tavi, @astamano vaikis tai kotletus gali be perstojo valgyti... ir grikių košę... irgi "dežurnoe"

)))
nengamotai gal nebijok tų papuošimų - čia tai jie visiškai lengvai padaromi

juk nieko daryti nereikia, tik biskvitą aprišti ir viskas
MonikuteLabai malonu, kad patiko
Dėl baltymų:
jau matau, kas ne taip

baltymus reikia šildyti kartu su vandeniu. T.y. vanduo turi būti šiltas, bet ne karštas ir turi būti kaitinamas neleidžiant užvirti. Baltymai tuo tarpu turi būti plakami. Šiaip sambuką daro su žaliais baltymais... bet aš geriau kaitinu
rasa316ačiū tau labai

Nors aš tai visų pirma mėgstu skanius .... o dar labiau kad ir skanius ir gražius formelės... formelės... O žinai, gal tiesiog supjaustyk žiedus iš plastikinių gėrimų buteliukų... juk jų yra įvairių dydžių. O nuimti galima bus labai lengvai - tiesiog perpjauti sienelę... Gal taip?
Moonlit 
Kaip gaila... aš tai specialiai nededu krakmolo ... O gal keptuvė nebuvo įkaitinta?
Man ryžiai gerai išeina su trim su puse stiklinėmis. Ir tai jau padidinta vandens norma, nes ryžiai paprastai verdami santykiu 2:1, makaronai jau ten nelabai skaitosi, nes apkepami. Verdu zepteryje, gal puodas dar padeda gerai ryžiams išbrinkti?
@astaKotletai forewer!!!!!!!
Lachesėmaistinių dažų mačiau PC - ir Maximoje, ir Rimi. Schwartau firmos. Keturios tutelės - apie dešimt litų. O šokoladinės esencijos nemačiau... žinau vieną, kad labai skirtingų kvapų esencijų turi kažkokia firma, kurios gaminius eksportuoja Norfa. Ten mačiau net sviestinę...

apie grietinėlės esenciją net nekalbant.