na mano vyras po gimdymo dukryte pats pirmas paeme,net nebuvo jos dar pilnai suvyste
beje tai pirmas musu vaikas
o kai nuprause ir aprenge tai abu ja dziaugiames.ant ranku laikem tai vienas tai kitas.dabar su dukrele jie neisskiriami draugai,kartu pietu miegelio eina
Mano vyras irgi dar gimdykloj ciupo suneli kai tik akusere ji suvyniojo, as net pati buvau nustebus
maniskis iskart po gimdymo, kai mane atveze i palata, maziuka paeme is lovytes panesiojo ir atnese man
Maniskis irgi pirma karta paeme mazyli dar gimdykloje, galima sakyti greiciau nei as
Mano vyras tik kita diena paeme kudikeli ant ranku
Maniskis abu vaikiukus is karto dar gimdykloj ant ranku paeme
jokios baimes kad "sulus"
ar dar kas atsitiks nebuvo.
maniskis pats pirmas aprenge leliu,pirmas pamperi uzmove na ir aisku pirmas ant rankyciu laike
kadangi mano vyrui buvo ranka traumuota tai jis suneli paeme ant rankyciu tik 6 diena
bet nemanau, jog tai blogai, nes manau, jog jis galvojo apie sunlio sauguma
maniskis paeme pirmas, nei as. tai buvo gimdykloj, kai vaika tik suvyste, o tada atnese ir man.
MŪsų tėvelis, savo sūnelį taip pat paėmė ant rankų gimdykloj, kai tik suvystė... Aš tik žiūrėjau ir didžiavausi juo, nes iki šiol jis nedrįsdavo draugų net 2 - 3 metų vaikiukų paimt ant rankų.. Savas lieka savu...
MB pirmiau nei aš palaikė mūsų sūnų ant rankų
bijojo siaubingai,bet daktaras užvijo.
sesute padejo daktarui,tai nebuvo kam leliaus nešiot
QUOTE(Silwwerija @ 2008 07 01, 15:40)
MB pirmiau nei aš palaikė mūsų sūnų ant rankų
bijojo siaubingai,bet daktaras užvijo.
sesute padejo daktarui,tai nebuvo kam leliaus nešiot 
Nera ko tiem steveliams i rbijoti,kudiki paiimti