Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

maiskis paeme iskart kai mus nuveze i palata biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 01 17, 17:27)
na mano vyras vaiką gavo iškart po gimdymo, suvyniojo ir padavė vyrui laikyt kol mane tvarkė smile.gif

drinks_cheers.gif Maniskio irgi nieks neklause ar bijo ar nebijo, sesute suvyste ir sako: "teveli laikykik sunu" smile.gif
Atsakyti
kol siuso mane dukryte pasvere,pamatavo ugi,aprenge ir dave man maitinti,tai vyrui net nepasiule palaikyti g.gif
Atsakyti
kai nuėmė nuo pilvo, tėčiui teko nešti ant stalo kur matuoja o paskui ir į palatą. aš tursenau iš paskos ax.gif blush2.gif
dar sakė ašarą nubraukė kai pamatė ech nemačiau... ax.gif blush2.gif kažkokia kreiva jaučiuosi aš neverkiau o va vyras už mus abu po ašarėlę blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juratux2004 @ 2007 01 19, 14:38)
drinks_cheers.gif Maniskio irgi nieks neklause ar bijo ar nebijo, sesute suvyste ir sako:  "teveli laikykik sunu"  smile.gif

drinks_cheers.gif Maniškiui irgi taip. Ir dar seselės krizeno "Ką? Baisu?" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratux2004 @ 2007 01 19, 15:38)
drinks_cheers.gif Maniskio irgi nieks neklause ar bijo ar nebijo, sesute suvyste ir sako:  "teveli laikykik sunu"  smile.gif

va va maniskiui taip pat, nueme auksa nuo pilvo, suvyste ir sako imk teveli, o mane siuvo tuo tarpu, tai jis vaiksciojo ir rode man prineses biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti

Iš karto mirksiukas.gif .Mane siuvo, tai suvystė mažiukę ir padavė vyrui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2007 01 17, 17:08)
Idomu suzinoti kada jusu vyreliai paime pirma karta savo vaikiuka ant ranku g.gif
    Mano istorija tokia:  po gimdymo vyras i palata nunese daiktus,o sesute mane su dukryte atveze.Sesute leido vyrui pabuti,kadangi palatoj buvau viena.Kalbam pasnibzdom abu.Sakau jam,:Tai nepaimsi dukrytes?Sako :Sandra pyk nepyk,bet bijau.Ji tokia mazyte,dar uzgausiu.Tai ta diena,tiksliau nakti,ir nepaime.Atvaziavo ryte,tik iejo i palata,pabuciavo mane,iteike geliu,ir....paime mazyle wub.gif  buciavo,buciavo... wub.gif  wub.gif

kaip gražiai parašei net akys aprasojo........ bigsmile.gif mano vyras dukrytę paėme irgi jau palatoj kažkur praėjus 3 val po gimdymo irgi bijojo bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Maniskis paeme, kai mus nuveze i palata 4u.gif
Atsakyti
maniskis ,tai paimt bijojo,bet kai iteikiau i rankas ,nebepaliedo ax.gif
Atsakyti
musu tetis pirmas paeme princese ant ranku kai mane parveze i palata as po cezario tai vyras ir manpaduodavo mazyle,bet koks nuostabus vaizdas kai dukryte pas teti ant ranku
smile.gif
Atsakyti
maniškiui iškart ką tik gimusią padawė ax.gif wub.gif
Atsakyti