Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

kai tik nuveze mumis i palata is kart idaviau vyrui nes labai valgyt norejau ax.gif
Atsakyti
kai gime sunus, vyras ji paeme ant ranku tik antra diena ir tai nelabai drasiai...
dukrytes laukimas labai prailgo visai seimai, musu tetis "gimde" kartu ir dukryte supavo pirmiau uz mane mirksiukas.gif supavo ir verke. tai mane, zinoma, labai sujaudino ax.gif ir dabar tetis labai daznai mazyle nesioja, visai nesibaimindamas, kad toji "pripras prie ranku" biggrin.gif
Atsakyti
Aš pai savo mažių paėmaiu ant rankų tik 3 parą po gimdymo (na kai gyd. leido), o MB gal tik po 3 sav.
Atsakyti
MB paeme kokia 15-20min po gimdymo,buvo be proto laimingas kaip ir as . thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis pirmas abu ir pamate ir palaike ant ranku wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis irgi pats pirmas pamate ir paeme ant ranku wub.gif .
Atsakyti
man tik gimusi leliu ant pilvuko padejo. Po to suvyste ir padave teveliui,kol mane tvarke.tai nesiojo ja po gumdykla issisiepes biggrin.gif O pati as dukryte ant ranku paemiau tik antra diena,kai gydytojas leido(neskaitant to pagulejimo ant pilvuko.kai maciau tik pakausi ir mazyte rankyte).
Atsakyti
oi,iskart paeme,kai tik gime maziukas.labai labai laimingas buvo ir prasitare,kad labai susijaudino isvydes kaip gime sunus smile.gif
Atsakyti
maniskis tai net apsiverke. Ziuriu asaros tik rieda skruostais. Pirmakart ji toki maciau bigsmile.gif
Atsakyti
vyras pirma karta paeme kudikeli kai mus paleido namo nes tuo metu kai gimdziau buvo gripo epidemija ir jokiu lankytoju i palata neileisdavo dabar net is ranku nepaleidzia biggrin.gif
Atsakyti
Vyras pats pirmas gavo ant ranku kudikeli wub.gif
Ir siaip jis viska pirmas dare, nes man CZ atliko. Tai kadangi gimdziau BAK'e ir vyras su mazyle ir manim visa laika buvo kartu, tai pirmas dvi paras jis man buvo tikras pagalbininkas - ir papmerius keite, ir apiprause, ir man pamaitint paduodavo - as vis juokiaus, kad jis uz mane geriau priziuret dukriuka mokes tongue.gif
Atsakyti
As taip svajojau po gimdymo paimti kudiki ir priglausti prie krutines... Bet gavosi viskas kiek kitaip. Teko daryti cezario pjuvi ir sunu ant ranku pirmas supavo mano vyras!!! Kaip jis del to dziaugesi...virpejo is laimes visas kunas wub.gif Jis iki siol prisimena tas "pacias pacias" akimirkas! good.gif victory.gif first.gif
Labai noriu tiketi tuo, kad kai gimdysiu antra, galesiu priglausti pirma prie krutines ir pasveikinti su gimimu... Nes labai gaila, kai mano sunu atnese man pamaitinti tik po 4 valandu... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti