Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

kadangi mano vyras dalyvavo gimdyme, tai mažylį paėmė ant rankų iškart kai jį suvyniojo.tiesa, dar tą pačią dieną keitė pampersą thumbup.gif
Atsakyti
Paeme pirmas ir pagulde man ant pilvo. Ir visa pirma nakti supavo ja ant ranku kol as miegojau ax.gif
Atsakyti
Pirmesnis uz mane,ir prause pirmas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2007 02 07, 18:22)
Mano vyras musu stebukliuka paeme ant ranku po gimdymo, kai maziuke sutvarke ir aprenge sesutes  smile.gif

Mano taip pat biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras mazyle paeme tik tada, kai jau perveze i pogimdyvine palata. wub.gif Net nesitikejau, kad jis taip drasiai elgsis su leliuku, nes iki siol draugu jau paaugusius vaikucius bijodavo imt. rolleyes.gif
Atsakyti
MB paėmė mažylę dar gimdykloj ax.gif jis ir virkštelę nukirpo ax.gif ir šiaip juo labai didžiuojuos nes jis visą mėnesį pats mausė,nagyčius karpė blush2.gif na bet čia jau nukrypau nuo temos bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes.Mano vyras dukryte ant ranku paeme tik kita diena, nes kai ja sutvarke ja padejo man, o jam reikejo skubet i darba.Man ir svarbiausia, kad mate savo vaiko atejima i si pasauli wub.gif smile.gif
Atsakyti
Kadangi manasis taip pat dalyvavo gimdyme,tai paeme ja iskarto,kai sesute sutvarke. wub.gif
Atsakyti
Mano vyras pirmasis paėmė vaikelį ant rankų smile.gif iškarto kai tik seselės vaikiuką nuprausė ir aprengė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 18 vasario 2007 - 19:44
QUOTE(Pienė * @ 2007 02 11, 18:52)
Mano vyras mazyle paeme tik tada, kai jau perveze i pogimdyvine palata. wub.gif  Net nesitikejau, kad jis taip drasiai elgsis su leliuku, nes iki siol draugu jau paaugusius vaikucius bijodavo imt.  rolleyes.gif

cia apie mano vyra rasai?
lygiai taip pat ir mano, o is gimdymo proceso pabego lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi man dare cezari ir kudiki pati galejau tik pabuciuoti, pirmas leliu gavo vyras is kart kai ji suvyste, vargseliui is to susijaudinimo net asara nuriedejo, jauciu koks grazus vaizdas buvo ax.gif
Atsakyti
iš karto po gimdymo, tik suvyniotą tongue.gif baimės ir laimės buvo ne tik akys, bet ir kelnės lotuliukas.gif O aš gavau mažių tik po valandos wub.gif
Atsakyti