Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus miegas

QUOTE(laurriukas @ 2008 03 18, 15:59)
O aš manau, kad nuo mažiau vaistų - blogiau nebus, tuo labiau, jei vaikas dieną mieguistas. Nebent jei nėra griežtai pasakyta kuoriuo metu gerti gal galima, vieną kartą prieš miegą o kitą, naktį kai pabunda  g.gif

Na tai vaistai gi ne tam skirti, kad blogiau nebutu, o tam kad butu geriau t.y. vaikas ramiai miegotu nakti.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2008 03 18, 14:34)
As nepamenu kokius mum ten parase buvo, siuntimo ats atidaviau pediatrei taip ir nepaziurejus.
O del vaistuku, tai gal jum su gydytoja reikejo psikonsultuot ir paciai nemazint  g.gif

Nu gal ir negerai padariau, bet jau man dabar ir taip rojus atrodo, kai naktį keliasi kas 3val, o ne kaip anksčiau kas 15 minučių. kažkaip man baisu tokią mažutę nuo pirmų dienų vaistukais vis migdyt unsure.gif Man atrodo reikia pirma rast priežastį kodėl ji taip daro g.gif O per tuos metus aš čia jų visokiausių prisigalvojau, jau aplinkiniai net juokiasi blush2.gif
Atsakyti
Mus irgi nemigos bėdos užpuolė. Anksčiau miegodavo po 3-4 val per naktį, o nuo kokių 3,5 mėn tik po porą valandėlių, o kartais ir kas 1,5 val pabunda. Ne tai kad pabunda, bet pradeda zysti ir jei gauna iškart pavalgyt tai gerai - miega toliau, o jei negautų tai pabunda ir pradeda bliauti. Girdžiu, kaip oras garsiai eina, tai gal jis ir kaltas, bet tie vaistukai nuo vidurių pūtimo nepadeda mums doh.gif
Atsakyti
Paskaičiau temelę ir kažkaip net susimėčiau. Man net nekilo minčių, kad 3 ar 5 mėn vaiko kėlimasis naktį kas porą h yra problema. Gyvenom sau ir nesukom galvos. Kai draugės papasakodavo, kad jų poros mėnėsio vaikeliai išmiega visą naktį, pakraipydavau galvą ir pagalvodau, kad vis gi stebuklų būna. Mano abu ne stebuklingi ir toliau sau ramiai gyvenau. Nu bet va kai 1.3 m vaikis naktim išmiega maximum porą h,tai jau varo į neviltį sad.gif Pastovus rėkimas, kuitimasis, gauna mišinio, valandžiukei ramybė, po to vėl tas pats verysad.gif Pastovus kursavimas virtuvė-vaiko lova naktį jau irgi isteriją varo. Nu kiek galima? Kada bus geriau? Sočios vakarienės prieš miegą negelbėja. Bandyt kažką iš homeopatijos? g.gif Gydytojai ligų neranda, vaikas kaip vaikas. Tipo labai aktyvus, tai dėl to ir nemiega naktim. Jokių išeičių nesiūlo. Nu bet jis pirmais gyvenimo mėnesiais ramiau ir geriau miegojo nei dabar...
Atsakyti
Fanfan, ar jūsų vaikas moka pats vienas užmigti? Gal tai ir yra problema? Jis pabunda ir vienas nemoka užmigti gal jam baisu? Bent jau pas mus taip buvo ir dabar girdžiu kad jis naktį pabunda, bet pats ir užmiega dažniausiai.
Bet jei problema ne ta, gali tekti laukt iki 3m, kol galimės su vaiku susitarti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 03 26, 09:31)
Fanfan, ar jūsų vaikas moka pats vienas užmigti? Gal tai ir yra problema? Jis pabunda ir vienas nemoka užmigti gal jam baisu? Bent jau pas mus taip buvo ir dabar girdžiu kad jis naktį pabunda, bet pats ir užmiega dažniausiai.
Bet jei problema ne ta, gali tekti laukt iki 3m, kol galimės su vaiku susitarti  doh.gif

