aga turiu

sharkis
kaip vakystėje rožes piešdavome - spirale

Smauglius
tikiuosi, viskas gerai tau pavyko su citrusiniu tortu. tavi gerai pasakė - iškepti ir palikti, o ant rytojaus perpjauti

voveriena
aš dar turiu nuo senų laikų dvi mažas formas, tad jas labai mėgstu, nes geras dydis. Toks, koks tinka mano šeimynai. Dar turiu reguliuojamą žiedą, tai jis, atrodo nuo 18 cm:) Dabar pažiūrėjau arevitoje - yra ir 18, ir 20, ir 22 ir didesnės

Mama_Tania

mamushka

pince

Elemire
labai gražus tavo tortas išėjo. Šaunuolė ir labai džiaugiuosi kad pasiryžai, nepabijojai:) Mano nuomone, gražiems drebučių tortams silikoninės formos nelabai tinka, nes palyginus nestabilios. Ir svarbu principo žinojimas, tada galima kiekvieną kartą sukurti vis kažką naujo:)
Taip pat labai malonu, kad ir grybų ikrai ir avokado padažas liko teigiamai įvertinti:) dėl paštetų, tai šioms Velykoms dariau keptą pievagrybių paštetą. Kad super-puper kažkas tokio būtų, tai nesakyčiau, bet buvo skanu, įdomu ir kitaip

Mille
labai džiaugiuosi, kad izaura patiko

Moonlit
o, izauros mėgėjų klubas:) Super! labai smagu, kad patiko:) Tik grybų vyniotinis tai ne mano duotas receptas

Ugnužė

buzhiukas
Labai smagu, kad tapai trufelio gerbėja

dėl masės - taip ir turi būti. Pabandyk paimti gabaliuką masės ir palaipsniui suminkyk. Pamatysi, labai greitai masė taps plastiška ir paklusni