Įkraunama...
Įkraunama...

panikos sindromas

O man pastaruoju laiku apemes labai didelis tingulys ir apatija.Nezinau gal ziema veikia...Diena is dienos viena, vyras budavo tai jurose po puse metu, o siuo metu isvaziuoja i komandiruotes,nebuna po 2 men, gryzta 2 savaitem.O tos 2 savaites pralekia kaip diena ir vel viena...Pastaruoju metu jau 2 men nedirbu ir tai zinoma turi itakos.Rankos nekyla kazka prisiversti dirbt.Diena is dienos prasieinu per kambarius, prasiurbliuoju, dulkes perbraukiu, paruosiu valgyt panoms, issiskalbiu ir tiek, na dar iki pardashkes nueinu cia pat kieme...Jokio prasiblaskymo...dukros sako varyk kur nors prasiblaskyk, o as nenoriu paprasciausiai.Zodziu sutizau ir tiek unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2007 02 23, 21:35)
O man pastaruoju laiku apemes labai didelis tingulys ir apatija.Nezinau gal ziema veikia...Diena is dienos viena, vyras budavo tai jurose po puse metu, o siuo metu isvaziuoja i komandiruotes,nebuna po 2 men, gryzta 2 savaitem.O tos 2 savaites pralekia kaip diena ir vel viena...Pastaruoju metu jau 2 men nedirbu ir tai zinoma turi itakos.Rankos nekyla kazka prisiversti dirbt.Diena is dienos prasieinu per kambarius, prasiurbliuoju, dulkes perbraukiu, paruosiu valgyt panoms, issiskalbiu ir tiek, na dar iki pardashkes nueinu cia pat kieme...Jokio prasiblaskymo...dukros sako varyk kur nors prasiblaskyk, o as nenoriu paprasciausiai.Zodziu sutizau ir tiek unsure.gif

o kiek tavo dukroms metu?
jos teisios - mama, varyk kur nors smile.gif
lankyk sokiu pamokas (jei megsti sokti), sporto kluba (jei megsti sportuoti), baseina, joga, kokius nors kursus. Turi atrasti veikla, kuri tau patinka. Ne tik namu ruosa ir parduotuves - tikrai apims ir apatija, ir depresija nuo tokios kasdienybes..smile.gif
prasiblaskyk. Surask, kur galetum save realizuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2007 02 23, 21:35)

Labutis aš ir pritariu vejavaikei tik turi galimybę varyk prasiblaškyt, man ir dabar sunku dirbau dieną naktį mano para buvo daugiau kaip 24 val.. dabar auginu sunelį sėdžiu namie ir vėl grįžo visos ligos , depresijos, jaučiuos niekam nereikalinga ir liūdna. kadangi pasiekiau dugną dabar sunkiai kylu atgal aš net praradau norą bendraut, kai kurie pažįstami prarado norą ir atvaryt į svečius tai depresuoju viena ir niekas nesupranta kaip sunku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2007 02 19, 08:39)
Labute, as jau keli metai lankausi Klaipedos pshichikos sveikatos centre, lankausi as pas gyd Dutova,nes kai paskambinsi uzsiregistruoti paklaus kur gyveni ir pasakys pas koki gydytoja jums priklauso. rolleyes.gif

Buvau ir aš tame psichikos sveikatos centre, daktaras pagal apylinkę pasitaikė toks neblogas atrodo. Visą valandą su juo brakalbėjau, jis manęs neskubino, lyg ir įsijautė į mano situaciją. Išrašė gerti seroxatą, susileisti B grupės vitaminus ir po 1/2 tabletikės boromozepamo dukart dienoje. Vėliau sakė, kad pas psichologą reiktų apsilankyti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zibambukas @ 2007 02 24, 12:08)
Buvau ir aš tame psichikos sveikatos centre, daktaras pagal apylinkę pasitaikė toks neblogas atrodo. Visą valandą su juo brakalbėjau, jis manęs neskubino, lyg ir įsijautė į mano situaciją. Išrašė gerti seroxatą, susileisti B grupės vitaminus ir po 1/2 tabletikės boromozepamo dukart dienoje. Vėliau sakė, kad pas psichologą reiktų apsilankyti.              unsure.gif

