As irgi maniau, kad pagimdysiu pati.. deja. Ankstyva ryta prasidejo paruosiamieji, nuvykau i RK apziurai... pasiule vaziuot namo arba likt pas juos. Isvaziavau. Namuose prabuvau 12 val. po ju man susisviete, kad reiketu nuvaziuot i ta pati RK, na maniau, kad gimdau, saremiai buvo reguliarus.. stiproki. Pagulde 3 val.nakties. kai veliau uz mane atvykusi gimdyve pasigimde leliuka per 2val. as ir toliau sau kenciau saremiukus. Atejo apziuret gydytoja, sugrudo ranka iki skrandzio, pagraibe, sako, kad tik 3,5cm... paskui pagraibe dar ir kad isverte akis.. Taigi, sako, cia tikrai ne galvute. Nukeblinom pasiechoskopuot, akurat-sedi. O poliklinikoj akusere ir ginekologe tvirtino, kad galvute isistacius

Tai teko palaukt, kol pabaigs planine CP ir sutvarkys operacine ir tada jau mane pradejo ruost.
Maze "gimdziau" su spinaline nejautra, gime visai nediduke: 50cm, 3500g... buciau lengvai pagimdzius manau..
Papildyta:Nu bet kokia grazi gime uztat... atsimerkus, galva nesuspausta ir jokiu kraujosruvu, nors virkstele kaip salika ant kaklo buvo uzsimetus...