Tai va kad moka. Vakare paguldau ar pietų miego, jokių problemų. Bet numiega porą h ir vsio. Linksmybės prasideda doh.gif
Ir svarbiausia, kad jam reik pieno. Jis litrą per nakį mišinio išgeria blink.gif Bet gi nesveika šitaip. Visą naktį butelys burnoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2008 03 26, 10:08)
Tai va kad moka. Vakare paguldau ar pietų miego, jokių problemų. Bet numiega porą h ir vsio. Linksmybės prasideda doh.gif
Ir svarbiausia, kad jam reik pieno. Jis litrą per nakį mišinio išgeria  blink.gif Bet gi nesveika šitaip. Visą naktį butelys burnoj  unsure.gif

Mano dukrytė irgi kol mišinuko negauna nubudus neužmiega schmoll.gif šiąnakt bandžiau arbatytės vietoj mišinuko duot, tai iki tokio nenuraminamo žviegimo daėjom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inute @ 2008 03 26, 11:09)
Mano dukrytė irgi kol mišinuko negauna nubudus neužmiega schmoll.gif šiąnakt bandžiau arbatytės vietoj mišinuko duot, tai iki tokio nenuraminamo žviegimo daėjom doh.gif

Tai va, pas mus tas pats. Dasivaro iki tokių isterijų, kad paskui kelias valandas tik klykia ir niekaip nuramint neišeina unsure.gif
Atsakyti
Aišku žiauru, bet kaži taip paklykinus savaitę, gal atprastų nuo pieno, soskės užtektų? g.gif
Bent jau maniškis pora naktų rimčiau pabliovė, įkišdavau vandens vietoj mišinio, tai spjaudavo, o vėliau nebeprašė. Irgi porą pilnų buteliukų išplepdavo.
Mat aš pirma nuo pieno atpratinau, tik tada mokinau užmigt vieną.
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 03 28, 12:17)
Aišku žiauru, bet kaži taip paklykinus savaitę, gal atprastų nuo pieno, soskės užtektų?  g.gif
Bent jau maniškis pora naktų rimčiau pabliovė, įkišdavau vandens vietoj mišinio, tai spjaudavo, o vėliau nebeprašė. Irgi porą pilnų buteliukų išplepdavo.

Na man ir daug kas taip pataria, kad parikdyt kurį laiką unsure.gif Bet dar kažkaip tikiuosi, kad gal nustos dantukai kankint ir pati praės nesikelt, nes dabar nuo dančiukų neramybė, o dar neduot pienuko g.gif tai gal ir spiegtų visą naktį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 03 28, 12:17)
Aišku žiauru, bet kaži taip paklykinus savaitę, gal atprastų nuo pieno, soskės užtektų?  g.gif

Žinai, kiek aš klykinau? doh.gif
Soskės neima nuo gimimo.
Naktį niekad neduodu pieno tik surėkus, pradžioj vanduo, aišku rėkia, tada bandom nurimt... Tada jau pasiduodu blush2.gif Jau kokie trys mėnesiai, kai aš jį klykinu. Prarėkia ir pp tris valandas, o rėkimo intesyvumas nemažėja unsure.gif
Sakau gal irgi dantys? Nes dabar intesyviai krūminiai lenda g.gif Nu bet prie ko čia pienas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2008 03 28, 18:00)
Žinai, kiek aš klykinau?  doh.gif
Soskės neima nuo gimimo.
Naktį niekad neduodu pieno tik surėkus, pradžioj vanduo, aišku rėkia, tada bandom nurimt... Tada jau pasiduodu blush2.gif Jau kokie trys mėnesiai, kai aš jį klykinu. Prarėkia ir pp tris valandas, o rėkimo intesyvumas nemažėja  unsure.gif
Sakau gal irgi dantys? Nes dabar intesyviai krūminiai lenda g.gif Nu bet prie ko čia pienas?  unsure.gif

Na maniškei irgi krūminiai lenda, tai visą naktelę pracypia, o pienas, tai manau todėl nuramina, kad gal kažkuo primena MP g.gif
Atsakyti