@astapasisėti - tai gerai

aš ir kitokių žolelių pasisėju

baziliką, čiobrelius (nors jau nesėju, nes jau patys auga

peletrūną, dar vieną žolelę, bet nežinau jos tikrojo pavadinimo, šiap tai ji yra citronas.

Džiovintų šalavijų mačiau Basanavičiaus g. prieskonių p-vėje
MoonlitO, kaip:) laikau špygas kad būtų toks rezultatas, kokio lauki pati

paveiksliuke šalavijų portretas

Šiaip tai jais yra gydomos burnos ertmės, gerklės ligos, bet ar tai tie patys, ar kiek kitokia atmaina, dabar nepasakysiu.
EniNa matai, ne taip baisus velnias....

Iš tikro nieko sudėtingo nėra, tik išvaizda linksma

Dainavą ir aš mėgstu:) mniam

reiks gal daryti. Nors mano užsakovė tai blaškosi - pati nežino, ko nori:) vieną dieną torto su muminukais, kitą - su šuniukais, dar barbę pakartoti, tai drugelių prilipdyti... štai ir turime problemėlę

O kol nežinau dizaino, nežinau, kokį vidų daryti:)
PortukeO kas per šaukštai?
Štai ir aš šalavijų radau, bet ne IKI, o Maximoje. Izraelyje užaugintų.
Taip, šitas vyniotinis tikrai labai geras

Aš dar taip pat kiaulienos mažąją filė įvynioju. Irgi gražiai gaunasi

Irgi skaičiau žurnale, atrodo, Liza, ar Prijatnogo apetita, tokio vyniotinio su savojos kopūstais receptą ir vis nežinojau, ar imtis ar ne

Šitas jau patikrintas, nuo seno daromas... Bet rankos niežti

Žinok, karštam siūlyčiau padaryti kokį nors troškinį, nes namų sąlygomis dideliam skaičiui svečių porcijinius dalykus bus sunkoka padaryti - nei orkaitės nei viryklės neužteks. Aš tai gal daryčiau labai ką nors paprasto, bet užtikrintai skanaus - pvz. kalakutieną arba antieną su baravykais, rizotą su džiovintais pomidorais...? O gal oto filė suktinuką parmos kumpyje su sūrio padažu? Jeigu darysi ką nors porcijinio, tai gal geriau žuvį, nes daug greičiau gaminasi. Šiaip reiktų paderinti prie esamo meniu ir prie indų. Tai irgi svarbu
amirrro... aš tai dar vieną dalyką įžvelgiu. O gal grietinėlė nebuvo gera? Galėjo "pasileisti"...