maiskis paeme iskart kai mus nuveze i palata

QUOTE(Mea @ 2007 01 17, 17:27)
na mano vyras vaiką gavo iškart po gimdymo, suvyniojo ir padavė vyrui laikyt kol mane tvarkė 

kai nuėmė nuo pilvo, tėčiui teko nešti ant stalo kur matuoja o paskui ir į palatą. aš tursenau iš paskos
dar sakė ašarą nubraukė kai pamatė ech nemačiau...
kažkokia kreiva jaučiuosi aš neverkiau o va vyras už mus abu po ašarėlę

dar sakė ašarą nubraukė kai pamatė ech nemačiau...

QUOTE(juratux2004 @ 2007 01 19, 14:38)

QUOTE(juratux2004 @ 2007 01 19, 15:38)

va va maniskiui taip pat, nueme auksa nuo pilvo, suvyste ir sako imk teveli, o mane siuvo tuo tarpu, tai jis vaiksciojo ir rode man prineses

Iš karto

QUOTE(Sandruliukas @ 2007 01 17, 17:08)
Idomu suzinoti kada jusu vyreliai paime pirma karta savo vaikiuka ant ranku
Mano istorija tokia: po gimdymo vyras i palata nunese daiktus,o sesute mane su dukryte atveze.Sesute leido vyrui pabuti,kadangi palatoj buvau viena.Kalbam pasnibzdom abu.Sakau jam,:Tai nepaimsi dukrytes?Sako :Sandra pyk nepyk,bet bijau.Ji tokia mazyte,dar uzgausiu.Tai ta diena,tiksliau nakti,ir nepaime.Atvaziavo ryte,tik iejo i palata,pabuciavo mane,iteike geliu,ir....paime mazyle
buciavo,buciavo...

Mano istorija tokia: po gimdymo vyras i palata nunese daiktus,o sesute mane su dukryte atveze.Sesute leido vyrui pabuti,kadangi palatoj buvau viena.Kalbam pasnibzdom abu.Sakau jam,:Tai nepaimsi dukrytes?Sako :Sandra pyk nepyk,bet bijau.Ji tokia mazyte,dar uzgausiu.Tai ta diena,tiksliau nakti,ir nepaime.Atvaziavo ryte,tik iejo i palata,pabuciavo mane,iteike geliu,ir....paime mazyle

kaip gražiai parašei net akys aprasojo........

Maniskis paeme, kai mus nuveze i palata

maniskis ,tai paimt bijojo,bet kai iteikiau i rankas ,nebepaliedo

musu tetis pirmas paeme princese ant ranku kai mane parveze i palata as po cezario tai vyras ir manpaduodavo mazyle,bet koks nuostabus vaizdas kai dukryte pas teti ant ranku

maniškiui iškart ką tik gimusią padawė