nu tai va dabar supratau, kodel as tokia salta pasidariau savo antrai pusei, turbut ir as priimsiu toki sprendima, kad reikia atsisakyti KT, kai isgersiu paskutine.
gal tada viskas bus tvarkelei.
Liutuke, tai tu metei Harmoneta? Ar buvo kokiu dar pasaliniu reiskiniu? As siuo metu geriu Mercilon, tai truputi galva skaudedavo, pirma diena labiausiai, bet po to pakenciamai. Vat o menesines tik patepliojimas.
Nepyk, as nemaciau, kad tu ji uzsidejus

QUOTE (Bonzile @ 2004 11 11, 13:39) |
O tai sakykit, Harmonet nemazina potraukio? |
Čia turbūt individualu... Gal negaliu sakyt, kad išvis nemažina, bet potraukis tai tikrai yra palyginus kaip geriant kitus KT. O kai darau tą 7 dienų pertrauką, tai išvis blizgančiom akim į savo vyrą žiūriu (na pasaidairau ir aplinkui, bet tik pasidairau

QUOTE (Bonzile @ 2004 11 11, 19:49) |
Liutuke, tai tu metei Harmoneta? Ar buvo kokiu dar pasaliniu reiskiniu? As siuo metu geriu Mercilon, tai truputi galva skaudedavo, pirma diena labiausiai, bet po to pakenciamai. Vat o menesines tik patepliojimas. |
Aha meciau.Pries Harmoneta geriau Mercilon, tai gana daznai tepliodavo, pakeiciau i Harmoneta, tai daznai galva skaudedavo, buvau irzli(kas gyvenime man retai buna) ir visai nenorejau brangiausiojo. O del menesiniu, tai man jos dar negeriant KT budavo daugiausiai 3-4 dienas, ir tik vos vos kazkas isbegdavo, o pradejus gerti KT budavo 2 dienas ir isvis mazai. O va jau sianakt prisiminem gumytes, na gerai, bet jausmas ne tas

as geriu Diane jau daugiau kaip metus, bet lyg ir nieko
nors mastau, kad reiktu apie spirale pagalvot. Ka jus apie tai manot?
nelabai isivaizduoju savo vyra "badaujanti" 3 savaites
pas mus 2 dienos jau yra daug

QUOTE (Rigedora @ 2004 11 07, 21:51) |
mažina mažina... ![]() gali bandyti keisti kitais-gal kitus toleruosi geriau, bet gali ir netoleruoti... aš tokį klausimą uždaviau ginekologams keliems inete-tai man atsakė, kad man netinka gerti tabletes, nes aš jų netoleruoju-ir nieko čia nepadarysi-tipo ieškok kitų priemonių... ![]() |
na man irgi tas pats kai geriau KT tai su vyru kaip brolis ir sesuo gyvenom

tad teko mesti KT del mano ir vyro geroves
Kitas pasirinkimas yra-tik labai nepigus ir 5 metams-hormoninė spiralė MIRENA...
kaina 600lt beveik...
bet jei padalinus mėnesiui išeina tik 10lt... tabletės kur kas brangiau atsieina... ir sakė kad kontraceptines tabletes sudaro visada du komponentai-tai vat tas antras ir duoda pašalinius poveikius, o spiralėj tik vienas-kol kas dar nebandžiau, bet žadu... teks aukoti tuos 600lt... na jei pataikysiu ant eurovaistinių akcijos -15proc. visoms prekėms, tai apie 100lt dar sutaupysiu...
ir vyras jau linkęs aukoti tuo 600lt, kad tik nereiktų su gumom

As tai spirale nusivyliau. Turejau Nova-T 6 men, bet per ta laika suspejau visokiu vaistu prigert, zvakuciu ismegint, nes kamavo nesibaigiantys uzdegimai, saltkreciai. Kai tik nueidavau pas gydytoja, tai sakydavo, kad tai su spirale nieko bendro neturi, prirasydavo zvakuciu, nuo kuriu nei kiek nepageredavo.Galiausiai pakeiciau ginekologe, tai rado, kad spirale bevik iskritusi, o gimdos gleivine uzdegimiska, vos ne endometritas.Pasalino spirale, tai dabar antras menuo bandau atsistatyti i savas vezes, bet labai letai viskas einasi...Dar stengiuosi neprarast vilties, kad praeis uzdegimai visiskai.
QUOTE (kristoo @ 2004 11 12, 11:05) |
![]() ![]() ![]() |
Tai čia jums abiems, ar tik

Maniškiui irgi 2 dienos jau daug, ką jau kalbėti apie tą savaitę, kai "pusserė iš raudondvario" atvažiuoja

Tiesa, adr norėjau pasiklaust- AR NUO KT GALI PASTORĖTI