Įkraunama...
Įkraunama...

panikos sindromas

QUOTE(nebloga @ 2006 11 07, 18:29)
kaip būtų gerai, kad įkeltum. Ar daug lapų?

27 lapai doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 11 07, 21:36)
27 lapai doh.gif  4u.gif

Tai nevark, sakyčiau smile.gif . Surasiu pati tą gydytoją ir gausiu tą literatūrą. Ačiū tau labai, kad nori pagelbėt aciuks.gif .
Atsakyti
Aina, labai įdomu būtų paskaityt tą medžiagą, turbūt ir visoms praverstų ax.gif Kiek tie 27 lapai užima vietos? Gal galėtum įdėt į kokį failų serverį (rapidshare ar kt.) ir taip parsisiųstume?

Aaa, tik dabar perskaičiau , kad skanerio neturi, gaila verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sarma*: 08 lapkričio 2006 - 11:55
QUOTE(*Sarma* @ 2006 11 08, 11:52)
Aina, labai įdomu būtų paskaityt tą medžiagą, turbūt ir visoms praverstų ax.gif  Kiek tie 27 lapai užima vietos? Gal galėtum įdėt į kokį failų serverį (rapidshare ar kt.) ir taip parsisiųstume?

Aaa, tik dabar perskaičiau , kad skanerio neturi, gaila verysad.gif

sugalvojau buda kaip jums perduoti mirksiukas.gif

nufotkinau su fotiku, kol kas tik 1 lapa pabandymui bigsmile.gif . matosi puikiai. atsiusti galiu norinciom per skypa: kreipkites my2000life 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turbut ir man reikia prie jusu prisijungt doh.gif jau kuri laika uzeina kazkokie pykcio-isterijos priepoliai.Vat ir siandien visa esybe,visu visum jauciu kazkokia pagieza,net neapykanta sakyciau vyrui.Viduj verda tokia lavina-viskas susimaise,atgijo iskarto prisiminimas del neistikymybes,demesio neteikimo man,vaikams,ir t.t. Isreziau jam kad nekenciu ji visa sirdim del to,kad mane niekina,negerbia,kad as jam tik namu seimininke,vaiku gimdytoja,o ne moteris.O viskas prasidejo nuo vakarikscio paprasciausio skambucio,norejau su jo pakalbet,o jis-atsok neturiu laiko. verysad.gif Nepykciau,bet taip kartojasi nuolat,arba neatsiliepia man,arba max 30 sek prakalba,visai nesikalbam kaip zmones,tuo tarpu kai su bendradarbem telefonu pliurpia valandom.Buna sedi namie,net slykstu klausyt...jas isklauso,o as.. na vienu zodziu ir tai tapo mano isterijos priepuoliu,sakyciau gal perpilde kantrybes taure... Tai va, issirekus,sudauzus 2 lekstes, sedziu,zliumbiu ir galvoju,ka cia keist ar vyra,ar galva,nes taip ir isprotiet galima.fool.gif Nesvarbu kas buna salia,vaikai ar kate,visiems uztenka mano panikos priepoliu. verysad.gif Turbut jau vaistuku mamytei reikia,kitaip ramybes namie nebus. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksancik: 08 lapkričio 2006 - 21:34
QUOTE(oksancik @ 2006 11 08, 22:31)
Turbut ir man reikia prie jusu prisijungt doh.gif jau kuri laika uzeina kazkokie pykcio-isterijos priepoliai.Vat ir siandien visa esybe,visu visum jauciu kazkokia pagieza,net neapykanta sakyciau vyrui.Viduj verda tokia lavina-viskas susimaise,atgijo iskarto prisiminimas del neistikymybes,demesio neteikimo man,vaikams,ir t.t. Isreziau jam kad nekenciu ji visa sirdim del to,kad mane niekina,negerbia,kad as jam tik namu seimininke,vaiku gimdytoja,o ne moteris.O viskas prasidejo nuo vakarikscio paprasciausio skambucio,norejau su jo pakalbet,o jis-atsok neturiu laiko. verysad.gif Nepykciau,bet taip kartojasi nuolat,arba neatsiliepia man,arba max 30 sek prakalba,visai nesikalbam kaip zmones,tuo tarpu kai su bendradarbem telefonu pliurpia valandom.Buna sedi namie,net slykstu klausyt...jas isklauso,o as.. na vienu zodziu ir tai tapo mano isterijos priepuoliu,sakyciau gal perpilde kantrybes taure... Tai va, issirekus,sudauzus 2 lekstes, sedziu,zliumbiu ir galvoju,ka cia keist ar vyra,ar galva,nes taip ir isprotiet galima.fool.gif Nesvarbu kas buna salia,vaikai ar kate,visiems uztenka mano panikos priepoliu. verysad.gif  Turbut jau vaistuku mamytei reikia,kitaip ramybes namie nebus. blush2.gif

