Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus miegas

Mano pupai jau 2, o naktį dar vis 2-3 kartus "pasišnekam". smile.gif čia kai kur dėl naujagimių nemiegojimo rūpestis.... Suprantu, kad sunku, vargina, bet laikina.
Atsakyti
Vaje...sianakt vel teko keltis 5 kart. As turbut irgi greit pradesiu su tuo susitaikyt, nes nieko kito nebelieka...ypac kai kas nors paraso, kad ju vaikutis irgi taip paciai elgiasi smile.gif
Atsakyti
O ar tavo vaikas moka pats užmigti iš vakaro, ne ant rankų? Jei ne, čia gali ir būt pagrindinė problema. Paskaityk atgal, ten parašiau kas man padėjo. Pabandykit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskis ir diena, ir nakti uzmiega tik ant ranku. Diena uzmiega gana greit, o vakare be pusvalandzio supimo nei is vietos...Kaip tai pakeist neisivaizduoju schmoll.gif
Jei nakti prabudusio nesupciau, o leisciau rekt kiek nori, neisivaizduoju kaip istvertume. Sveikatos turi, tai jauciu klyktu pora valandu..ir kazin ar tai nepakenktu nervu sistemai.
Atsakyti
Mes ir turim sita problema su naktiniu miegeliu,is pradziu labai dziaugemes nes iki 4 men su miegu neuvo jokiu problemu,o dabar kazkoks kosmaras,vartosi nuo vieno sono ant kito,migruoja po lova,tai suverkia,tai verciasi ant pilvuko,jau nebezinau net ka daryt verysad.gif
Atsakyti
sveiki mes turime problema su naktiniu miegu doh.gif uzmiega nakciai 21val ir po valandos prasideda tai suverkia tai niurna as visai nebegaliu miegoti.Valgom nakti 2 kartus MP.Jau noreciau atjunkinti ja bet net nezinau kaip.
Atsakyti
QUOTE(lugita @ 2008 02 29, 13:10)
po valandos prasideda tai suverkia tai niurna as visai nebegaliu miegoti.

Tai jei smarkiai nebliauna, o tik niurna, būtų logiška iškraustyti į kitą kambarį ax.gif Netrukdys miegoti.
Su tuo niurnėjimu, nieko čia nepadarysi, išaugs ir tiek.
Ir jau kartosiuosi, bet man padėjo tik toks būdas, kai vaiką išmokinau užmigti vieną. Dabar pats vienas užmiega ir parpia visą naktį, negaliu atsidžiaugti.
Dėl pienuko naktį, tai jau tikrai laikas atpratinti. Duok vandenuko, ir nenuolaidžiauk, duok paverkt 5 min tik tada ramink. Per savaitę turėtų atprasti.
Sėkmės!
Žinau, kad sunku, bet kitaip neatpras mirksiukas.gif
Atsakyti
ai as jau susitaikiau,kad tiesiog reikia islaukti. Vakar pas neurologe buvom, tai sake teoriskai vaikai net iki 4 metu gali neramiai miegoti. Turim dar daug grazaus laiko smile.gif Bet mum tai grynai dantys, nes buna normaliai miega, o buna malasi niurzgia, bliauna, trankosi lovytej. Nakti jau seniai nebeduodu misinio, kazkaip pabandziau vandenio duot, ir atsigere. Taip ir supratau, kad tas misinys nebuvo butiinybe. Taip gera dabar, kai nereik virtuven lekt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 02 29, 15:38)
Tai jei smarkiai nebliauna, o tik niurna, būtų logiška iškraustyti į kitą kambarį  ax.gif  Netrukdys miegoti.
Su tuo niurnėjimu, nieko čia nepadarysi, išaugs ir tiek.
Ir jau kartosiuosi, bet man padėjo tik toks būdas, kai vaiką išmokinau užmigti vieną. Dabar pats vienas užmiega ir parpia visą naktį, negaliu atsidžiaugti.
Dėl pienuko naktį, tai jau tikrai laikas atpratinti. Duok vandenuko, ir nenuolaidžiauk, duok paverkt 5 min tik tada ramink. Per savaitę turėtų atprasti.
Sėkmės!
Žinau, kad sunku, bet kitaip neatpras  mirksiukas.gif

Tai va kad cia ir beda jei nekreipiu demesio tai bliauna ant viso namo.O kas del maitinimo man labai sunku apsispresti man tas maitinimas jau malonumo nebeteikia kai ji taso, bet vaikui juk iki 1m mamos pieno reikia?
Atsakyti
QUOTE(lugita @ 2008 02 29, 15:19)
Tai va kad cia ir beda jei nekreipiu demesio tai bliauna ant viso namo.O kas del maitinimo man labai sunku apsispresti man tas maitinimas jau malonumo nebeteikia kai ji taso, bet vaikui juk iki 1m mamos pieno reikia?

teoriskai tai tipo kuo ilgiau tuo geriau, bet pagal ta lentele tai didziausia nauda iki 6men smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2008 02 29, 17:24)
teoriskai tai tipo kuo ilgiau tuo geriau, bet pagal ta lentele tai didziausia nauda iki 6men smile.gif

as irgi taip manau drinks_cheers.gif
Atsakyti
mielos mamos smile.gif

galiu paguosti jus tuo,kad turit viena lelka,kuris nemiega. pas man jie du. nuo pat ju gimimo pamiegu 3-4val.per kelis kartus. pradzioje,aisku,nieko nepadarysi.maitini,keliesi tada,kai reikia,kol pripranta prie rezimo ir tokio dalyko kaip naktis.o nuo 3,5men.mazoji naktim klykti pradejo.nepadejo niekas.nei vandenukas,arbatyte,soskiukas,paglostymai,leidom ir parekti.mazasis bent jau iki 3-4val.nakties ismiegodavo.neurologai,miksturos,raminamieji irgi jokiu rezultatu nedave.jau tuoj dvi sav.kaip imam abu pas save i lova. miega ramiau.
mazajam dantys pradejo dygti,tai ir jis nebeismiega kiek anksciau.abu blaskosi,muistosi,rekauja. iki siol taip ir bludijam naktimis. uzmiega patys savo lovytese beveik be jokiu problemu,o po 1,5-2val.prasideda "festivaliai" .pasiimu viena i lova,paskui kita.vienam soske,arbata,glostymai,paskui kitam. kai jau abu snaudzia,lekiu virtuven misinuko daryti.tarp 4-5val. pamaitinu ir i savo lovytes suguldau.pamiega 1-1,5val.(kartais ir tiek nepamiega)ir vel pas save i lova. neisivaizduoju,kaip reikes atpratinti nuo naktinio valgymo
jau susitaikiau su ta mintimi,jog teks laukti,kol isaugs
kantrybes,stiprybes jums ir sau smile.gif
Atsakyti