Įkraunama...
Įkraunama...

panikos sindromas

QUOTE(vejavaike @ 2007 01 16, 14:27)
O as yra siame forume merginu, kurios jau visiskai issigyde nuo tos baisiosios panikos, kurios mes cia visos esam apimtos? smile.gif gal galetu pasakyti, kiek laiko vartojo antidepresantus ir kaip nutrauke ju vartojima? ar panikos sindromas neatsinaujino?
Jei yra tokiu, pasirodykit smile.gif papasakokit trumpai, kaip pavyko gydymas, ar IMANOMA GALUTINAI PASVEIKTI ir buti tokiai, kaip anksciau? ar imanoma atsikratyti to nerimo ir jo bjauriu simptomu?

O aš pažįstu vieną žmogelį, kuris išsigydė...Metus kažkur gėrė vaistus, vaikščiojo pas psichologę ir psichoterapeutę, ir po truputį išsigydė visai. Na tik tiek, kad tas žmogels vyras, manau vyrai stipresni psichologine prasme. Ir dabar jau keli metai kaip jaučiasi puikiai be jokių vaistų
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 01 16, 11:57)
Merginos ar taip gali buti?  unsure.gif

Siryt pradejau pirma karta gerti zolofta ir dabar taip negera...pykina, silpna, liejasi viskas... verysad.gif  gal cia del to, kad ant tuscio skrandzio geriau... g.gif
Jauciu reikia eiti pas direktoriu ir prasyti namo, nes negaliu net i kompa normaliai ziureti... verysad.gif

Aš tada jokio šalutinio poveikio nejutau, kažkaip palaipsniui po kelių mėnesių praėjo baimė, net buvau pamanius jog vaistų nebereikia. Kai pasikeitė gydytoja man išrašė prozaką gana mažom dozėm tai lyg šiol juokiuos kaip aš plaukiojau net nebesuprasdavau kur esu tai parsidėjo nuo pirmos piliulės po poros dienų nustojau naudot bet blogai jaučiaus dar keletą savaičių.
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 01 16, 13:27)
O as yra siame forume merginu, kurios jau visiskai issigyde nuo tos baisiosios panikos, kurios mes cia visos esam apimtos? smile.gif gal galetu pasakyti, kiek laiko vartojo antidepresantus ir kaip nutrauke ju vartojima? ar panikos sindromas neatsinaujino?
Jei yra tokiu, pasirodykit smile.gif papasakokit trumpai, kaip pavyko gydymas, ar IMANOMA GALUTINAI PASVEIKTI ir buti tokiai, kaip anksciau? ar imanoma atsikratyti to nerimo ir jo bjauriu simptomu?

as pasveikau 4u.gif . jau beveik du metai kaip jokiu priepuoliu, tik normali baime ax.gif . jauciuosi daug stipresne nei pries liga blush2.gif . tiesa, vaistu as nevartojau. extra atveju tik sedatif, nes buvau nescia.
Atsakyti
man sedatif nepadėjo man dar labiau kildavo baimėir drebėdavo rankos, nors tai tik hemopatiniai vaistai man jie netiko ax.gif
Atsakyti
Nznau.... verysad.gif Liūdna...labai jau man jaučiasi Zolofto šalutinis poveikis, visos savybės... verysad.gif Nors gydytoja sake, kad taip gali buti pirma savaite, bet taip pavargau...
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 01 18, 11:35)
Nznau.... verysad.gif  Liūdna...labai jau man jaučiasi Zolofto šalutinis poveikis, visos savybės... verysad.gif  Nors gydytoja sake, kad taip gali buti pirma savaite, bet taip pavargau...

O kiek laiko jau geri?Ir kuom pasiresikia tas negerumas? unsure.gif
Atsakyti
Dar nedaug, tik 3 diena...ir man pasireskia visi nurodyti salutiniai povaikiai: pykina, silpna, karstis musa, poto drebulys kankina, sianakt panika vel uzpuole, tai taip ir nemiegojau nuo puse 4.... verysad.gif Bet gydytoja sake, kad organizmas turi priprasti per savaite... g.gif
Atsakyti
Beja kas nors clonazepama gerete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 01 18, 14:50)
Dar nedaug, tik 3 diena...ir man pasireskia visi nurodyti salutiniai povaikiai: pykina, silpna, karstis musa, poto drebulys kankina, sianakt panika vel uzpuole, tai taip ir nemiegojau nuo puse 4.... verysad.gif  Bet gydytoja sake, kad organizmas turi priprasti per savaite... g.gif

o dar papildomai prie Zoloft tau nieko neisrase? Na gal dar pakentek, pakol praeis salutiniai, o gal jei nepraeis israsys tau labiau tinkanciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2007 01 18, 15:24)
o dar papildomai prie Zoloft tau nieko neisrase? Na gal dar pakentek, pakol praeis salutiniai, o gal jei nepraeis israsys tau labiau tinkanciu rolleyes.gif

Aciu 4u.gif Israse clonazepama dar, siandien tik radau ji nusipirkti g.gif Pakentesiu dar savaite, sumazinau doze jo iki ketvircio ir gal apsiprasiu po truputeli... ax.gif Jei ne, tada eisiu kitu vaistuku prasyti schmoll.gif Aciu uz palaikyma, nes jis dabar labai svarbus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 01 18, 13:50)
Dar nedaug, tik 3 diena...ir man pasireskia visi nurodyti salutiniai povaikiai: pykina, silpna, karstis musa, poto drebulys kankina, sianakt panika vel uzpuole, tai taip ir nemiegojau nuo puse 4.... verysad.gif  Bet gydytoja sake, kad organizmas turi priprasti per savaite... g.gif

Tavo vietoj nekenteciau, tuoj pat lekciau pas psihciatra. Tau sie vaistai tikrai netinka, nesamone, kad per savaite praeis salutiniai poveikiai schmoll.gif Man kai israse vienus, kurie netiko, tai po poror dienu nuejau ir israse Seroxata, kuris tiko nuo pirmos dienos ax.gif Jei reiskiasi vaisto salutiniai poveikiai, reiskias jis netinka, na, bent jau kiek zinau. Nueik sian pas psichitra, jei yra galimybe. Kam tau kankintis doh.gif Paskui dar didesne panika kamuos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 01 18, 15:34)
Tavo vietoj nekenteciau, tuoj pat lekciau pas psihciatra. Tau sie vaistai tikrai netinka, nesamone, kad per savaite praeis salutiniai poveikiai schmoll.gif Man kai israse vienus, kurie netiko, tai po poror dienu nuejau ir israse Seroxata, kuris tiko nuo pirmos dienos ax.gif Jei reiskiasi vaisto salutiniai poveikiai, reiskias jis netinka, na, bent jau kiek zinau. Nueik sian pas psichitra, jei yra galimybe. Kam tau kankintis doh.gif Paskui dar didesne panika kamuos unsure.gif

Na as siryt skambinausi psichoterapeutei savo (labai gera ji siaip) ir ji sake, kad taip buti gali, ir nutraukti nereikia...tik liepe sumazinti doze...Beto ir tam lapeli vaisto naudojimo isvardinti tie pozymiai, ir parasyta, kad jie praeina kazkur po savaites vartojimo... g.gif o mano organizmas silpnas, svoris labai nukrites, del to manau ir reguoja taip... g.gif Dabar pagersiu dar ir ta clonazepama kai apims panika, nors ir taip apsnudus sedziu darbe jau... unsure.gif Kaip atsiboso man sios busenos....negaliu.... mad.gif
Atsakyti