Taip pagalvojus noretusi man issikalbeti. Nes issikalbeti nera kam. Problemos liecia tik mane viena.
Atrodo gyvenime viskas klostosi pakankamai gerai, bet vis tas nerimas ir vis dar neturiu veiklos ir darbo kurioje galeciau save realizuoti.
Pirmadieni pradesiu eit i nauja darba - tykiuosi mane idarbins. Dirbsiu dantis sukandusi ir nieko blogo negalvosiu. Nes tai nera mano svajoniu darbas, tuo labiau kad alga minimali. Praejus kiek laiko reiks planuoti nestuma.
Zinau man reikia psichologo. Galvoje sumaistis, niekaip negaliu prisitaikyti prie gyvenimo. Nesuprantu saves. Paskutini kart kai dirbau man lipo is krutines sirdis - neistveriau itampos. Manes del to niekas nekaltina. Tik as pati saves klausiu kodel taip nutiko ir bijau kad tai pasikartos.
QUOTE(Aina @ 2006 12 14, 22:48)
prisijunk per skypa
. mano vardas: my2000life . atsiusiu literatura, ten bus parasyta kas tai yra ir kaip gydytis
. atlikinedama pratimelius pagal ta literatura as pasveikau be vaistu 

labutis gal galetum atsiust ta literatura man i emeila "manika20042000@yahoo.com" dekoju
o is ko gavai sita zinute? as lygiai tokia pacia zinute buvau gavusi no akzkokiso Dianos - parase, kad turi literaturos apie enrima, bet paskui dingo...nieko nesuprantu. Jei vis delto kaip nros gausi ta literatura - pranesk ir man

Kazkaip jau Kaledos praejo ir greit naujieji metai. Man sirdyje nei dziaugsmo nei liudesio. Istikruju man vienodai.
Niekaip negaliu atsigauti. Vel turiu darba - einu i ji, o man sirdyje ne geriau. Noretusi pas psichologa nueit, bet per darba galesiu tik sausio viduryje apsilankyti. Jauciuos kad nagais i slidziu pavirsiu ir slystu nuo jo zemyn. Ner vietos kur uzsikabinti.
Galvoju vel man reikia keisti darba, nes dabar kur dirbu tai darbas ir bedos.Bet kiek as galiu tu darbus keisti? Pirmam dirbau (susirgau- teko iseit), antram dirbau - isejau nes darbas negal pareigybes, treciam dirbau - isejau nes panika visa diena buvo - neistveriau, ketvirtam dirbu ir jauciu kad jis ne man arba is bedos.
Ir dar be galo noriu vaiko, bet as gimdysiu turedama depresija, negi dabar planuoti nestuma kai turi nemylima darba. Ar netaps gyvenimas pragaru?
Niekaip negaliu atsigauti. Vel turiu darba - einu i ji, o man sirdyje ne geriau. Noretusi pas psichologa nueit, bet per darba galesiu tik sausio viduryje apsilankyti. Jauciuos kad nagais i slidziu pavirsiu ir slystu nuo jo zemyn. Ner vietos kur uzsikabinti.
Galvoju vel man reikia keisti darba, nes dabar kur dirbu tai darbas ir bedos.Bet kiek as galiu tu darbus keisti? Pirmam dirbau (susirgau- teko iseit), antram dirbau - isejau nes darbas negal pareigybes, treciam dirbau - isejau nes panika visa diena buvo - neistveriau, ketvirtam dirbu ir jauciu kad jis ne man arba is bedos.
Ir dar be galo noriu vaiko, bet as gimdysiu turedama depresija, negi dabar planuoti nestuma kai turi nemylima darba. Ar netaps gyvenimas pragaru?
mane sita busena kamuoja jau kelis metus uzeina netiketai pradeda labai smarkiai plakti sirdis, truksta oro , svaigsta galva ir smarkiai pakyla spaudimas. tyre mane gydytojai ir skydliauke istyre ir sirdi ir viska nuo ko sitokie simptomai galetu buti, galutine diagnoze padidejas jautrumas nuo kurio man ir prasideda panikos priepuoliai. Dar blogiau jei tik pradeda kazka kad ir nezymiai skaudeti man as prisigalvoju kad man cia jau didziausios ligos ir t.t siaubinga tokia savijauta nuolat gyvenu su raminamaisiai vaistais su savini tikrai nemazai dirbu ir siaip stengiuosi maziau streso patirti kiek tai imanoma bet sita liga jau isisenejusi.
QUOTE(aiste20 @ 2006 12 27, 18:59)
mane sita busena kamuoja jau kelis metus uzeina netiketai pradeda labai smarkiai plakti sirdis, truksta oro , svaigsta galva ir smarkiai pakyla spaudimas. tyre mane gydytojai ir skydliauke istyre ir sirdi ir viska nuo ko sitokie simptomai galetu buti, galutine diagnoze padidejas jautrumas nuo kurio man ir prasideda panikos priepuoliai. Dar blogiau jei tik pradeda kazka kad ir nezymiai skaudeti man as prisigalvoju kad man cia jau didziausios ligos ir t.t siaubinga tokia savijauta nuolat gyvenu su raminamaisiai vaistais su savini tikrai nemazai dirbu ir siaip stengiuosi maziau streso patirti kiek tai imanoma bet sita liga jau isisenejusi.
Sveika prisijungus. Man daktare sake, kad mano liga neisisenejus,bet siandien man taip nebeatrodo.
Sveikos merginos,
Kaip laikotes? Norejau visas pasveikinti su sventemis ir palinketi pasveikti. Man vakar nakti kazkas buvo. Nuejau parukyti visa uzsimiegojusi, nes vaikas pabudo. Isijungiau sviesa parukiau ir paskui isejus i tamsa su viena akim beveik nieko nemaciau(gal kokias 5 sek), kaip as isigandau. Po kokio pusvalandzio paskambinau greitajai ir papasakojau kas ivyko, ta paklause kaip dabar ir pasake, kad nieko rimto viskas gerai, bat as bijau, kad man nebutu buves koks insultas, gal kuri zinot kas man galejo buti? Dekoju uz atsakyma ir visoms laimingu Nauju.
Kaip laikotes? Norejau visas pasveikinti su sventemis ir palinketi pasveikti. Man vakar nakti kazkas buvo. Nuejau parukyti visa uzsimiegojusi, nes vaikas pabudo. Isijungiau sviesa parukiau ir paskui isejus i tamsa su viena akim beveik nieko nemaciau(gal kokias 5 sek), kaip as isigandau. Po kokio pusvalandzio paskambinau greitajai ir papasakojau kas ivyko, ta paklause kaip dabar ir pasake, kad nieko rimto viskas gerai, bat as bijau, kad man nebutu buves koks insultas, gal kuri zinot kas man galejo buti? Dekoju uz atsakyma ir visoms laimingu Nauju.
QUOTE(Aile @ 2006 12 27, 16:00)
Kazkaip jau Kaledos praejo ir greit naujieji metai. Man sirdyje nei dziaugsmo nei liudesio. Istikruju man vienodai.
Sveikute, žinok ir mane užpuolusi depresija...Nemanau, kad darbo keitinėjimas kažką pagelbės tau, kodėl tuomet eini dirbti vis ten kur nenori, kam keisti nenorimą darbą į nenorimą? Juk tai tas pats...Arba darbe ieškok tai kas patiktų, arba ieškok darbelio, kuris bent kažkiek tau teiktu malonumo. Man tai yra kitaip kažkiek: dirbu mylimą darbą, viskas sekasi labai gerai, išskyrus savijauta, negaliu nieko nedirbti ir sedėti ramiai, apima panika...tada jaučiuosi taip, lyg tuoj išprotėsiu arba numirsiu...