Lankiausi as kazkada ir pas psichologus, ir pas privacius taip pat...Pinigu paklojau uj nemazai, bet man nepadejo.Geriu vaistus, kas menesi lankausi pas psichiatra, israsho ir tiek. Cia jau kaip kam , kitam ir padeda zinoma, bet ir paciam reikia kazkaip keisti kazka gyvenime, na bet paprasta pasakyti sunkaiu padaryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2007 02 24, 13:19)
Lankiausi as kazkada ir pas psichologus, ir pas privacius taip pat...Pinigu paklojau uj nemazai, bet man nepadejo.Geriu vaistus, kas menesi lankausi  pas psichiatra, israsho ir tiek. Cia jau kaip kam , kitam ir padeda zinoma, bet ir paciam reikia kazkaip keisti kazka gyvenime, na bet paprasta pasakyti sunkaiu padaryti unsure.gif

o tai kas tau - irgi nerimo priepuoliai neduoda ramybes?
Man tai labai idomiai - tie priepuoliai buna keletos rusiu. Kartais ismusa karstis ir svaigsta galva. Kartais ima dauzytis sirdis kaip isprotejusi, o kartais apima toks silpnumas, jauciuosi netvirtai, o tiksliau paskius - tokia nerealumo busena apima..rodos, viskas aplink amne plaukia kaip sapne blink.gif Tokia jauciuosi kazkokia apspangus, nesurprantu kas darosi...
Jums taip nebuna ?
Atsakyti
Man reik kita savaite eit pas gydytoja. Vaistus visai pribaigiau, jau savaite kaip negeriu ne tabletes. Bijau kad liga neatsinaujintu. Dabar jauciuosiu super gerai
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 02 24, 16:40)
Man reik kita savaite eit pas gydytoja. Vaistus visai pribaigiau, jau savaite kaip negeriu ne tabletes. Bijau kad liga neatsinaujintu. Dabar jauciuosiu super gerai

Nebijok...gydytojas tau patars, kiek laiko reikia gerti.
O kiek laiko pradejo nuo tos dienos, kai pradejai vartoti vaistus iki sios dienos, kai jauti pagerejima?
as geraiu jau 3men bet priepuoliai vis dar pasitaiko...man kartais atrodo, kad man ne tuos vaistus parinko. Norisi keistis ir daktara, ir vaistus...
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 02 24, 15:53)
Man tai labai idomiai - tie priepuoliai buna keletos rusiu. Kartais ismusa karstis ir svaigsta galva. Kartais ima dauzytis sirdis kaip isprotejusi, o kartais apima toks silpnumas, jauciuosi netvirtai, o tiksliau paskius - tokia nerealumo busena apima..rodos, viskas aplink amne plaukia kaip sapne blink.gif  Tokia jauciuosi kazkokia apspangus, nesurprantu kas darosi...
Jums taip nebuna ?

Man taip būna vienai peržengus namų slengstį, net numirt noris.
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 02 24, 16:53)
Man tai labai idomiai - tie priepuoliai buna keletos rusiu. Kartais ismusa karstis ir svaigsta galva. Kartais ima dauzytis sirdis kaip isprotejusi, o kartais apima toks silpnumas, jauciuosi netvirtai, o tiksliau paskius - tokia nerealumo busena apima..rodos, viskas aplink amne plaukia kaip sapne blink.gif  Tokia jauciuosi kazkokia apspangus, nesurprantu kas darosi...
Jums taip nebuna ?

Na man pagrinde toks netikrumo jausmas ir nerimas stiprus, sirdis dauzosi beprotiskai, rodos numirsi, ir budavo isejus i gatve, rodesi, kad isnyksiu, sukausto visa kuna,Taip pat nerimas kiles is baimes pasilikti vienai , pvz namie.Zodziu stipraus nerimo sindromas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2007 02 24, 19:35)
Na man pagrinde toks netikrumo jausmas ir nerimas stiprus, sirdis dauzosi beprotiskai, rodos numirsi, ir budavo isejus i gatve, rodesi, kad isnyksiu, sukausto visa kuna,Taip pat nerimas kiles is baimes pasilikti vienai , pvz namie.Zodziu stipraus nerimo sindromas unsure.gif

o tai tu geri antidepresantus? arba nerima mazinancius vaistus - raminamuosius?
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 02 24, 21:57)
o tai tu geri antidepresantus? arba nerima mazinancius vaistus - raminamuosius?

Geriu ir vaistus nuo depresijos ir nerima mazinancius taip pat blink.gif
Atsakyti