Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

Kadangi mano pupos cezarinukės, tai laimė pirmąjąm priglaust stebukliukus atiteko MB. Nežinojo kur dėtis iš laimės wub.gif
Atsakyti
MB mazyli pamatys isvis kai bus jau daugiau nei menuo praeje nuo gimimo verysad.gif viskas jau taip susikloste kad jis uzsienyje ir nespes grizti verysad.gif
Atsakyti
MB pirmasis paeme sunu, nors pries gimdyma irodinejo, kad neims nes bijo. Ji tik suvyste ir dave jam laikyti,tai net verke is laimes smile.gif
Atsakyti
Vyras paime iskart kai tik buvo galima-kai vaikas buvo aprengtas ,ir buvom perkelti i palata.Ir visai nebijojo smile.gif .Tiesa pasakius-as labiau bijojau paimti smile.gif
Atsakyti
kadangi vyras dalyvavo gimdyme,tai dukryte gavo palaikyti dar gimdykloje, kai ji buvo pasverta ir suvystyta smile.gif
Atsakyti
mano brangiausias wub.gif taip pat dalyvavo gimdyme,tai jam pirmam ir dave suneli wub.gif kadangi man neatsiskyre plancenta,tai dar pasilikau gimdykloje,ir su mazgiu pasidziaugiau,tik palatoje,nes gavau narkoze,tai pamaciau jau su rubeliais,savo grazuoli wub.gif
Atsakyti
is karto kai "sutvarke" mazyle wub.gif
Atsakyti
mano mergyte po cz,tai pirmasis savo glebyje ja laike tetukas.O toks laimingas buvo sake,kad net nesitiki,kad cia musu stebukliukas
Atsakyti
ishkart po gimdymo ir pirmiau uz mane , nes man dare cezari. ir siaip visas keturias dienas ligoninej net man nenoredavo duot palaikyti biggrin.gif ir pampersus jis pirmas keite biggrin.gif
Atsakyti
Ant rankų paėmė, gal tik po kokios savaitės, kai jau buvom namuose, nes pasak jo, bijojo sulaužyti tokį trapų stebuklą (mažiukas svėrė 2600 g) wub.gif
Atsakyti
mano vyras is pradziu bijojo imti bet po keliu valandeliu apsiprato ir jau pampersiukus keist pradejo thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis tai pirma vaika labai bijojo ka tik gymusi paimti ant ranku o antra jau nebebijojo ir ligonineje is kart paeme. biggrin.gif
Atsakyti