Buvau pas psichologe. Verkiau, kai maniau kad neverksiu. Baisu man kas dedas su manimi. Nebezinau kaip sau padet. Uz valandos zingsniuosiu i darba, o mane apninka tokios mintys kad begti nuo jo kuo toliau.
Zinoma ieskosiuos megstamesni darba. Pasiulymu nera daug bet bandyti reikia ir verta, o kaipgi kitaip gyvensi.
Zinoma ieskosiuos megstamesni darba. Pasiulymu nera daug bet bandyti reikia ir verta, o kaipgi kitaip gyvensi.
QUOTE(Aile @ 2007 01 03, 12:15)
Buvau pas psichologe. Verkiau, kai maniau kad neverksiu. Baisu man kas dedas su manimi. Nebezinau kaip sau padet. Uz valandos zingsniuosiu i darba, o mane apninka tokios mintys kad begti nuo jo kuo toliau.
Laikykis:) Žinok ir aš pas psichologę verkiau, kai galvojau jau tikrai nėra ko verkti...kažkaip moka jie palaužti žmones:) Vakar važiavau namo ir verkiau, kodėl nežinau šiaiap visas pasirodė tamsu...o vakare jau buvo geriau:) Kažkokia nesąmonė...paprašiau, kad mane pas gerą neurologą ar psichetrą užrašytų, nes psichologai tai gydo taip paviršutiniškai, norisi kažko dar rimtwesnio ir greičiau jaustis laiminga:)
Labas visoms
Sian man buvo didelis nerimas
Dvi dienas negeriau Bromazepamo ir sian vel teko gerti del padidejusio nerimo
Panasu, kad pripratau prie sio vaisto

QUOTE(daivoska @ 2007 01 03, 13:47)
Labas visoms
Sian man buvo didelis nerimas
Dvi dienas negeriau Bromazepamo ir sian vel teko gerti del padidejusio nerimo
Panasu, kad pripratau prie sio vaisto 

Sveika:) Manau negerai priprasti pire vaistų...kodėl nepabandai nerimą gydytį? Aš irgi geriu šiaip vaistus, bet tuo pačiu ir gydau, nes juk negersi visda vaistų...juolab, kad jie tik laikinai tą nerimą paslopiną, o ne gydo...