QUOTE(daivoska @ 2007 01 18, 18:09)
As buvau pas savo seimos gydytoja, pasakiau jai kaip jauciuos, bet ji, vista, nesuprato kas man yra
Tik israse raminamuju Lexotanil, jau rasiau, kad tik grupioko deka suzinojau kokia mano diagnoze
Ir dar, paprastai panikos pirmieji priepuoliai prasideda po tam tikro patirto streso ar pan, man, pvz, pirmasis priepuolis buvo po vestuviu
O gal pas tave pries du men kas nors ivyko gyvenime, kad panika prasidejo 

Ir dar, paprastai panikos pirmieji priepuoliai prasideda po tam tikro patirto streso ar pan, man, pvz, pirmasis priepuolis buvo po vestuviu

Taip, butent...Man lygiai pries metus katedros aikstej per eglutes iziebima, fejerverkas pataike prie pat akies, tada isveze i ligonine. Tai buvo pirma trauma, ir as labai nuo to karto pradejau visko bijoti, ir tie priepuoliai manau ir atsirado nuo pastovios itampos ir baimiu...

Man seimos gydytoja irgi leksotonilio israse

Papildyta:
QUOTE(virugie @ 2007 01 19, 09:23)
ar clonazepamas nemigdo? kam jis skirtas?
Aš kai ėmiau naudot antidepresantus man svoris per mėnesį užaugo 10 kg tai ir dabar kankinuos kaip juos numest. Nors ir valgiau mažiau bet svoris augo dabar taip ir liko ant juosmens barnkos
Aš kai ėmiau naudot antidepresantus man svoris per mėnesį užaugo 10 kg tai ir dabar kankinuos kaip juos numest. Nors ir valgiau mažiau bet svoris augo dabar taip ir liko ant juosmens barnkos

Na migdo kazkiek...tokia apsnudus nuo jo pasidarau...