QUOTE(Ingule @ 2004 11 15, 23:05)
o apie pleistra negalvojat?
Pleistras toli grazu nera toks nekaltas
Vargas mum moterelem
nu zinot o as galvojau kad po ivairiu uzdegimu kaip atsalau
taip nebesugebu ir velei susilt, bet ziuriu kad netaip turbut, baigiu gert ta prakeikta Logest pakuote ir daugiau jokiu nebegersiu.
o kiek tie ziedai kainuoja?
o kiek tie ziedai kainuoja?
Taigi žiedai ir pleistrai tai tie patys hormonai tik perkita galą
Nejau jie neturi tokios pat įtakos
nenorui?
Gal tik geriau kad skrandžio negadina.
Nejau jie neturi tokios pat įtakos
Bum,
Pleistro ir ziedo hormonai skiriasi, butent del to, kad patenka per skirtingus galus, kaip tu sakai. Matai, is pleistriuko, hormonai plaukia tiesiai i kraojotaka, o is ziedo jie patenka i gimda, gimdos kakleli, ir maza to, kad tavyje nuolat makaluojasi svetimkunis, dirgina is vidaus (na man taip atrodo), tai dar ir hormonais taskosi
Pleistro ir ziedo hormonai skiriasi, butent del to, kad patenka per skirtingus galus, kaip tu sakai. Matai, is pleistriuko, hormonai plaukia tiesiai i kraojotaka, o is ziedo jie patenka i gimda, gimdos kakleli, ir maza to, kad tavyje nuolat makaluojasi svetimkunis, dirgina is vidaus (na man taip atrodo), tai dar ir hormonais taskosi
QUOTE(Zemze @ 2005 03 30, 10:32)
Bum,
Na taip, suprantu, bet
QUOTE(bum @ 2005 03 30, 11:55)
Na taip, suprantu, bet
nenoras ir depresijos tai turbut susije su hormonais, o ne su inkstu sutrikimais? Taip kad manyčiau nuo tokių simptomų nepadės vienų hormoninių preparatų keitimas kitais 
nelabai turėtų padėt, poveikis laikinas. Nors jei vieni KT atbukina aistrą, siūloma keist kitais
Ilgą laiką gėriau Cilest'ą ir patikėkit aistra koia buvo tokia ir liko
Gal ne visas vienodai KT veikia? Dabar darom pertrauką, bet tik dėl to, kad reikia gi duoti organizmui pailsėt nuo visų tų chemijų
Kadangi esu gėrusi nemažai kontraceptikų, tai galiu pasakyti, kad bent jau man tai vieni slopino aistrą daugiau, kiti mažiau... dabar kuriuos geriu man tikrai tinka: pasitaisė veido oda, mėnesinės būna tik vieną ar dvi dienas, krūtinė didesnė, o aistra liejasi per kraštus
. Tik va kažin kaip mano vidaus organai... kol kas nieko blogo nejaučiu, tik kas bus po 10 metų...
QUOTE(Li ute @ 2005 03 30, 15:15)
Kadangi esu gėrusi nemažai kontraceptikų, tai galiu pasakyti, kad bent jau man tai vieni slopino aistrą daugiau, kiti mažiau... dabar kuriuos geriu man tikrai tinka: pasitaisė veido oda, mėnesinės būna tik vieną ar dvi dienas, krūtinė didesnė, o aistra liejasi per kraštus
. Tik va kažin kaip mano vidaus organai... kol kas nieko blogo nejaučiu, tik kas bus po 10 metų...
Įdomu būtų pavadinimais išgirst