Įkraunama...
Įkraunama...

panikos sindromas

clonazepamas gerai thumbup.gif Nuims panika, as kai dar nevaiksciojau pas psihciatre, tai pries egza grupiokas man puse tabletytes duodavo blush2.gif Bo pats jau geria si vaista gal 10 metu, bet atsargiai su tuo vaistuku unsure.gif , prie jo lengvai priprantama. As isri is panasios serijos geriu, bet ne clonazepama, o bromazepama. Kol prades veikti seroxatas, teko gert ryte ir vakare, po menesio, kai jau veike seroxatas mazinau bromazepama, dabar psichiatre sake, kad tik ekstra atveju galiu gerti bromazepama doh.gif Beje, jei blogai miegi pries nakti isgerk clonazepamo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 01 18, 16:32)
clonazepamas gerai thumbup.gif Nuims panika, as kai dar nevaiksciojau pas psihciatre, tai pries egza grupiokas man puse tabletytes duodavo blush2.gif Bo pats jau geria si vaista gal 10 metu, bet atsargiai su tuo vaistuku unsure.gif , prie jo lengvai priprantama. As isri is panasios serijos geriu, bet ne clonazepama, o bromazepama. Kol prades veikti seroxatas, teko gert ryte ir vakare, po menesio, kai jau veike seroxatas mazinau bromazepama, dabar psichiatre sake, kad tik ekstra atveju galiu gerti bromazepama doh.gif Beje, jei blogai miegi pries nakti isgerk clonazepamo mirksiukas.gif

As va irgi bromazepama geriau iki apsilankymo pas psichoterapeute ir dabar geriu dar su tuo nelaimingu Zoloftu...kol jis veikti prades. Bet siandien nusipirkau to clonazepamo, kur gydytoja israse, tai nezinau kuris veiksingesnis bromazepanas ar clonazepamas? ax.gif
Bet primas dienas pradejusi vartoti siuos visus vaistus nesijausdavai keistai, tokia nesava? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 01 18, 16:45)
As va irgi bromazepama geriau iki apsilankymo pas psichoterapeute ir dabar geriu dar su tuo nelaimingu Zoloftu...kol jis veikti prades. Bet siandien nusipirkau to clonazepamo, kur gydytoja israse, tai nezinau kuris veiksingesnis bromazepanas ar clonazepamas?  ax.gif
Bet primas dienas pradejusi vartoti siuos visus vaistus nesijausdavai keistai, tokia nesava? g.gif

Pradejusi vartoti bromazepama jausdavausi tokia rami, gal kiek apgirtusi lotuliukas.gif Kiek zinau clonazepamas stiprenis uz bromazepama.
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 01 18, 16:49)
Pradejusi vartoti bromazepama jausdavausi tokia rami, gal kiek apgirtusi lotuliukas.gif Kiek zinau clonazepamas stiprenis uz bromazepama.

Na va as irgi keistai rami jauciuosi, bet tokia mieguita, apdujusi gerokai... blink.gif
Lyg nesava...O poto viskas susitvarke, kai pradejo veikti tie vaistai? Po kiek laiko tau jie pradejo veikti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 01 18, 16:51)
Na va as irgi keistai rami jauciuosi, bet tokia mieguita, apdujusi gerokai... blink.gif
Lyg nesava...O poto viskas susitvarke, kai pradejo veikti tie vaistai? Po kiek laiko tau jie pradejo veikti?  4u.gif

Na tokie vaistai kaip clonazepamas, bromazepamas veikia is karto, del to juos papildomai ir israso prie tu pagrindiniu (mano atveju seroxato), o tie pagrindiniai prades veikti po gero menesio. Beje, kai pradejau gerti vaistukus, tai jokiu panikos ataku nebuvo (tfu,tfu,tfu). Po menesio vel pradejau vairuot, nors geriant clonazepama, info lapelyje parasyta, kad vairuot negalima, bet manau, kaip tik geriau sest uz vairo kai esi ramus kaip belgas mirksiukas.gif Ai, pries Kaledas pirma karta viena buvau akropolio maximoj, pirkau vyrui dovana, tai buvo toks nerimas uzejes, tuomet as Neblogos rekomenduotus kvepavimo pratimukus atlikau ir praejo, ir dar banke buvo nerimas uzejes, tai irgi kvepavimo pratimukai padejo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 01 18, 17:01)
Na tokie vaistai kaip clonazepamas, bromazepamas veikia is karto, del to juos papildomai ir israso prie tu pagrindiniu (mano atveju seroxato), o tie pagrindiniai prades veikti po gero menesio. Beje, kai pradejau gerti vaistukus, tai jokiu panikos ataku nebuvo (tfu,tfu,tfu). Po menesio vel pradejau vairuot, nors geriant clonazepama, info lapelyje parasyta, kad vairuot negalima, bet manau, kaip tik geriau sest uz vairo kai esi ramus kaip belgas mirksiukas.gif Ai, pries Kaledas pirma karta viena buvau akropolio maximoj, pirkau vyrui dovana, tai buvo toks nerimas uzejes, tuomet as Neblogos rekomenduotus kvepavimo pratimukus atlikau ir praejo, ir dar banke buvo nerimas uzejes, tai irgi kvepavimo pratimukai padejo rolleyes.gif

Tai va su tuo vairavimu...vakar bandziau vakare vairuoti, bet atsisakiau, nes kazkokia per priplaukus jauciausi, be kordinacijos...nors rytais gerai buna g.gif O kokie tie kvepavimo pratimuikai, gal zinai?
Aciu tau labai su patarimus ir palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Ner uz ka mirksiukas.gif Juk likimo drauges esam group.gif
Pratimukai:
1-2-3-4 ikvepi
1-2-3-4 iskvepi
1-2 sulaikai kvepavima

Matai, kai uzeina panikos priepuolis tuomet smegenys gauna per daug deguonies, o darant siuos pratimukus, nerimui uzejus, jausi lyg truputi truktu oro, bet taip ir turi buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 01 18, 17:41)
Pratimukai:
1-2-3-4 ikvepi
1-2-3-4 iskvepi
1-2 sulaikai kvepavima

Matai, kai uzeina panikos priepuolis tuomet smegenys gauna per daug deguonies, o darant siuos pratimukus, nerimui uzejus, jausi lyg truputi truktu oro, bet taip ir turi buti 4u.gif

Jo girdejau, kad oro per daug buna kai panika uzpuola, pabandysiu si pratimuka. Man tai dar padeda namie kai uzeima priepolis, tai atsisedu mazoje erdveje ir geriu daug, daug , daug silto vandens...kol bloga pasidaro, bet tada bent jau panika praina... biggrin.gif
As taip noriu issigydyti greiciau sias nesamones rolleyes.gif o kiek laiko tave kankina tokie panikiski dalykeliai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 01 18, 17:45)
Jo girdejau, kad oro per daug buna kai panika uzpuola, pabandysiu si pratimuka. Man tai dar padeda namie kai uzeima priepolis, tai atsisedu mazoje erdveje ir geriu daug, daug , daug silto vandens...kol bloga pasidaro, bet tada bent jau panika praina... biggrin.gif
As taip noriu issigydyti greiciau sias nesamones rolleyes.gif  o kiek laiko tave kankina tokie panikiski dalykeliai?  ax.gif

Pavasari bus 3 metai, kai kankinuos doh.gif Du metus nezinojau kas man darosi, buciau zinojus, nebuciau taip ilgai kankinusis verysad.gif
O tu turbut neseniai sia liga turi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2007 01 18, 17:54)
Pavasari bus 3 metai, kai kankinuos doh.gif Du metus nezinojau kas man darosi, buciau zinojus, nebuciau taip ilgai kankinusis verysad.gif
O tu turbut neseniai sia liga turi? g.gif

Bet kaip du metus taip kankinaisi? nepagalvojai i gydytoja kreiptis? g.gif
Man tai kokie du menesiai tie priepoliukai kankina,...o as kadangi esu bailus zmogelis, tai kai pradedu blogai jaustis, pati isivarau sau panika verysad.gif
Ir kaip jautiesi kai pradejai gydytis? jauti pagerejima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 01 18, 17:59)
Bet kaip du metus taip kankinaisi? nepagalvojai i gydytoja kreiptis? g.gif
Man tai kokie du menesiai tie priepoliukai kankina,...o as kadangi esu bailus zmogelis, tai kai pradedu blogai jaustis, pati isivarau sau panika verysad.gif
Ir kaip jautiesi kai pradejai gydytis? jauti pagerejima? g.gif

As buvau pas savo seimos gydytoja, pasakiau jai kaip jauciuos, bet ji, vista, nesuprato kas man yra doh.gif Tik israse raminamuju Lexotanil, jau rasiau, kad tik grupioko deka suzinojau kokia mano diagnoze smile.gif
Ir dar, paprastai panikos pirmieji priepuoliai prasideda po tam tikro patirto streso ar pan, man, pvz, pirmasis priepuolis buvo po vestuviu verysad.gif O gal pas tave pries du men kas nors ivyko gyvenime, kad panika prasidejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 01 18, 15:34)
Aciu 4u.gif  Israse clonazepama dar, siandien tik radau ji nusipirkti g.gif 

ar clonazepamas nemigdo? kam jis skirtas?

