tavi
daivvebūna, būna

Gal ne kaip krateris, bet lengvas biskvito įdubimas kartais pasitaikydavo. Dabar nepasitaiko, nes aušinu formoje, tik ją apvertus
Jei smarkiai susmego, tai gali būti, kad kepimo metu buvo gan stipriai trenkta orkaitės durelėmis, arba išimant iš orkaitės per staigiai padėta ant stalo. Šiaip biskvitas yra kaip lėliukas - reikia su juo labai atsargiai

nesutrenkti
Dar norėčiau pridurti, kad labai gerai iškilęs, kalnuotas biskvitas - tai yra brokas. Kad nekiltų vidurys, formos šonai netepami. Kartais prieš kepimą forma yra apvyniojama specialiomis juostomis, jos yra drėkinamos, tada biskvitas nesikalnuoja

Teisingas biskvitas - tai yra lygaus paviršiaus, purus kepinys.
Eni Oi, kaip malonu

Ir tavo variacijos visiškai tiko, ar ne?

Kitąkart pabandyk papaišyti biskvitu - labai jau smagus vaizdas gaunasi
vilyttene, ne apvalainas

gal labiau įdubęs, bet dėl kitų priežasčių - per mažai viduje biskvito buvo - būtent per vidurį, tai viduriukas atsparos neturėjo, tik plakta grietinėle rėmėsi... štai ir įdubo truputuką... bet tortas taip greitai dingo, kad niekas ir nepastebėjo

))))
Jaučiasi

manau, ir nuo varškės daug priklauso

Jei imu paprastą varškę ir ją trinu-malu, jaučiasi, kai mūsų švelniąją naudoju - lyg ir ne