Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

Musu lelyte vyras pirmas paime ant ranku, nes dalyvavo gimdyme. smile.gif
Atsakyti
Paimė dar ligoninėj mirksiukas.gif Nors kol nėščia vaikščiojau,kalbėdavo,kad neims,kol nepaaugs.Bet kai gimė,kitaip mastyt pradėjo.. biggrin.gif Gal dėl to,kad sūnus dičkis gimė wub.gif
Atsakyti
Pakvietėm vyrą į gimdyklą kai jau buvo Ugnytė suvystyta ir gulėjo šalia manes ant gimdymo stalo. Apsikabinome visi trys ir verkėme abu su vyru visai nesigėdydami ašarų - juk taip ilgai lauktas ir svajotas vaikelis toks tikras, toks šiltas, toks kvepiantis čia šalia mūsų. Pagaliau mes visi drauge.
Atsakyti
manasis tai irgi pirmas paėmė mažutį mano biggrin.gif nieko nebijojo... tongue.gif kol man siuvo atnešė parodyti, koks gražus mūsų berniukas thumbup.gif
Atsakyti
maniskis pirmasis paeme tik gimus vaikuciui,nes mane kol siuvo tvarke tai man nedejo mazyli ant pilvelio o padave tetukui
Atsakyti
Vyras dalyvavo abiejuose gimdymuose bigsmile.gif Nojuka jis paeme pirmasis, dar kai mane tvarke, siuvo.... Kai gime Dziugutis, man ji tiesiai padejo ant pilvo... O kaip ji apvale, pasvere, tai tada ir tetukas paeme suneli 4u.gif
Atsakyti
Pirmas gavo palikyt vyras, nes kol mane siuvo po cezario operacijos daktare issinese mano 2.gif ir dave ka tik iskeptam teciui palikyt. Jis dalyvavo ir kai maziu svere, matavo ugi. Zodziu ispudziu buvo daug ir tetis be galo laimingas clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 01 17, 18:27)
na mano vyras vaiką gavo iškart po gimdymo, suvyniojo ir padavė vyrui laikyt kol mane tvarkė smile.gif

pas mus taip pat, o ir pampersą pirmasis pakeitė, neleido man, sakė kad pirmas kakutis bus jo biggrin.gif
Atsakyti
Geda ..bet net neprisimenu..isvis per gimdyma kazkokia apdujusi buvau...prisimenu tik kaip man padejo ant pilvo mano mergaiciuke...ir kaip nunese ja sutvarkyti...vyreli kiek prisimenu pasikviete apziureti dukrytes..bet ar dave ar ne jam palaikyti nezinau nes nesu tikra kuriame pasaulyje buvau g.gif keista bet po to prisimenu palatoje tas tris dienas kaip as pati tvarkiau mergaiciuke, kaip mano vyrelis tas visas dienas buvo salia, bet ar padejo man ar ne irgi neprisimenu ..kazko pogimdyvinis sokas ir silpnumas padare savo matyt blink.gif
bet uztai namuose tai prisimenu kaip jis pats imdavosi iniciatyvos tvarkyti vaikeli, keisti pampersus ir jo pagalba tas sunkiausias keturias savaites...smagu biggrin.gif
Atsakyti
Mano brangiausias vyras dukryte paeme ta pacia nakti kai tik pagimdziau. Paskui as dar siek tiek apsimetinejau, kad esu labai pavargusi, nes norejau kad vyras isidrasintu su vaiku, ismoktu sauskelnes pakeisti, bambute sutvarkyti. Nes zinau, jei buciau bent kiek parodzius iniciatyva, vyras vaika bijotu paimti ir po siai dienai tongue.gif
Taip kad biski paisimavykit kad esat pavargusios ir jums labai reikalinga vyru pagalba. Tik aisku paskui nepamirskit ji pagirti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2007 03 08, 18:07)
Mano brangiausias vyras dukryte paeme ta pacia nakti kai tik pagimdziau. Paskui as dar siek tiek apsimetinejau, kad esu labai pavargusi, nes norejau kad vyras isidrasintu su vaiku, ismoktu sauskelnes pakeisti, bambute sutvarkyti. Nes zinau, jei buciau bent kiek parodzius iniciatyva, vyras vaika bijotu paimti ir po siai dienai tongue.gif
Taip kad biski paisimavykit kad esat pavargusios ir jums labai reikalinga vyru pagalba. Tik aisku paskui nepamirskit ji pagirti wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maniskis pirmasis paeme musu grazuolyte ant ranku, kol mane tvarke po gimdymo smile.gif
Atsakyti