QUOTE(vejavaike @ 2007 01 04, 09:00)
Sveikos visiems
man jau lygiai menuo, kaip geriu antidepresantus...ir jau jauciu pagerejima

Galiu viena iseit i miesta, vaziuoti troleibusu..aisku, dar pasitaiko priepuoliu, bet jie buna zymiai mazesni, negu anksciau. NEs anksciau tai buvo baisu - kur beeiciau, jei tik patenku i minia zmoniu, tuoj ima svaigti galva, plakti sirdis kaip apsiutusi, rodes, tuoj nugriusiu...baisu prisiminti, kaip as bijojau sitos busenos. Manau, be vaistu cia neissiversi...Be to, dar ir pas psichologe uzsirasiau. Gal pades ir jos konsultacija.
IR cia viskas mums nuo nervu

Reikia amziau nervuotis...
Sveikos:)
Aišku, antidepresantai padeda, aš irgi geriu, nors esu prieš juos, bet man jau taip atsibodo visas dienas grįžti iš darbo ir jei atsisėdi ant fotelio priešais TV iškarto pradeda persekioti tie priepoliai...tad dbar grįžus iš darbo tvarkau namus, plaunu viską , ruošiu valgyti ir t.t. ir liūdniausia, kad taip darau tol, kol paėma miegas, tada greit i lovą ir užmiegu...pavargau gyventi tik darbu, veikla ir niekada negaliu pailsėti ramiai...tai irgi geriu vaistus, nestiprius...bent jau kol pajusiu pagerėjimą lankantis pas psichologę, plius dar ir pas psichoterapeutę užsirašiau...noriu nebesijausti taip!!!! Ir visoms mums "paprotėjusioms" stiprybės:)