QUOTE(Ratatankė @ 2007 03 19, 13:30)
Na aš kol kas "išaugusi" iš parduotuvinių panikų. Bet vistiek nuo žmonių ir prekių gausos pradeda "stogas važiuoti", tada pradėdu skubėti, lakstyti tai vienos tai kitos prekės, prie kasos pamatau, kad pusės ko reikėjo nepaėmiau, o ką paėmiau - nėra taip jau reikalinga, po to dar palakstau ir prie kasos stoviu apsiprakaitavusi ir nusiplūkusi.
Šiaip būtų faina jei pačioje parduotuvėje būtų kur atsisėsti (ne tik prie batų matavimosi), kad visose būtų vandens atsigerti ir kad apšvietimas nebūtų toks ryškus, nes akyse raibuliuoti pradeda.
Na nepatinka man parduotuvės vistiek
Širdis "kalti" nustojo, kai prasidėjo mmm. Matyt toks rimtas PMS užpuolęs buvo.
Bet užtat letargas juodas - tokie orai, kad tik miegot, miegot, miegot...
Aš tai viena niekad neinu į paduotuvę, stengiuos sarašiuką neštis nes nėštumas turbūt ir atmintį išplovė
QUOTE(Kutvėliuke @ 2007 03 19, 13:52)
Buvau va kieme pasivaikscioti... Nzn ar cia del antibijotiku ar del atviros erdves prakaitas ismuse. Raminu save kad cia gripas mane taip issekino uztai ir nesijauciu stipri
Gripas tikrai labai nuvargina, pagersi vitaminų ir tikrai pagerės
QUOTE(vejavaike @ 2007 03 19, 18:08)
Sveikutes
laimingai nuvaziavau iki namu

tai bent zygdarbis

Niekam daugiau apie tai nepasakoju, nes tikrai pagalvos kad nenormali
Man lygiai taip pat būna

tik nevisad sugebu susistatyt mintis. Su drauge sporto salėj smagu, o kai namo vienai grįžt tai ir prasideda stresas net gyvent noras praeina
QUOTE(Kutvėliuke @ 2007 03 19, 18:42)
o jei rimtai, tikrai butu faina susibegt visoms i kruvele

as visada uz tai

Tai pazinti siais laikas paprasciau nebuna

sustartumem kur man vaziuoti. Atvaziuociau ir paskambinciau

o tadu jau greitai greitai kaip nors atbegtumet kol panika nepasivijo
Aš ir susitikt norėčiau, bet aš gyvenu toli nuo Vilniaus, gausim kur nors kryžkalnyje susitikt