Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

Is kart po gimdymo.Kol mane siuvo,vyras maziuka ant ranku laike.O kita diena jau ir pats vienas pampersus keite.

Tik dabar kazko aptingo... g.gif
Atsakyti
smile.gif mano vyras pirmasis paeme druckiuka musu ant ranku mirksiukas.gif , nes as gulejau po CP, tad pirma para jis rupinuosi juo- keite pampersus biggrin.gif nesiojo. bet nuo tos pirmos paros ir pasibaige pampersu keitimas lotuliukas.gif nes reikejo pirmaji mekoniju nuvalyti- o strioko kokio buvo doh.gif , kad as net juokiuosi nors ir skaudejo pilva, negalejau susitureti biggrin.gif lotuliukas.gif , valo nenusivalo, bijo toki maziuka pavartyti, po kranu prause drebanciom rankom doh.gif , bet uztat iki siol prisimena thumbup.gif
Atsakyti
MB sūnų palaikyti gavo anksčiau, nei aš. iš karto po visų būtinų procedūrų, susuktą į vystyklą wub.gif vyras sūnų man ant krūtinės ir uždėjo...
Atsakyti
Gydytoja dar gimdykloje vaikuti teveliui. Nors laike ,bet bijodamas wub.gif
Atsakyti
Tik gimusį sūnelį vyras paėmė( tiksliau jam padavė), ir visai nebijojo, drasiai keitė pamperius, plovė užpakaliuka, maudė.Netikėjau , kad taip darsiai elgsis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(julima @ 2008 03 15, 00:56)
Is kart po gimdymo.Kol mane siuvo,vyras maziuka ant ranku laike.O kita diena jau ir pats vienas pampersus keite.

Tik dabar kazko aptingo... g.gif

Va va ir pas mus buvo lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
pima terorista tai vyras irgi pirmiau uz mane ant ranku paeme,o antra diena jau pats maude(man baisu buvo) blush2.gif ,o mazaja tai po kokiu 10 minuciu po gimimo gavo i rankas biggrin.gif tai sakau gal treciam virkstele nukirps mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškiam tai labai rankos drebėjo smile.gif bet vėliau paėmė ir nenorėjo paleisti 4u.gif
Atsakyti
Gavo paimt is kart kai tik gime ir virkstele nukirpo smile.gif
Atsakyti
Po kelių valandų thumbup.gif
Atsakyti
o mums buvo taip kad tiek as tiek vyras galejom kudiki paimt po 9 paru.kadangi buvo renimacijoje tarp daugybes laideliu sad.gif ,o jau poto kai jau galejome dziaugtis juo be jokios baimes laike ant ranku wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 03 19, 15:04)
o mums buvo taip kad tiek as tiek vyras galejom kudiki paimt po 9 paru.kadangi buvo renimacijoje tarp daugybes laideliu sad.gif ,o jau poto kai jau galejome dziaugtis juo be jokios baimes laike ant ranku wub.gif  wub.gif  wub.gif

O mano vyras vaikiuką palaikyti spėjo pirmesnis už mane, kadangi man po cezario dar teko pagulėti kelias valandas pooperacinėj palatoj. ax.gif Vyras vėliau man pasakojo, kad jam belaukiant kada mane atveš į palatą, atsidaro durys ir įeina seselė su mažiuku soske.gif "imk,-sako- tėti, džiaukis sūneliu" ir paliko juos vienu du thumbup.gif Taip jie ir kariavo, kol aš prie jų prisijungiau wub.gif
Atsakyti