Na vos ne kiekvienam turbūt skirtingai tokios emocijos ateina.Jei iš vaikystės,tai ko gero sunkiau pamiršti,tikrai sunku.Bet tai praeitis netūrėtų sukelti tiek neigiamos įtakos esamai emocinei būsenai,juk galvoji visada ne apie praitą savaitę,o apie ateinančią,tad reikia žiūrėti,kad ateitis būtų linksma ir be skaudžių išgyvenimų,slėgimo,tada ir tūrėtų viskas būti gerai,juk kaip galima jaustis blogai,kai jautiesi gerai?Geriausiai tūrėtų gelbėti antra pusė,bet nudegus gali būti dar blogiau.Na mano supratimu tai tik sudaužyta širdis nuo meilės gali ir po to įtakoti kažkelerius metus jaustis strese ir pan(mažai patyręs aš turbūt,tad jaučiu klysiu..).Man asmeniškai taip buvo,tik prisimenu ją,iškarto per krūtinę baimės jausmas prabėga(būt.k laikas tūrėjo būti,nes to nebajaučiu)...Bet kažkokie išgyvinimai iš seniau netūrėtų taip suerzinti,man asmeniškai labiausiai meilė kankina

nes tai stipriausias jausmas.
Nu jau jaučiu nusišnekėjau,man dabar tik meilė galvoj,heh

Blogai jautiesi,turi keisti nuo kažką arba viską...o ne vaistus ryti.Vaistai gal tik pradžiai apsirinaminimui...paskui numažinti.Mano nuomone tai,nemuškit