Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

Po gimimo mūsų mažylę gal pusvalandžiui padėjo man ant pilvo - per tą laiką ji spėjo ir pienuko paragauti - niekas neskubėjo jos imti, sverti, leido mums trims džiaugtis. Už tai esame dėkingi gimdyklos personalui aciuks.gif Po to akušerė sako:"Leiskit ir mums pasidžiaugti" - tada paėmė mūsų gražuolytę pasvėrė, pamatavo, dar prieš tai priminė tetukui, kad galima visa tai nufilmuoti yess.gif Kol mamytę siuvo, dukrytę suvystė ir iškilmingai davė tetukui bigsmile.gif Važiuojant iš gimdyklos į palatą, galvoje sukosi vienintelė mintis - kad tik tetukas neužkliūtų už slenksčių benešdamas mūsų brangenybę. Vėliau, kai pasakiau šią savo mintį jam, mane paprotino - gi gimdymo skyriuj slenksčių nebūna fool.gif
Atsakyti
dabar susimąsčiau, kada gi jis paėmė. Berods, kai iš gimdyklos į palatą pervežė g.gif
Atsakyti
Mano vyras tai pirmas uz mane ir paeme ir pampersa keite, pirma diena as tik maitinau musu mazyli...
Atsakyti
Susigraudinau net skaitydama wub.gif Mano vyras irgi pirmas paėmė ant rankų mažylę, nes aš negalėjau, buvau po cezario unsure.gif
Atsakyti
Skaitant uzplusta grazus atsiminimai wub.gif
Atsakyti
Vyras pirmasis pasisveikino su sunuciu, nes vaikutis gime priduses, po cezario operacijos. Tai man tik parode ir isnese verysad.gif Vyras is paskos biggrin.gif tai jis pirmasis pasveikino, paliete sunu inkubatoriuje wub.gif
O as gavau pamyluot tik po 8 val. Pirmom dienom tetukui teko daug rupintis vaikuciu, ir sauskelnes jis pirmas pakeite (kuom labai didziuojasi lotuliukas.gif ).
O bijoti jis nebijojo, nes kai jam 16 m buvo gandrai atnese maza broliuka blush2.gif Taigi siokia tokia, nors is tiesu nemaza, patirti, kaip elgtis su mazais vaikais, jis turejo. O stai palatoje, kartu gulejo kita mamyte, tai abu teveliai tokie jaunuciai, labai stresavo ir bijojo doh.gif
Atsakyti
Gražu wub.gif Vyras paėmė.. lyg ta, jau kai į palatą atnešė ją.. Grįš iš darbo, reiks paklaust.. ax.gif Atrodo, taip seniai viskas buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškis tai paėmė mažylę tą pačią dieną kai gimė, kai jau perkėlė mus į palatą. Na jis ją pakėlė taip atsargiai kaip mokėdamas, lyg tai darytų nebe pirmą kartą. smile.gif Nors aišku anksčiau tokio lelio nebuvo kilnojęs. Iš pradžių tik panešiodavo ir paguldydavo atgal, taipogi sakė, kad ji labai mažytė ir truputį bijo. O dabar tai jau ir kilnoja, ir skraido, ir ko tik jie kartu nedaro. biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras iskart paeme kai tik gyme,net gymdimo palatoi,o kai mus perkele i palata,tai pats atvezes odejala viniojo i ji savo klecka biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis gimdykloj paėmė, kai tik nuo mano krūtinės nuėmė ir suvystė wub.gif Ir virkštelę nukirpo pats wub.gif
Atsakyti
Tik gimusį mažių nuvalė, apžiūrėjo, pasvėrė, pamatavo, suvyniojo ir atidavė tėčiui thumbup.gif Mane dar pusvalandi tvarke, paskui perkėlė nuo gimdymo stalo į lovą, tada ir gavau leliuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 01 17, 18:27)
na mano vyras vaiką gavo iškart po gimdymo, suvyniojo ir padavė vyrui laikyt kol mane tvarkė smile.gif

drinks_cheers.gif pas mus lygiai taip pat.
Atsakyti