]
"ai, man tik menesiukui prirase - tikejomes, kad jei ne endo cista, KT turetu ja bent jau kazkiek paveikti. "

Labai tikiuosi, kad tau ne endo cista, o tokia, kurią kontr.tabletės uždusins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2007 11 05, 13:33)
ir koks progresas, grike? kokios prognozes pastoti po IV laipsnio? man paciai idomios galimos tolesnes perspektyvos.

Kol kas rezultatu pasigirti negaliu, operavo mane sausio mėnesį, po to tris mėnesius gydžiausi diferelinu, ir vieną mėnesį bandėm su stimuliacijom, bet teko pristabdyti, nes po jos liko cista verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Grikė @ 2007 11 06, 11:34)
Kol kas rezultatu pasigirti negaliu, operavo mane sausio mėnesį, po to tris mėnesius gydžiausi diferelinu, ir vieną mėnesį bandėm su stimuliacijom, bet teko pristabdyti, nes po jos liko cista  verysad.gif  verysad.gif

Sveika, Grike. Užjaučiu bei linkiu sėkmės ir stiprybės tau. Norėjau paklausti, kaip tau diagnozavo endometriozę? Ar prieš tai, nežinodama diagnozės, bandei pastoti?
Atsakyti
QUOTE(Žvirblis82 @ 2007 11 06, 11:38)
Sveika, Grike. Užjaučiu bei linkiu sėkmės ir stiprybės tau. Norėjau paklausti, kaip tau diagnozavo endometriozę? Ar prieš tai, nežinodama diagnozės, bandei pastoti?

Diagnozavo tiksliai laparaskopijos metu. Kad cista endometriodinė tik įtarė, nes vieną mėnesį gėriau KT, nieks nepasikeitė, dėlto ir įtarė blink.gif
Nežinodama diagnozės ir prieš apsilankymą VK bandžiau pastoti 9 mėnesius 4u.gif
Ir ačiū už palinkėjimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grikė @ 2007 11 06, 13:31)
Diagnozavo tiksliai laparaskopijos metu. Kad cista endometriodinė tik įtarė, nes vieną mėnesį gėriau KT, nieks nepasikeitė, dėlto ir įtarė  blink.gif
Nežinodama diagnozės ir prieš apsilankymą VK bandžiau pastoti 9 mėnesius  4u.gif
Ir ačiū už palinkėjimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kad tik padėtų tie linkėjimai smile.gif Kiek man žinoma, tai ir sveikoms poroms kartais tenka kokius metus paplušėti, kad vaikelis atsirastų...
Atsakyti
Man šios savaitės pradžioje darė laparaskopiją, ats. - endometrioidinė k.cista blush2.gif
Man vis paskaudėdavo pilvą ir taip ją atradom ax.gif Dabar paskyrė kontraceptikus ir po trijų mėn. liepė pasirodyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2007 11 18, 18:39)
Man šios savaitės pradžioje darė laparaskopiją, ats. - endometrioidinė k.cista blush2.gif
Man vis paskaudėdavo pilvą ir taip ją atradom ax.gif  Dabar paskyrė kontraceptikus ir po trijų mėn. liepė pasirodyti blush2.gif

o tau daugiau kokiu saaugu neatrado?
tik ta viena cista?
Kada galesi pradeti planuoti leliuka?
tik po 3 menesiu?
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2007 11 19, 01:47)
o tau daugiau kokiu saaugu neatrado?
tik ta viena cista?
Kada galesi pradeti planuoti leliuka?
tik po 3 menesiu?

Aha, man irgi įdomūs klausimėliai, kuriuos uždavė Christel smile.gif
Kur operavaisi?
Mane tai siunčia pas onkoginekologą kita gydytoja. Labai nesmagiai dėl to jaučiuosi.
Atsakyti