Įkraunama...
Įkraunama...

Neplanuotas cezaris

12 val kankinausi su skatinamaisiais, bet kadangi netaip statesi kudikio galvyte isoperavo unsure.gif
Atsakyti
sveikos,

gal kas pasakytu kiek laiko negalima valgyt pries operacija ?ar galima gerti vandeni ta paskutine diena ? mane ryt pjaus smile.gif o gydytoja nieko nepaaiskino detaliau..

dekinga
Atsakyti
Siandien nevalgykit sunkaus maisto, as valgiau varskes apkepa, salotas. Nevalgykit visai nuo 18-19 val.

Ryt atsikelus nei valgyt nei gerti negalima. As paskutini kart vandens geriau nakti pries operacija. Troskulys nekankins, nes sulasins daug skysciu.
Atsakyti
QUOTE(Pusiausvyra @ 2010 10 10, 08:01)
sveikos,

gal kas pasakytu kiek laiko negalima valgyt pries operacija ?ar galima gerti vandeni ta paskutine diena ? mane ryt pjaus  smile.gif o gydytoja nieko nepaaiskino detaliau..

dekinga

Žiūrint kelintą Jus operuos ax.gif Gerai būtų, kad tuomet turėtumėt tuščią skrandį (taigi, viskas priklauso nuo to, ką valgysit); o dėl gėrimo, vis vien gi kateterį statyt. Pvz., aš paskutinįsyk gėriau kažkur pusvalandį iki operacijos (neplaninės) ir iškart po jos gėriau, nes labai norėjosi...
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandorita: 10 spalio 2010 - 08:47
Po 8 valandu su skatinamaisiais kaklelis atsidare tik 3 ar 4 cm - nepamenu jau, pradejau kraujuoti del atsokusios placentos, todel dare neplanuota CP.

Pusiausvyrai ir jos mazajam stebukliukui sekmes!
Atsakyti
Aš atvažiavau į ligoninę sekmadienį 7 ryto, kaklelis atsidarinėjo labai lėtai, leido skatinamuosius, kai jau beveik atsidarė, baigėsi sarėmiai. Kadangi buvo praėję jau 35 valandos ligoninėje, buvau 2 paras nevalgisu ir nemiegojus daktarai bijojo, kad nebeturėsiu jėgų pati pagimdyti, todėl darė cezarį.
Atsakyti
QUOTE(mazukas @ 2010 08 19, 10:28)
Rekomenduoja dėl to komplikuoto pjuvio gijimo, nes man jis nesugijo, ėjo skysčiai ir reikėjo už 1,5 mėn dar kartą siūti. Be to tarpas ne per didziausias, nei 3 metai nebus praėję

o man daktarė sakė kitaip,kad kaip tik kuo mažiau laiko praėję po pjūvio,tuo geriau,nes jis dar minkštas,lanstus,su metais pjūvis surandėja ir sukietėja.Beje,pati turėjau 2 cezarius,skirtumas tarp jų 1,9m.Antrą liepė gimdyti pačiai,ir jokių kalbų nebuvo apie operaciją,deja nepavyko,nes kaklelis neatsidarė,su skatinamaisiais iškęst negalėjau,epidūrą padarė,o nuo jo dingo sąrėmiai,vat ir uždaras ratas,pjovė vėl biggrin.gif o pirmas gimdymas ir panašus,veiklos mažais,skatinamieji,po to vėl epidūras,o nuo skatinamųjų,kadangi vaikui buvo virkštelė apsisukus,jį,matyt užsmaugė dar,tonusai dinginėjo,extra į operacinę išvežė.
Atsakyti
Manoji priezastis buvo skersa vaisiaus padetis.. nors pries pat CP gydytojai dar bande apsukti , deja jis buvo per ilgas.. ir karaliskai sau isitaises miegojo smile.gif
Atsakyti
mes atvaziavome 13val i gimdymo namus, apziurejo, sake dar palauksim, nes kaklelis letai darinejasi, niu ir ka - laukem. pradzioj ne taip skaudejo, bet kai 16val paleido vandenis, o tada jau prasidejo "smagumai" lotuliukas.gif ir sake, kad dabar tai 19val busim tryse smile.gif laukem laukem, bet nieko.. 19val gyd apziurejusi pasake, kad kaklelis prasidares vos 5cm verysad.gif ir reikia dar laukti, o jau prasidejo ir stangos. kai gyd pasakiau, sako gal i tualeta nori biggrin.gif bet kai uzejo prie jos stangos, tada jau kitaip pradejo ziureti. kaip tik keitesi pamaina, ir is naujos pamainos gyd apziurejusi mane sako reikia operuoti, bet is ankstesnes pamainos gyd pasake "ji jauna yra, pagimdys pati" (tu zodziu niekada niekada neuzmirsiu kaip pasake cray.gif ), bet pasiklause tonusus maziuko, krito jie ir gan sparciai, tai is naujosios pamainos gyd sako kaip norit taip darykit, bet as siulau daryti cezari. iskart sutikau. ir 20.24val gime musu 2.gif esu laaaabai laaabai patenkinta ta gyd, nes ji iskart pamate kas negerai, pasirodo per anksti kai prasidejo stangos, musu leliui virkstele buvo apsisukus ir smauge ji, todel ir tonusiukai krito jam sad.gif
gijau laaabai gerai, ryta pati nuejau i tualeta ir parejau, o po 3 paru paleido mus namo thumbup.gif
Atsakyti
cp dare nes per saremius dukryte eme dusti, buvo perbrendusi placenta.
Atsakyti
Labas,

Viskas vyko sklandziai ir greitai gimdymo metu, bet uzstrigom su kekleliu ties 8cm, lelius sunkiai lindo....ir be to didelis 4,3kg.
Atsakyti
Gimdelė nenorėjo dirbt, 8 val. skatinamųjų, nuleisti žali vaisiaus vandenys..ir skubi CP operacija
Atsakyti