is kart kai pagimdziau po manes zinoma
kai pagulde akusere lovoj, taip ir gulejo, tik ant kito soniuko apverciau, o i rankas paemiau ryte, bijojau
o kadangi vyras dirbo, tik labai trumpam uzsukdavo, tai paime tik tada, kai grizom namo-po dvieju paru.

O mano vyras vaikelį labai nedrąsiai, bet paėmė iškart, kai tik atėjom į pogimdyminę palatą. Nuostabiai atrodė...
mano vyras tai labai bijojo paimt, tikriausiai butu ilgai uztruke kol isidrasintu, bet po cezario man paciai labai sudetinga buvo maziuka kilnot, tai kad man palengvintu dalia antra para paprasiau padet vaikiuka perkelt i jo lovyte, tai taip ir turejo paimt...
o po pirmo karto ledai pajudejo ir jau paimdavo.
tiesa kai viena karta ant jo smarkiai atpyle, tai noras imti ant ranku buvo kiek apmazejes:)
o po pirmo karto ledai pajudejo ir jau paimdavo.
tiesa kai viena karta ant jo smarkiai atpyle, tai noras imti ant ranku buvo kiek apmazejes:)
Mano vyras neturejo pasirinkimo
,sesute nuo mano pilvo paime ir iteike teciui
o kai dukra gimdziau vyro salia nebuvo tai paime tik vakare kai i pogimdymine palata perkele
baimes sako kad nebuvo tik dziaugsmas kad viskas gerai

maniskis pirmiau uz mane paeeme, nes gulejau po cezario ir jam pirmam atnese, o paskui istisai su manim dienom buvo tai ir pirma karta pamperi kartu keitem ir rengem ir prausem

mano vyras tai paeme sekancia diena po gimdymo, nuostabiai abu atrode
man net asaros susikaupe, koks grozis

Mažasis gimė po cezario(pilna narkozė), todėl pirmas buvo vyras 
Ir dabar nereikia prašyt, kad pabūtų su mažiuku - iš rankų neišmuši

Ir dabar nereikia prašyt, kad pabūtų su mažiuku - iš rankų neišmuši

Mano irgi antrasis lelius po cezario, tai vyras pirmasis paeme. As dar pora dienu nesikeliau is lovos, tai jis ir sauskelnes keite