QUOTE(virugie @ 2007 03 20, 11:46)
Kai dukrą reikdavo pasiimt iš darželio dažniausiai važiuodavau taksu arba išvis nevesdavau
Nemoku aš save nuteikinėt tuo atžvilgiu jei reikia palikt namus vienai tai man jau didžiausias stresas. Vakar su dukra pareidinėjom iš parduotuvės, palydėjom mano mamą ir turėjom jau vienos paeiti sustojimą, kol mama buvo šalia viskas gerai tik likom dviese ir pradėjo kojos pintis, stengiaus apie tai negalvot, bet neina

gerai kad nors į vežimą įsikipt galėjau tai šiap taip parėjom, bet net nugara buvo šlapia

Aš dar labai bijau atvirų erdvių jei galiu eit kokiais nors patvoriukais tai nėra toks didelis stresas vis pagalvoju kad jei ką isikibsiu, pas mamą einu visad per parkelį kažkaip miške jaučiuos saugiau suoliukai ier pan bet kai reik pereit gatvę tada viskas ir prasideda tai niekaip savęs ir nenugaliu
Niu tiesiog apie mane rašai

Aš irgi einu per parkelius, kur mažiau žmonių bet yra suoliukų, patvoriaias, net numatau kur stuplas jei ką...
Į darželį ir iš tai kančia
QUOTE(Kutvėliuke @ 2007 03 20, 14:28)
Bunant namie tai niekada nera apemusi panika. Apimdavo ryte nebent kai iseidavau i balkona, matydavau autobuso stotele, zinodavau jog uz 10 min. reikes iki ten nueiti... Nenueidavau... I darba vaziuodavau taksi o namo pusbrolis parvezdavo.
Nepaminejai daktarui todel, kad tau taip nebuna ar todel, kad manei jog neverta jam sakyt? Panikos sutrikimas, nerimo sutrikimas buna ivairiu rusiu. Tas apie kuri mes daugiausia kalbame yra panikos (o gal nerimo) sutrikimas su agorafobija (atviru erdviu baime). Gali buti ir kitaip. Buna kad zmogus vienas negali buti namuose
Oi kiek aš kartų važiavau su taksu darban

Nesenai pas vyrą važiavau, buvo sekamdienio vakaras, mikriukų mažai, laukia laukiau, paskui pradėjau eit link didesnės gatvės, nu apėmė beeinant tokia baimė, atrodė tuoj nukrisu

tai pasukau prie artimiausio namo, atsisėdau įėjime ir išsikviečiau taksą...Tipo aš išėjau į lauką ir jau laukiu...
O namie vienai būnant irgi užeina, bet ne visada...Jei žinau kad yrakaimynai, tai lengviau, nes žinau kad jei ką, eisu pas juos...Bendrabuty kai gyvenom tai tuo atžvilgiu buvo gerai, visad koridoriuj kažkas krebždėdavo, tai vienas kaimynaas tai kitas...Bet naktį namie vienai šakės...Tuoj pradedu jausti kad su širdim blogai, kad tuoj mirsiu ir pan...
QUOTE(Ratatankė @ 2007 03 20, 17:39)
QUOTE(Kutvėliuke @ 2007 03 20, 17:55)
O visko gali buti

arba visos gerai jaustumemes arba visos viena po kitos supanikotumem
Supanikuotumėm, bet patuliukais, kad kitos nepastebėtų
Уехала на встречу со СЧАСТЬЕМ.....А оно, это СЧАСТЬЕ, оказалось ещё больше, чем я думала...