Mano manymu is tiesu i viska reaguoji jautriai. Nezinau kaip su vyru tavo artumas, bet privalai su juo issiaiskinti. Turi surasti priezasti del ko jis taves taip negerbia. Gal jam sunku irgi. Tu augini vaika, nedirbi, o jis nesa pinigus i namus ir dirba kaip jautis. Pasvartyk racionaliai neveldama emociju.

As jau esu gydymo pabaigoje. Vyras man buvo didziausia atrama sergant man. Nors jam buvo beproto sunku su tokia liudna, panikuojancia ir savimi nepasitikincia gyventi. Racionaliai kalbedamiesi viska isgyvenom.
Atsakyti
QUOTE(oksancik @ 2006 11 08, 22:31)
Turbut ir man reikia prie jusu prisijungt doh.gif jau kuri laika uzeina kazkokie pykcio-isterijos priepoliai.Vat ir siandien visa esybe,visu visum jauciu kazkokia pagieza,net neapykanta sakyciau vyrui.Viduj verda tokia lavina-viskas susimaise,atgijo iskarto prisiminimas del neistikymybes,demesio neteikimo man,vaikams,ir t.t. Isreziau jam kad nekenciu ji visa sirdim del to,kad mane niekina,negerbia,kad as jam tik namu seimininke,vaiku gimdytoja,o ne moteris.O viskas prasidejo nuo vakarikscio paprasciausio skambucio,norejau su jo pakalbet,o jis-atsok neturiu laiko. verysad.gif Nepykciau,bet taip kartojasi nuolat,arba neatsiliepia man,arba max 30 sek prakalba,visai nesikalbam kaip zmones,tuo tarpu kai su bendradarbem telefonu pliurpia valandom.Buna sedi namie,net slykstu klausyt...jas isklauso,o as.. na vienu zodziu ir tai tapo mano isterijos priepuoliu,sakyciau gal perpilde kantrybes taure... Tai va, issirekus,sudauzus 2 lekstes, sedziu,zliumbiu ir galvoju,ka cia keist ar vyra,ar galva,nes taip ir isprotiet galima.fool.gif Nesvarbu kas buna salia,vaikai ar kate,visiems uztenka mano panikos priepoliu. verysad.gif  Turbut jau vaistuku mamytei reikia,kitaip ramybes namie nebus. blush2.gif

Junkis prie mūsų 4u.gif , bandysim tau padėt. Aš taip galvoju, kad reikėtų vyrui sakyti viską kas ant dūšios guli, tik vat bėda, kad mes nemokam kaip pasakyti. Išsirėkiam kai jau daėda. Aš su savo šia liga mokausi kaip suprast save , tai pagrindas sveikimo. Pirma, turėtum žinoti ko norėtum iš savo vyro tiksliai ir pareikšt jam tą be nervų.
O vaistus , tai pasiūlyčiau kokius natūralius. Arbatą jonažolių ar valerijonų, "Sedatif" žolelines tabletes. Jei dar neapsirgai rimtai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nebloga: 09 lapkričio 2006 - 09:48
QUOTE(nebloga @ 2006 11 09, 09:38)
Junkis prie mūsų  4u.gif , bandysim tau padėt. Aš taip galvoju, kad reikėtų vyrui sakyti viską kas ant dūšios guli, tik vat bėda, kad mes nemokam kaip pasakyti. Išsirėkiam kai jau daėda. Aš su savo šia liga mokausi kaip suprast save , tai pagrindas sveikimo. Pirma, turėtum žinoti ko norėtum iš savo vyro tiksliai ir pareikšt jam tą be nervų.
O vaistus , tai pasiūlyčiau kokius natūralius. Arbatą jonažolių ar valerijonų, "Sedatif" žolelines tabletes. Jei dar neapsirgai rimtai.

