Įkraunama...
Įkraunama...

panikos sindromas

QUOTE(mereveja @ 2007 01 03, 13:54)
Sveika:) Manau negerai priprasti pire vaistų...kodėl nepabandai nerimą gydytį? Aš irgi geriu šiaip vaistus, bet tuo pačiu ir gydau, nes juk negersi visda vaistų...juolab, kad jie tik laikinai tą nerimą paslopiną, o ne gydo...smile.gif)) wacko.gif

Su mielu noru ir be vaistu gydyciau, bet kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 01 03, 15:30)
Su mielu noru ir be vaistu gydyciau, bet kaip g.gif

Tokie dalykėliai gydomi lankantis pas psichologą pokalbių pagalba (kartais atrodo, kad nieko rimto nevyksta tavo gyvenime, o pasirodo visgi netgi smulkmenos gali turėti labai didelę reikšmę...), tai pat vaikštant pas psichoterapeutus ir pan. Kaip jau supratau gydymas ilgas tikrai...bet manau rezultatas pasiekiamas:) Kadangi aš dar neseniai pradėjau vaikščioti pas psichologę, tai geriu dar ir vaistus, nes artėja kelionė, o aš bijau toliau nuo namų, darbo ir pan net nueiti...tai jau ką kalbėti apie skrydį... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Tik siandien radau jusu pokalbius ir labai apsidziaugiau, kad as ne viena tokia.
Jauciu kad mano istorija prasidejo mazdaug pries 2 savaites. Buvo labai didele itampa darbe ir nuo to laiko as nebegaliu atsipalaiduoti, negaliu issiverkti, negaliu issimiegoti, nors anksciau krisdavau kaip negyva. Ir kas baisiausiai - man pradeda streikuoti sirdis. Jei tik jauciu koki nerima is karto kyla kraujo spaudimas ir pulsas. Vakar parduotuvejevos nenumiriau, nes buvo 152-96. Seimos gydytojas parase nedarbingumo lapeli ir raminancius Xanex. Sake man nerimo sindromas, nes as pervargau. O jums krajospudis nesokineja?

Gal zinote kaune koki gera gydytoja ar bioenergetika?
Atsakyti
QUOTE(Daiva2 @ 2007 01 03, 18:35)
Sveikos merginos

Gal zinote kaune koki gera gydytoja ar bioenergetika?

as kaune gydausi kalnieciu psichikos sveikatos centre. Man kaip dirbanciai niekas nekainuoja.
Geriu ir as xanax. Jis man padeda nuimti nerima.

ps.: pargrizus is darbo jauciuos geriau nei ryte pries einant i ji.
Atsakyti
Sveikos visiems smile.gif

man jau lygiai menuo, kaip geriu antidepresantus...ir jau jauciu pagerejima smile.gif Galiu viena iseit i miesta, vaziuoti troleibusu..aisku, dar pasitaiko priepuoliu, bet jie buna zymiai mazesni, negu anksciau. NEs anksciau tai buvo baisu - kur beeiciau, jei tik patenku i minia zmoniu, tuoj ima svaigti galva, plakti sirdis kaip apsiutusi, rodes, tuoj nugriusiu...baisu prisiminti, kaip as bijojau sitos busenos. Manau, be vaistu cia neissiversi...Be to, dar ir pas psichologe uzsirasiau. Gal pades ir jos konsultacija.
IR cia viskas mums nuo nervu schmoll.gif Reikia amziau nervuotis...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 01 04, 09:00)
Sveikos visiems smile.gif

man jau lygiai menuo, kaip geriu antidepresantus...ir jau jauciu pagerejima smile.gif Galiu viena iseit i miesta, vaziuoti troleibusu..aisku, dar pasitaiko priepuoliu, bet jie buna zymiai mazesni, negu anksciau. NEs anksciau tai buvo baisu - kur beeiciau, jei tik patenku i minia zmoniu, tuoj ima svaigti galva, plakti sirdis kaip apsiutusi, rodes, tuoj nugriusiu...baisu prisiminti, kaip as bijojau sitos busenos. Manau, be vaistu cia neissiversi...Be to, dar ir pas psichologe uzsirasiau. Gal pades ir jos konsultacija.
IR cia viskas mums nuo nervu  schmoll.gif  Reikia amziau nervuotis...smile.gif

Sveikos:)

