taviišsiaiškinau

tai yra dašis:) šiaip Pochlebkinas apie citrinžolę nerašė, tada dar nemadinga buvo
akbrKaip smagu

labai džiaugiuosi, kad viskas patiko:) Ir pas mane cukinijų keksas visuomet akimirksniu dingsta
amirr
dayoi, kiek nuotykių

bet svarbu rezultatas, a ne?

Folija kepimui netinkama, reikia kepti ant kepimo popieriaus. Lakštai gaunasi ploni. Iškepę būna apie puse centimetro storio, gal truputuką storesni. Jeigu jie buvo kietoki, tai jie tau perkepė. Ganašas šiaip turėtų susiplakti į vienalytę masę. Net nežinau, kaip tą konsistenciją po šaldytuvo nupasakoti - gal kaip sviestas kiek pabuvęs kambario t-roje

bet neminkštas. Geresnei konsistencijai gauti galima iš karto po šaldytuvo ganašą galima palikyti kambario temperatūroje, kol jis sušils savaime. Jeigu nuėjo gabaliukais, tai tada galima būtų truputį ganašo pašildyti ir tada suplakti su likusiu ganašu. Yra dar vienas ganašo gamybos būdas, juo pagamintas ganašas yra labai purus, ne toks šokoladinis. Šiuo atveju šokoladas ir trečdalis grietinėlės yra pašildomi, kol šokoladas ištirps, o likusi grietinėlė išplakama ir sujungiama su šokoladine mase.
PortukeApie šaukštus supratau:) Aš niekaip neprisiruošiu jų nupirkti. Vis svarstykles naudoju
Žinok, kažkada dariau vištieną pagal
šitą receptą.... mniam ne tas žodis

Tik aš miško grybus naudojau ir vištieną troškinau - filė supjausčiau juostelėmis, greitai apkepinau, o po to truputį sultinio ir kol išgaravo, tada šiuo padažu užpiliau.... nu labai skanu

O aš pati tokio tipo troškinuką daryčiau kuo elementariau - kad išryškėtų baravykų skonis ir viskas, ne marinuojant mėsos, nebent lai porą valandų paguli aptepta aliejumi. Prieskonių irgi minimaliai - gal kokio mairūno truputuką.
oto suktinukai labai paprasta: file supjaustyti išilgai pusiau, pabarstyti druskyte, citrinos cedra, kokį baziliko ar petražolės lapelį padėti, susukti. Apvyniuoti parmos kumpio juostele ir kepti orkaitėje. Galima susmeigti, bet nebūtinai. O padažui tiesiog truputį sūrio (galima kokios gorgozolos paimti) ir ištirpinti grietinėlėje. Viskas

Kaip ten tavo orkaitė? Ar susitvarkei? Kaip pavyko mažių pamaitinti?

O šaltus užkandžius galima ir nebanalius padaryti:)
MakarskaLabai džiaugiuosi kad pyragaičiai patiko
peledziukeKaip smagu
KatuO, net nežinau, ką pasakyti, nebent.... kad tortai iš principo nėra dietiniai patiekalai

gal reiktų atidžiau skaityti recepto ingredientus ir kritiškiau rinktis patiekalus pagal savo maitinimosi įpročius
mamushka, tavi