vat,butent kad nemokam mes su vyru kalbetis,dazniausiai lieku nesuprasta ir neiesgirsta.Jo taktika-acha,jo,kalbek,as klausau,o pats TV ziuri.. arba-tu uzrasyk,as perskatysiu kada nors.. Na po velniu ir kur cia stogas nevaziuos,kai be vaiku ir interneto nera su kuo pakalbet verysad.gif taip ir pati su savim pradiesiu kalbetis,bus proga vyrui mane i psichuska greiciau priduot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksancik: 09 lapkričio 2006 - 16:27
QUOTE(oksancik @ 2006 11 09, 17:26)
vat,butent kad nemokam mes su vyru kalbetis,dazniausiai lieku nesuprasta ir neiesgirsta.Jo taktika-acha,jo,kalbek,as klausau,o pats TV ziuri.. arba-tu uzrasyk,as perskatysiu kada nors.. Na po velniu ir kur cia stogas nevaziuos,kai be vaiku ir interneto nera su kuo pakalbet verysad.gif taip ir pati su savim pradiesiu kalbetis,bus proga vyrui mane i psichuska greiciau priduot lotuliukas.gif

Kodel neieskai priezasties del ko jis taip elgias. Turi but priezastis: nemyli, atsibodai, motoniskas gyvenimas. Uzsikrauni rupesti ant saves. O kaip buvo anksciau pagalvok? Kas pasikeite nuo pirmu vedybiniu metu? Nepazystu tavo vyro, gal jis per daug ramus, nekalbus, uzdaras. Ai zinok buk rami, zinau kad sunku. Pastiprink organizma vitaminais. Juk neseniai vaika pagimdei, suprantu, tau sunku. Vyras gal nesupranta to, nezinau. Cia man galima tik spelioti, o atsakyma paprastai turi atrast pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aile: 09 lapkričio 2006 - 17:35
QUOTE(oksancik @ 2006 11 09, 17:26)

O ta taktika su parašymu žinok labai gerai veikia. Tu viską parašyk ką galvoji, po to kai nusiraminsi ir praeis kiek laiko , tada pasiimk ir pati dar kartą perskaityk viską ir pažiūrėk ar tikrai norėtum , kad vyras tai perskaitytų. Čia vienas iš gydymosi būdu. dar viena variantas , tai parašyt viską ką galvoji negera ir sudegint. Daug čia tų taktikų yra tik reikia taikyti.
Atsakyti
Labas, turiu pastebet, kad pastaruoju metu man labai pablogejo atmintis verysad.gif Tarkim, jei manes paklaustu tokio paprasto dalyko, ka vakar valgiau pietums, tai tureciau gerai pasukt smegeneles pries atsimindama doh.gif Anksciau niekada to nebudavo schmoll.gif Ar tai gali buti salutinis Seroxato ir bromazepamo poveikis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2006 11 10, 23:42)
Labas, turiu pastebet, kad pastaruoju metu man labai pablogejo atmintis verysad.gif Tarkim, jei manes paklaustu tokio paprasto dalyko, ka vakar valgiau pietums, tai tureciau gerai pasukt smegeneles pries atsimindama doh.gif Anksciau niekada to nebudavo schmoll.gif Ar tai gali buti salutinis Seroxato ir bromazepamo poveikis? g.gif

Ne, klausiau aš gydytojos, ji sakė, kad čia nuo nerimo.
Atsakyti