Aišku, antidepresantai padeda, aš irgi geriu, nors esu prieš juos, bet man jau taip atsibodo visas dienas grįžti iš darbo ir jei atsisėdi ant fotelio priešais TV iškarto pradeda persekioti tie priepoliai...tad dbar grįžus iš darbo tvarkau namus, plaunu viską , ruošiu valgyti ir t.t. ir liūdniausia, kad taip darau tol, kol paėma miegas, tada greit i lovą ir užmiegu...pavargau gyventi tik darbu, veikla ir niekada negaliu pailsėti ramiai...tai irgi geriu vaistus, nestiprius...bent jau kol pajusiu pagerėjimą lankantis pas psichologę, plius dar ir pas psichoterapeutę užsirašiau...noriu nebesijausti taip!!!! Ir visoms mums "paprotėjusioms" stiprybės:) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rytoj ir aš savo sūnų vesiu pas psichiatrę,sunkus metas jam ir man.Bijo visko:pradeda tankiai plakti širdis,išmuša šaltas prakaitas,kūnas pradeda virpėti,reikalauja,kad veščiau į ligoninę,vis klausinėja ar jis nemiršta,ar jam nieko neatsitiks...Visą vasarą priepolių nebuvo,o dabar per dieną po kelis.
Atsakyti
As bijau išeiti iš namų viena, kai einu su kuo nors nesvarbu nei kur nei kokia lauke temperatūra, o kai išeinu viena nutirpsta kūnas sukasi galva atrodo tuoj griusiu, surakina kojas neina nė žingsnio žengt. Pora metų naudojau acentra buvau jau tapusi normaliu žmogum, ejau viena kur norėjau jokios panikos tik malonumas gyvenimas daug ryškesnis rodės.Kai pastojau gydytoja uždraudė vartot vaistus tai dabar nevartoju jau daugiau kaip metai. Po pusmečio viskas atsinaujino, dabar vėl esu priklausoma nuo kitų, kol maitinu nenoriu vartot jokių vaistų,bet jaučiuosi klaikiai ir gyvenimas toks juodas,niekur neišeinu iš namų nebet mažių apvežu apie namą kai jaučiuos geriau, toliau eit bijau. Daug skaičiau bandžiau tvardytis, stengiaus valdytis kontroliuot save nieko neišėjo.
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2007 01 04, 17:50)
As bijau išeiti iš namų viena, kai einu su kuo nors nesvarbu nei kur nei kokia lauke temperatūra, o kai išeinu viena nutirpsta kūnas sukasi galva atrodo tuoj griusiu, surakina kojas neina nė žingsnio žengt. Pora metų naudojau acentra buvau jau tapusi normaliu žmogum, ejau viena kur norėjau jokios panikos tik malonumas gyvenimas daug ryškesnis rodės.Kai pastojau gydytoja uždraudė vartot vaistus tai dabar nevartoju jau daugiau kaip metai. Po pusmečio viskas atsinaujino, dabar vėl esu priklausoma nuo kitų, kol maitinu nenoriu vartot jokių vaistų,bet jaučiuosi klaikiai ir gyvenimas toks juodas,niekur neišeinu iš namų nebet mažių apvežu apie namą kai jaučiuos geriau, toliau eit bijau. Daug skaičiau bandžiau tvardytis, stengiaus valdytis kontroliuot save nieko neišėjo.

O ar nebandei lankytis pas psichologę, psihoterapeutę, neurologus? g.gif
Atsakyti
as buvau pas psichologe, man nieko gero atrodo nenutiko. Depresija man yra darbe. Sunkiai man sekasi adaptuotis, o grizus i darbo norisi verkti. Bet jau nieko nebesakau nei vyrui, viska laikau savyje ir gyvenu vien tik baimeje. Bet dar yra tykejimas kad tame darbe ilgai neuzsibusiu ir pasiseks rasti geresni - megstamesni.
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 01 04, 18:26)
O ar nebandei lankytis pas psichologę, psihoterapeutę, neurologus? g.gif

Bandžiau visur padėjo tik psichoterapiuato skirti vaistai dabar jų gerti negaliu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2007 01 04, 22:00)
Bandžiau visur padėjo tik psichoterapiuato skirti vaistai dabar jų gerti negaliu. verysad.gif

O gal tada pabandyk pasidomėti kokia meditaciją, savęs sukoncentravimu ir pažinimu...Nors realiai manau visos šios "ligos" (man jas norisi kabutėse rašyti) pasireiškia kai kažkas neduoda ramybės, nors gal ir taip neatrodo ar nenori pripažinti... g.gif
Atsakyti