fortatruputį atsigausiu ir bus receptai
Elemire
Dėl zebro tai sunku pasakyti. Faktas, kad alyvuogių aliejus tikrai neturėjo įtakos, bet forma tai tai porcijai galėtų būti didesnė. Gal tiesiog ne ta diena buvo

kartais ir elementarūs dalykai nenori išeiti... O kepimo miltelių nepamiršai?
maumokasteks, matomai originalaus torrone laukti

tuo tarpu užkandžiaujant grietiniečiais
JaNNeTeGal orkaitė peršalta? Nes aliejaus pyrage procentaliai tai labai nedaug. Bet jeigu šalta orkaitė, tai galėjo išsiskirti

nežinau, jau tikraiusiai mirtinai pavėlavau, bet šiaip siūlyčiau, jei yra galimybė, tai tortus transportuoti formose, o puošti vietoje. Tas pats liečia ir "girtuoklę"
kazikasKaip šaunu

Džaiugiuosi, kad viskas patiko
vilyttenemirtinga

)))) Aš tuoj atskleisiu neįtikėtiną paslaptį... salotas darau retai, mėgstamiausios - šviežios daržovės - agurkai, pomidorai, paprikos, violetiniai svogūnai, labai daug petražolių ir baziliko. Šlakelis aliejaus ir druskos... psio

O po to baltą duonytę sultyse mirkyti ... mniam....Bet net kopūstas gali vis kitokį skonį turėti, jei keisi žoleles. Pabandyk taip - geras pundelis petražolių (kalendros, krapų, baziliko, etc. peletrūnas ir rozmarinas gali būti per stiprūs, juos reiktų derinti su kitomis žolelėmis) truputį žalių svogūnų, česnako - viską į blenderį, citrinos sulcių, aliejaus tiek, kad tai būtų padažas. Tinka pie visų daržovių

Įmantrybių ir labai daug ingredientų kažkaip nemėgstu
padruskeTinka garpuodis

tik reikėtų ištepti aliejumi, kad nepriliptų
taviot kokie... ką jau padarysi

O vyniotinis galėjo būti saldus dėl saldaus džemo
manjanaĮ šokoladą pateko vandens, todėl jis sukietėjo. Tirpinti šokoladą reikia labai atsargiai

Tokio sukietėjusio šokolado nereanimuosi, jį galima bus sunaudoti ten, kur šokoladas skiedžiamas su labai dideliu kiekiu kitų ingredientų. Pvz., galima padaryti karštą šokoladą, bet skystesnį variantą
Monikutė, Elemire