Pastoret gali, nes nuo kai kuriu KT susilaiko skysciai organizme, o ir apetitas didesnis.
Tai kokia iseiti pasiulytumet, mergaites?
QUOTE (r@siukas @ 2004 11 15, 09:53) |
Tai kokia iseiti pasiulytumet, mergaites? |
Vat, vat ir as noreciau suzinoti

Čia šiaip pastebėjimas: pasidomėjau Harmonet hormonine sudėtimu: taigi tas pats Logest, tik kitu firminiu pavadinimu
Taigi, jei man nuo to Logest nekas buvo, tai ir su tuo Harmonetu nieko gero matyt

QUOTE (Strazdute @ 2004 11 13, 15:53) |
[color=purple][i]Tai čia jums abiems, ar tik ![]() ![]() Maniškiui irgi 2 dienos jau daug, ką jau kalbėti apie tą savaitę, kai "pusserė iš raudondvario" atvažiuoja ![]() ![]() |
man praktiskai viskas priklauso nuo musu tarpusavio santykiu kiekviena diena. Jeigu apsibaram, tada savaime suprantama ne iki

Bet jau kuri laika abu stengiames gyventi taip, kad abiems butu gera, tada viskas savaime gaunasi, lauki kiekvieno vakaro

Linkiu ir jums visoms to paties

Kai geriau KT, noras tikrai buvo sumazejes
, dabar naudoju maksties zieda, nejauciu jokio sumazejimo, gal net atvirksciai

QUOTE (Bonzile @ 2004 11 12, 17:32) |
As tai spirale nusivyliau. Turejau Nova-T 6 men, bet per ta laika suspejau visokiu vaistu prigert, zvakuciu ismegint, nes kamavo nesibaigiantys uzdegimai, saltkreciai. Kai tik nueidavau pas gydytoja, tai sakydavo, kad tai su spirale nieko bendro neturi, prirasydavo zvakuciu, nuo kuriu nei kiek nepageredavo.Galiausiai pakeiciau ginekologe, tai rado, kad spirale bevik iskritusi, o gimdos gleivine uzdegimiska, vos ne endometritas.Pasalino spirale, tai dabar antras menuo bandau atsistatyti i savas vezes, bet labai letai viskas einasi...Dar stengiuosi neprarast vilties, kad praeis uzdegimai visiskai. |
Bonzile, a6 kalb4jau ne apie paprastą spiralę-bet hormoninę-MIRENA. tai ji visai kitaip veikia... pvz man papastos spiralės ginekologė net neleido dėt, nes taip ir sakė-kad paskui jai nusibos mano uždegimus gydyti, o Mirena tipo ir vaistas nuo gausių mėnesinių ir visokių vėžių toj vietoj

Bandziau ir as pati tikrintis ar vietoj, bet man atrode, kad gerai, o ir ginekologe ne is kart pastebejo, tik pro mikroskopa pamate, kad pasmukus. As partneriui irgi uzsiminiau apie Mirena, tai jis ne is tolo nenori girdet, sako gana jau man tu spiraliu, ir "malonumu" nuo ju.

QUOTE (Elvita @ 2004 11 15, 10:51) |
Kai geriau KT, noras tikrai buvo sumazejes ![]() ![]() ![]() |
Okaip ji naudoti?
o apie pleistra negalvojat?
QUOTE (Bonzile @ 2004 11 15, 13:13) |
Okaip ji naudoti? |
3 arba 5 menstruaciju diena isivedi zieda panasiai kaip tampona ir palieki ji ten 3 sav. Po triju savaiciu issimi, persergi ir dediesi nauja

QUOTE (Ingule @ 2004 11 15, 22:05) |
o apie pleistra negalvojat? |
Man ziedas pasirode priimtinesnis. Jo visiskai nesimato, be to nereikia kas savaite persiklijuoti. Isidedi ir 3 sav. ramu.