Įkraunama...
Įkraunama...

panikos sindromas

QUOTE(tetarima @ 2006 10 18, 20:50)
Saku cia individualiai kiekvienam, dauguma pasveiksta per metus ar 2, o mano atveju va sitaip wub.gif As matomai is tikro keistas egzemliorius, kaip kad man kazkada pasake viena medike cool.gif

Aš jau ruošiuosi pasveikt. Aš jau pažįstu save. galvoju,kad iki šios vasaros pasveiksiu.
Atsakyti
QUOTE(nebloga @ 2006 10 19, 09:02)
Aš jau ruošiuosi pasveikt. Aš jau pažįstu save. galvoju,kad iki šios vasaros pasveiksiu.

O as siandien varau pas psichologe, tegul pagaliau ivardina suprantama kalba, kas man yra. Nes tokia savijauta jau pradeda atsibosti, tas pastovus nerimas jau nuo pat ryto kankina.
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2006 10 18, 18:05)
O buvo kam priepuoliu nutraukus vaistus? Negi visa gyvenima turesiu juos ryti? Juk as ir antro, ir trecio vaikelio noriu, o jei uzeis priepuolis tai budama nescia negalesiu gi Bromazepamo isgert g.gif  O jei po vaistu nutraukimo atsiranda vel atakos, tai vel reik is naujo kursa kartot ir taip pasaka be galo????????????AR IMANOMA PASVEIKT PILNAI NUO SIOS LIGOS?!

skaiciau skaiciau ir man iskilo klausimas,gal tau cia nuo vyro ir yra tos panikos atakos??? Juk rasei,kad kai buvai nescia ir gere ir dar ranka kele blink.gif O ir kosmarai susije su juo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skija @ 2006 10 19, 11:31)
skaiciau skaiciau ir man iskilo klausimas,gal tau cia nuo vyro ir yra tos panikos atakos??? Juk rasei,kad kai buvai nescia ir gere ir dar ranka kele  blink.gif O ir kosmarai susije su juo... g.gif

Gali but kad nuo vyro. As tai susirgau kai isgyvenau labai dideli itampos laikotarpi. Nervu sistema tiesiog iseko ir pasidejo depresija su panikos atakomis.
Dabar kai geriu vaistus ju is vis nera. Nezinau kaip bus kai nutrauksiu viska. Gal viskas bus ok ir galesiu save vadinti kad pasveikusi esu.
Atsakyti
QUOTE(Skija @ 2006 10 19, 11:31)
skaiciau skaiciau ir man iskilo klausimas,gal tau cia nuo vyro ir yra tos panikos atakos??? Juk rasei,kad kai buvai nescia ir gere ir dar ranka kele  blink.gif O ir kosmarai susije su juo... g.gif

Ale rimtai gal nuo vyro, kazkaip nepagalvojau g.gif Sian buvau pas psichiatra vaistu, klausiau ka neplanuoto nestumo atveju daryt, tai sake kad pirmus 3 menesius neiko negerti, o po to jau jei labai reiketu. Sis klausimas man aktualus, nes kazkodel nesusergu, nors su kontraceptikais man diena dienon tiksliai buna, o testas neigiamas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2006 10 19, 12:36)
Ale rimtai gal nuo vyro, kazkaip nepagalvojau g.gif Sian buvau pas psichiatra vaistu, klausiau ka neplanuoto nestumo atveju daryt, tai sake kad pirmus 3 menesius neiko negerti, o po to jau jei labai reiketu. Sis klausimas man aktualus, nes kazkodel nesusergu, nors su kontraceptikais man diena dienon tiksliai buna, o testas neigiamas blink.gif

As irgi greit planuosiu vaikeli. Kontraceptikiu negeriu, o jei rimtai tai negerai kad tik po 3 men nuo vaistu negerimo turi praeit...
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2006 10 19, 12:47)
As irgi greit planuosiu vaikeli. Kontraceptikiu negeriu, o jei rimtai tai negerai kad tik po 3 men nuo vaistu negerimo turi praeit...

Kontraceptiku negeri, o vaistus nuo panikos ar geri?
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2006 10 19, 13:09)
Kontraceptiku negeri, o vaistus nuo panikos ar geri?

geriu vaistus kasdien. Bet gal jau paskui mazins dozes, nes jauciuosi gerai. Jokiu ataku nebejauciu, tik kartais nerimas uzeina sirdy
Atsakyti
As tai jau moraliskai pasiruosus antram vaikuciui, bet vis tik noreciau pabaigti vaistu kursa. O tu seniai geri vaistukus?
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2006 10 19, 13:29)
As tai jau moraliskai pasiruosus antram vaikuciui, bet vis tik noreciau pabaigti vaistu kursa. O tu seniai geri vaistukus?

neseniai, nuo rugpjucio pradzios. Man kadangi laukia pirmas vaikas tai biski reikes netik moraliskai pasiruost, bet ir psichologiskai. Manau kad nestumas mane atstatyyu i vieta. Nes kazkaip truksta gyvenimo tikslo.
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2006 10 19, 13:29)

bet kam tau dar vaiku,jei su vyru sitaip ??? Ir dar sita liga...Nesuprantu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skija @ 2006 10 19, 13:59)
bet kam tau dar vaiku,jei su vyru sitaip ??? Ir dar sita liga...Nesuprantu... g.gif

Na matai, mano vyras labai pasikeite, bent jau kol kas, o antras vaikas manau nera kliutis jei reiktu skirtis, as vaikus gi sau gimdau ne jam ax.gif Kazkaip cia tupai parasiau, nesiformuluoja man mintys siandien schmoll.gif O be to juk vaikas ne iskart turi but, o po kokiu metu ar daugiau, arba visai su kitu zmogumi tongue.gif O kalbant apie dabarti, mano vyras, suprates kokia man liga labai uzjaucia, nes ne karta mate tuos priepuolius ir pan, dabar daro viska kad uztektu pinigu seimai, kad man nereiktu dirbti, kol nepasveiksiu, paeme paskola naujai masinai, o senaja man atidave, nes zino kad su truliku ne uz ka nevaziuosiu,viena karta net is pedagoginio pesciom parejau budama nescia, nes paniskai bijojau tas kelias stoteles vaziuot doh.gif Zinai, mes susituokem po 2 men draugystes, taip ir nesuzinoje nei vienas kito ypatybiu, nei chrarakteriu blink.gif , as irgi po vestuviu nebuvau tobula zmona, visko buvo, bet kai suzinojau kad nescia po truputi santykiai pradejo keistis, per pora metu mes apsislifavom, apsitrynem, stengiames labiau girdet vienas kita, o ne monologais kalbet biggrin.gif Tikiuosi viskas susitvarkys, siaip jis geras zmogus, tik gert jam negalima, nes protas pavaziuoja, o manes klauso (tfu,tfu,tfu), pavyzdziui noredamas nusipirkt buteli alus atsiklausia, apie stipresnius gerimus net kalbos negali but. Jis uz mane 10 metu vyresnis, tai labai mane ir dukra vertina, dziaugiasi kad turi seima, na musu vertybes kaip ir tokios pacios, aisku, sunku pamirsti ka padares jis man yra, bet stengiuos tai istrint, nes siuo metu jis man didziausia atrama. Gal kai pasveiksiu, labiau savim pasitikesiu, kitaip mastysiu blush2.gif
Papildyta:
Kaip jus manot: noriu jau nebegert Bromazepamo, o jei rytais vietoj jo isgerciau gudobeles lasiuku, o perpiet kaip visada seroxato, kazin ar nebus kokios chemines reakcijos blink.gif
Atsakyti