QUOTE (Elvita @ 2004 11 16, 12:03) |
3 arba 5 menstruaciju diena isivedi zieda panasiai kaip tampona ir palieki ji ten 3 sav. Po triju savaiciu issimi, persergi ir dediesi nauja ![]() |
O mylintis nesijaucia?
QUOTE (Bonzile @ 2004 11 16, 15:23) |
O mylintis nesijaucia? |
Va ir man toks klausimas iskilo

as jau 2.5 metus geriu regulon.kazkada dariau 4 menesiu pertrauka.per ta laika iskart nukrito svoris (3-4kg).buvau labai patenkinta,nes grizau prie savo svorio.reiskia geriant KT tikrai priaugoma svorio.del sexo...tai ....nezinau net
siaip retai kada iniciatyvos imdavausi.

siaip retai kada iniciatyvos imdavausi.

kai geri KT kunas is tiesu pasikeicia.pvz,krutine padidejo
kas bus kai nebegersiu?
ir vel atsiras tos problemos

kas bus kai nebegersiu?

QUOTE (rudaake @ 2004 11 17, 19:59) |
kai geri KT kunas is tiesu pasikeicia.pvz,krutine padidejo ![]() kas bus kai nebegersiu? ![]() ![]() |
Jo, krutine ir man padidejo(vyras tuo labai patenkintas, o ir as nieko pries), nors ir taip ji nebuvo maza.Bet netgi darant pertrauka mano krutine keiciasi, sakyciau suminksteja, o tai kai nutrauksiu, vel sugris i savo dydi greiciausiai.

Kai gėriau Femoden, tai buvo ir krūtinė padidėjus, ir išvis ji kažkokia sujautrėjus buvo. Ir aistra kažkaip mažėjo...
O kai geriu Harmonet, tai nei kokių krūtinės pakitimų jaučiu, ir aistra nieko visai. O per tą pertraukėlę 7 dienų, ypač į pabaigą, tai išvis beprotiški aistros protrūkiai užeina
.
O kai geriu Harmonet, tai nei kokių krūtinės pakitimų jaučiu, ir aistra nieko visai. O per tą pertraukėlę 7 dienų, ypač į pabaigą, tai išvis beprotiški aistros protrūkiai užeina

Dabr paskaiciau,kaip cia daugeliui suveikia kontraceptines tabletes,ir net pati pagalvojau,turbut ir man nuo to nieko nesinori
Vartoju YARINA,gyd.sake vienos naujausiu atsirade,kitu blogu pozymiu lyg ir nejutau,bet del sumazejimo noro
tai net reikia pagalvot

Vartoju YARINA,gyd.sake vienos naujausiu atsirade,kitu blogu pozymiu lyg ir nejutau,bet del sumazejimo noro

Man po visų "Logest", Novynette", "Cilest" noras bei aistra ryškiai buvo sumažėję
Jau kokie metai, kaip nebegeriu, tai ir aistra pastebimai sugrįžo

Jau kokie metai, kaip nebegeriu, tai ir aistra pastebimai sugrįžo

Aš mečiau tas KT gert prieš menesį, oi kaip man bloga buvo nuo jų, apie
net kalbų negalėjo būti, o dabar tai jau tikrai viskas geryn eina. Bet atsirado viena didelė didelė problema
Par tą laiką, kai gėriau KT buvau priaugusi 2 kg, o dabar kai mečiau tai per tą 1 mėnesį beveik 7 kg numečiau ir svoris toliau krenta, gal kam taip buvo, gal turite kokių patarimų? Nes jau baisu darosi
(noras
nesumažėjo, bet taip atrodo, kad viskas ką valgau taip kažkur ir išgaruoja
)

QUOTE(alora @ 2005 03 28, 11:41)
Aš mečiau tas KT gert prieš menesį, oi kaip man bloga buvo nuo jų, apie
net kalbų negalėjo būti, o dabar tai jau tikrai viskas geryn eina. Bet atsirado viena didelė didelė problema
Par tą laiką, kai gėriau KT buvau priaugusi 2 kg, o dabar kai mečiau tai per tą 1 mėnesį beveik 7 kg numečiau ir svoris toliau krenta, gal kam taip buvo, gal turite kokių patarimų? Nes jau baisu darosi
(noras
nesumažėjo, bet taip atrodo, kad viskas ką valgau taip kažkur ir išgaruoja
)

Nieko nenoriu prognozuot bet nuoširdžiai patariu pasitikrinti kraują.