QUOTE(mereveja @ 2007 01 18, 15:42)
mano organizmas silpnas, svoris labai nukrites, del to manau ir reguoja taip... g.gif  Dabar pagersiu dar ir ta clonazepama kai apims panika, nors ir taip apsnudus sedziu darbe jau... unsure.gif  Kaip atsiboso man sios busenos....negaliu.... mad.gif

Aš kai ėmiau naudot antidepresantus man svoris per mėnesį užaugo 10 kg tai ir dabar kankinuos kaip juos numest. Nors ir valgiau mažiau bet svoris augo dabar taip ir liko ant juosmens barnkos ax.gif

QUOTE(mereveja @ 2007 01 18, 17:06)
Tai va su tuo vairavimu...vakar bandziau vakare vairuoti, bet atsisakiau, nes kazkokia per priplaukus jauciausi, be kordinacijos...nors rytais gerai buna g.gif O kokie tie kvepavimo pratimuikai, gal zinai?
Aciu tau labai su patarimus ir palaikyma  4u.gif

Vakar išlaikiau i aš vairavimo egzaminą, bet nervų tai kainavo nemiegojau dvi naktis prieš tai, panika baisi buvo apėmus, kai grįžau po egzamino atrodo tik tada prasidėjo nauji metai ir namuose kalnai dulių per paniką net nepastebėjau blush2.gif

QUOTE(daivoska @ 2007 01 18, 17:41)
Pratimukai:
1-2-3-4 ikvepi
1-2-3-4 iskvepi
1-2 sulaikai kvepavima

Ačiū už pratimukus ir aš pabandysiu, bet kartais iš didelės panikos net vardo neprisimenu ax.gif

QUOTE(daivoska @ 2007 01 18, 18:09)
As buvau pas savo seimos gydytoja, pasakiau jai kaip jauciuos, bet ji, vista, nesuprato kas man yra doh.gif Tik israse raminamuju Lexotanil, jau rasiau, kad tik grupioko deka suzinojau kokia mano diagnoze smile.gif
Ir dar, paprastai panikos pirmieji priepuoliai prasideda po tam tikro patirto streso ar pan, man, pvz, pirmasis priepuolis buvo po vestuviu verysad.gif O gal pas tave pries du men kas nors ivyko gyvenime, kad panika prasidejo g.gif

Man tokie priepoliai prasidėjo prieš dvylika metų kai buvau nėščia, kiek darė tyrimų kiek išgėriau įvairių vaistų, ejau privačiai kas tik netingėjo tas ligų ir ieškojo ir vis prirašydavo visokių, vieną dieną tai pries 7 metus užkliuvo knyga ,,Esu visiškai išsekusi" ten aprašytos depresijos, apie panikos priepolius. TAI PASKAIČIUS AŠ IR NULĖKIAU PAS PSIHOTERAPIAUTĄ privačiai tai ėmė pinigus nerialius bet po gero pusmečio pasakė kad man padėt negali man jau perdaug įsisenėjusi... gun_bandana.gif šokas buvo nerialus net gyvent nenorėjau. Vėliau mama įkalbėjo nueit į psihikos centrą. Na pas puikią gydytoją pataikiau per kelis kartus vaistus pataikė ir po gerų metų tapau nauju žmogum eidama gatve viena šypsodavaus kaip buvo gera vienai vaikščiot. Kai vėl tapau nėščia gydytoja nebeleido gert vaistų. po truputį mano pasaulėlis vėl užsidarė sėdžiu namie su vaikeliu kol maitinu negaliu pradėt gert vaistų, karttais taip pasidaro gaila savęs net nebematau kam ir gyvent jei negali kaip normalus žmogus verysad.gif ir nusiraminus vėl laukiu kada pagerės.
Atsakyti