Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus miegas

Parktiškai tas pats metodas padėjo ir man ax.gif . Tik papildysiu, kad nereikia vaiko rikdyt kol jis pradės kūkčiot. Parėkia 5 min. nuramini, padedi atgal į lovytę, tada leidi rėkt 7 min ir t.t. kiek širdis leidžia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 01 31, 14:35)
Parktiškai tas pats metodas padėjo ir man  ax.gif . Tik papildysiu, kad nereikia vaiko rikdyt kol jis pradės kūkčiot. Parėkia 5 min. nuramini, padedi atgal į lovytę, tada leidi rėkt 7 min ir t.t. kiek širdis leidžia  tongue.gif

drinks_cheers.gif pritariu, as irgi kartais leidziu parekt. bet bunu salia, kalbinu glostau, kai isirekia paimu ant ranku, nuraminu ir vel i lovyte padedu.
Nepritariu tai nuomonei, kad reik vaika palikt viena , iseit ir tegul rekia. Pazystamos vaikui po gero pasirekimo kirksny isvarza atsirado sad.gif
Atsakyti
TAI JAU KAIP SUPRANTU LAURRIUK TAVO VAIKAS DIDELIS?
O KADA JIS PRADEJO ISMIEGOTI VISA NAKTI????? smile.gif

Atsakyti
Sveikos,mano dukra kad 2 valandas kaip laikrodukas keldavosi naktimis valgyt,bet neverkdavo,o tik e,e ir laukdavo kol paduosiu valgyt...taip vargom iki 1metukų.O dabar turim antrą vaikelį,jam 5mėn.tai gal porą naktų kažkas panašaus buvo,o šiaip išmiega po8-10val naktį.(per tuos 5mėn gal kokius 5 kartus verkė) tfiu,tfiu,tfiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnejot @ 2008 01 31, 14:41)
TAI JAU KAIP SUPRANTU LAURRIUK TAVO VAIKAS DIDELIS?
O KADA JIS PRADEJO ISMIEGOTI VISA  NAKTI????? smile.gif

Pirmą kartą neprabudęs išmiegojo 1 metų ir mėnesio. Anksčiau, leidimo parėkt metodas nesuveikė sad.gif , gal nepakankamai kantri buvau (bandžiau kai vaikui 10 mėn. buvo). Beje, aš išeinu už durų tas 5 min kai vaikas rėkia. Nemanau, kad labai efektyvu, kai vaikas mato kad tu sėdi šalia ir nerviniesi.
O naktį apsimetam kad miegam, net nekrutam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurriukas: 01 vasario 2008 - 12:39
Tai mes irgi kaip tu lauriuk sakai nakti kai atsibunda vaikas ir dar nelaikas valgyt tai apsimetam kad nieko negirdim smile.gif nu ir padeda - uzmiega jis vel

Atsakyti
labas mamytes mes irgi vargstam naktimis mums jau 10 menuo eina, bet vis dar keliames pavalgyti , pagerti.. o didziause problema tai kad nakti reikia soskes, nes jai pajaucia kad jos nera pradeda spiegti...
as ne karta jau masciau apie virkdyma , bet bijau kad kaimynai paskui nepradetu skustis g.gif doh.gif
Atsakyti
mano mazoji visa nakti miega nuo 1 men.,bet jau kuri laika vis pabunda,atsistoja lovytej ir verkia.Bandziau leist ir paverkt,bet tada visai isiverkia ir apie uzmigima tik pasvajot.Bet as kazkaip nurasau viska dygstantiems dantukams blush2.gif
Atsakyti
Mes pradejom pas osteopata lankytis. Pas mus galvytes siule suaugus, tai va del jos pasirodo vaikas blogai miega, tiesiog spaudziamos smegenys.
Atsakyti
Vajee unsure.gif , o kur ta galvytės siūlė yra?? Čia ne momenėlį turi omeny? Koks gydymas tokiu atveju? Mažiukui galvytę matyt skaudėjo?
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 02 06, 13:06)
Vajee  unsure.gif , o kur ta galvytės siūlė yra?? Čia ne momenėlį turi omeny? Koks gydymas tokiu atveju? Mažiukui galvytę matyt skaudėjo?

Nuo nosytes link pakausio. Ant foto siek tiek matosi iskilimas. Turbut skaudejo sad.gif
Atsakyti
na,cia paskaitinejau...ir nustebau, kad mamos nervinasi, kad ju vaikai 5-7men nemiega naktimis. Kai maniskis buvo tokio amziaus jonemiegojimas man atrode normalu, juk dauguma kudikiu naktim nemiega. Na, aisku kiekvienam savos problemos didziausios. Mums jau metai ir 1 menuo. Naktimis nuolat prabudineja, keliuosi po 5 kartus, o baisiausia, kad kai prabunda,sunkiai uzmiega. Tiksliau uzmiega ant ranku kazkokiu negiliu miegu ir vos tik paguldau i lovyte vel prabunda..ir vel tenka migdyt is naujo.Kartais su juo prasedziu ir po1,5 valandos. Noriu tiket, kad cia dantys, bet juk tada tai nesitestu kas nakti...
Papildyta:
nezinau ka daryt, sirupai neveikia.Vaikas sveikas ir labai linksmas.
Atsakyti