QUOTE(mereveja @ 2007 01 18, 15:34)
Aciu

Israse clonazepama dar, siandien tik radau ji nusipirkti
ar clonazepamas nemigdo? kam jis skirtas?
QUOTE(mereveja @ 2007 01 18, 15:42)
mano organizmas silpnas, svoris labai nukrites, del to manau ir reguoja taip...

Dabar pagersiu dar ir ta clonazepama kai apims panika, nors ir taip apsnudus sedziu darbe jau...

Kaip atsiboso man sios busenos....negaliu....
Aš kai ėmiau naudot antidepresantus man svoris per mėnesį užaugo 10 kg tai ir dabar kankinuos kaip juos numest. Nors ir valgiau mažiau bet svoris augo dabar taip ir liko ant juosmens barnkos
QUOTE(mereveja @ 2007 01 18, 17:06)
Tai va su tuo vairavimu...vakar bandziau vakare vairuoti, bet atsisakiau, nes kazkokia per priplaukus jauciausi, be kordinacijos...nors rytais gerai buna

O kokie tie kvepavimo pratimuikai, gal zinai?
Aciu tau labai su patarimus ir palaikyma
Vakar išlaikiau i aš vairavimo egzaminą, bet nervų tai kainavo nemiegojau dvi naktis prieš tai, panika baisi buvo apėmus, kai grįžau po egzamino atrodo tik tada prasidėjo nauji metai ir namuose kalnai dulių per paniką net nepastebėjau
QUOTE(daivoska @ 2007 01 18, 17:41)
Ner uz ka

Juk likimo drauges esam
Pratimukai:
1-2-3-4 ikvepi
1-2-3-4 iskvepi
1-2 sulaikai kvepavima
Matai, kai uzeina panikos priepuolis tuomet smegenys gauna per daug deguonies, o darant siuos pratimukus, nerimui uzejus, jausi lyg truputi truktu oro, bet taip ir turi buti
Ačiū už pratimukus ir aš pabandysiu, bet kartais iš didelės panikos net vardo neprisimenu
QUOTE(daivoska @ 2007 01 18, 18:09)
As buvau pas savo seimos gydytoja, pasakiau jai kaip jauciuos, bet ji, vista, nesuprato kas man yra

Tik israse raminamuju Lexotanil, jau rasiau, kad tik grupioko deka suzinojau kokia mano diagnoze
Ir dar, paprastai panikos pirmieji priepuoliai prasideda po tam tikro patirto streso ar pan, man, pvz, pirmasis priepuolis buvo po vestuviu

O gal pas tave pries du men kas nors ivyko gyvenime, kad panika prasidejo
Man tokie priepoliai prasidėjo prieš dvylika metų kai buvau nėščia, kiek darė tyrimų kiek išgėriau įvairių vaistų, ejau privačiai kas tik netingėjo tas ligų ir ieškojo ir vis prirašydavo visokių, vieną dieną tai pries 7 metus užkliuvo knyga ,,Esu visiškai išsekusi" ten aprašytos depresijos, apie panikos priepolius. TAI PASKAIČIUS AŠ IR NULĖKIAU PAS PSIHOTERAPIAUTĄ privačiai tai ėmė pinigus nerialius bet po gero pusmečio pasakė kad man padėt negali man jau perdaug įsisenėjusi...

šokas buvo nerialus net gyvent nenorėjau. Vėliau mama įkalbėjo nueit į psihikos centrą. Na pas puikią gydytoją pataikiau per kelis kartus vaistus pataikė ir po gerų metų tapau nauju žmogum eidama gatve viena šypsodavaus kaip buvo gera vienai vaikščiot. Kai vėl tapau nėščia gydytoja nebeleido gert vaistų. po truputį mano pasaulėlis vėl užsidarė sėdžiu namie su vaikeliu kol maitinu negaliu pradėt gert vaistų, karttais taip pasidaro gaila savęs net nebematau kam ir gyvent jei negali kaip normalus žmogus

ir nusiraminus vėl laukiu kada pagerės.