Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

Sesutės įkišo tėveliui vaiką į rankas, o jis laikė ir nežinojo ką daryti lotuliukas.gif wub.gif Tas nedrasumas pradžioj biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras dvi valandas nešiojo mūsų dukrytę (kol man gimdą valė), o kitą dieną pampersiukus keitė.. tai gavosi taip, kad jis mane mokyt turėjo, kaip su tokiu mažyčiu žmogučiu elgtis smile.gif (perskaičiau, kad vyrai apsiverkia.. kažkodėl tikėjausi, kad ir manajam širdis suspurdės ir akys sudrėks, bet buvo toks rimtas ax.gif )
Atsakyti
Dukra kai gimdziau,tai kartu nedalyvavo gimdine,nes pries 15m,kazkaip dar nelabai vyrai dalyvaudavo.Bet kai gryzau is ligonines kita diena vel mane pagulde i ligonine,o dukra savaites liko namie,vyras ja ziurejo su mama mano. wub.gif
O sunu kai gimdziau kartu ir vyras buvo,tai tik po gimdimo ir paeme suneli. 4u.gif
Atsakyti
Maniskis irgi mazyli gavo vos po gimdymo, anksciau nei as smile.gif tik vat i palata jam jo nesti neleido - man liepe atiduoti laikyti.
jis pas mane visai nebijojo nei paimti, nei pamersus keisti. Pradejo keisti nuo gimimo dienos, nes man pirma diena leido tik kita diena po gimdymo keltis.
Atsakyti
pirma karta paeme gimdykloj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 01 17, 18:27)
na mano vyras vaiką gavo iškart po gimdymo, suvyniojo ir padavė vyrui laikyt kol mane tvarkė smile.gif

manasis irgi iskart gavo, elgesi drasiai, as dar kazkaip bijojau sulauzyti ta stebuklelei, ir namie dazniau jis maudydavo as tik padavinedavau ka reikia, ir pampersus keisdavo na zodziu viskuo padejo.
Atsakyti
Pirmąjį vaiką vyras pirmiau palaikė nei aš,o vat mažąją tai aš pirmesnė,taip jau gavosi... ax.gif
Atsakyti
Kai tik gimė dukrytė, tai iš karto ją ir įteikė jos autoriui lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyras taip pat pirmas paeme savo dukryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritele @ 2007 03 17, 19:54)
Mano vyras taip pat pirmas paeme savo dukryte  smile.gif

Mano vyrui irgi pirmam dave musu suneli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuja2 @ 2007 01 19, 01:30)
Akusere idave vaikeli teveliui, kad isdidziai nunestu is gimdyklos i palata. Nese kaip brangiausia krovini, nors jis nesvere net 4kg  smile.gif

Manikis irgi visus tris mūsų vikučius dar gimdykloje laikė,nors pirmasis berniukas ir trečioji mergytė nesvėrė net 3kg biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis pirmą kartą dukrytę laikė gimdykloj man net buvo keista kaip vyras nebijo.Po gimdymo aš labai silpnai jaučiaus buvo užkilus temperatūra tai jis visą pirmą naktį prabuvo prie dukters thumbup.gif
Atsakyti