Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

Is kart kai gime,tai ir paeme.Ir priziurejo ligonineje jis,man net neleido is lovos lipti.sako,tu ir taip dideli darba atlikai thumbup.gif
Atsakyti
Abu vaikus paėmė anksčiau už mane smile.gif Iškart po gimdymo (CPO) ir būtinų procedūrų ax.gif Nors kai gimdžiau pirmąjį, jam tebuvo 21 m., bet nebailiukas jis pas mane thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweet Dreams: 21 liepos 2008 - 23:16
Anksciau uz mane ax.gif Kadangi turejau ta nelemta cezari, tai as kudiki pirma kart paemiau jau svaruti grazuti tik po to kai atsiparpaliojau po narkozes, o vyras ji gavo palaikyt iskrat kai iseme is manes. Ir tiesa pasakius net labai dziaugiuosi kad jis buvo pirmasis paemes kudiki i rankas (neskaitant gydytoju...) ...
Atsakyti
Kadangi vaikutis gimė švarus, tai vos apdengus paklode, pirmas gavo palaikyti vyras. Niekada nepamiršiu jų pirmojo susitikimo thumbup.gif
Atsakyti
vyras pirmas paeme, kai man trauke visas adatas nuo krutines padave tiesiai jam va tada apsiverkiau, blush2.gif grazesnio nieko dar mano gyvenime nebuvo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 14 rugpjūčio 2008 - 12:45
jis pirmas gavo ji palaikyti poto as wub.gif
Atsakyti
pirmiausia uzdejo ant manes kai tik pagimdziau, o kai suvyste akusere tai jau vyrui dave smile.gif
Atsakyti
Vyras paeme pirmiau uz mane, nes man cezaris verysad.gif Tai pirmas dieneles jis ir sauskelnes keisdavo thumbup.gif
Atsakyti
Maniškis irgi dukrytę paėmė pirmiau, negu aš biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis pirmają tik antrą dieną paėmė ir tai sesutė į rankas įbruko- bijojo baisiausiai bet po to karto dingo visos baimės, o antrą kart pats paskubom "duok sunelį palaikyt" smile.gif
Atsakyti
iš karto kai davė imt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(w.o.w. @ 2008 08 15, 19:38)
pirmiausia uzdejo ant manes kai tik pagimdziau, o kai suvyste akusere tai jau vyrui dave  smile.gif

drinks_cheers.gif Mums taip pat buvo. Tik gimusia ant manes uzdejo wub.gif Gana ilgai prabuvo, paskui nunese, apziurejo, pamatavo ir t.t., ir tada suvystyta dave vyrui laikyt smile.gif
Atsakyti