Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kontraceptikai mažina aistrą?

nezinau, kaip kitos tabletes, bet Regulon tai tikrai mazina. Is pradziu galvojau, kad man cia tas noras dingo nuo mokslu (buvo labai didelis kruvis paskutiniais metais), bet baigiau mokslus, viskas lyg ir atsistojo i savo vezes, bet noras taip ir neatsirado g.gif . Tada ir supratau kur suo pakastas. dabar jau antras menuo nebegeriu, ir reikalai po truputi gereja clap.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasute: 09 lapkričio 2004 - 11:22
Va, siuo metu mano aistra = 0 dry.gif KT geriu 4 metus ir 3 menesius... paskutinisu 3 metus geriu Cilest`a g.gif Vyras "badauja" jau beveik 3 savaites unsure.gif O ka daryti? Kaip prisiversti? As jau apsistrendziau - baigiu sita pakuote ir "viso gero KT" rolleyes.gif O tai jau frigidiska pasidariau mad.gif
Atsakyti
Na as irgi kadaise geriau, taciau irgi nieko gero. Bet tai nereiskia, kad visoms sumazeja potraukis. Domejausi siuo klausimu, skaiciau daug straipsniu rusu, anglu kalba ir ten raso, kad mazdaug 50%-65% moteru potraukys sumazeja, kitoms nesikeicia arba netgi sustipreja.
bet zvakutes mums irgi netiko (nei man nei vyrui)

O kaip tada saugotis? nestuke.gif ?
Atsakyti
Ir as galiu "pasigirti", kad potraukis sumazejo. Geriu KT - Cilest'a jau kokie 5 metai. Ir kuo toliau tuo blogiau su potraukiu gaunasi. sad.gif g.gif Reikia mesti, bet kaip tada saugotis - preziku taip nesinori sad.gif
Atsakyti
Man taip pat- kuo toliau, tuo blogiau. Bet KT nelabai noreciau mesti. Tai ka daryti?
Atsakyti
Man irgi noras eme mazeti, geriu Mercilon tik pora menesiu, bet pasikeitimus jau pastebiu. Gal reik KT keist i kitas? sad.gif sad.gif
Atsakyti
as irgi pajutau sumazejima sad.gif o vat siame cosmo numeryje raso,kad ne mazina, o sunormalina! keistas tas sunormalinimas... g.gif
Atsakyti
Man irgi taip buvo, kol gėriau. Gėriau ir Femoden, ir Logest - tas pat buvo. Skundžiaus ir ginekologei, tai ji man aiškino, kad statistiškai potraukį KT mažina 10-13 proc. geriančių moterų g.gif Nors paskaičius šitą skyrelį atrodo, kad daugiau. Kai mečiau KT, viskas pasitaisė thumbup.gif
Dabar po dukrytės gimimo galvojom kaip saugotis, tai galvojau dar kokias kitas KT bandyt, bet vyras kad stojo piestu blink.gif Jokių ten KT, o tai vėl nenorėsi protest.gif .Taigi saugomės visaip kitaip, nors ir nelabai patikimai kartais, bet užtat su norais tai viskas OK, tik kartais nuovargis padaro savo abiems dry.gif
Atsakyti
Bandysim Harmonetą laugh.gif thumbup.gif Iš tikrųjų-baisu vyrą prarast unsure.gif tongue.gif O gumukai nei man, nei vyrui nepatinka protest.gif
Atsakyti
As jau meciau, gana nesinori del tableciu prarasti gerus santykius su brangiausiuoju. Teks gumytes naudoti, bet taip nesinori doh.gif Taciau kolkas kito pasirinkimo kaip ir nera.
Atsakyti
O tai sakykit, Harmonet nemazina potraukio?
Atsakyti
QUOTE (Bonzile @ 2004 11 11, 13:39)
O tai sakykit, Harmonet nemazina potraukio?

Pastaruoju metu geriau Harmoneta, bet deja jis man taip pat mazino nora doh.gif
Atsakyti