na mano vyras po gimdymo dukryte pats pirmas paeme,net nebuvo jos dar pilnai suvyste beje tai pirmas musu vaikas o kai nuprause ir aprenge tai abu ja dziaugiames.ant ranku laikem tai vienas tai kitas.dabar su dukrele jie neisskiriami draugai,kartu pietu miegelio eina
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo) Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo. Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.
Maniskis irgi pirma karta paeme mazyli dar gimdykloje, galima sakyti greiciau nei as
Lietuviškos Vegateksa pėdkelnės ir rūbeliai Mūsų Tema SM El.parduotuvė www.vaikustilius.lt, taip pat Facebook'e Mus rasite : Urmo miestelyje, Rytinėje galerijoje 10 salėje, 104 vietoje (šalia Raudonojo pasažo) Tel.nr +37064163467, el.p info@vaikustilius.lt
kadangi mano vyrui buvo ranka traumuota tai jis suneli paeme ant rankyciu tik 6 diena bet nemanau, jog tai blogai, nes manau, jog jis galvojo apie sunlio sauguma
MŪsų tėvelis, savo sūnelį taip pat paėmė ant rankų gimdykloj, kai tik suvystė... Aš tik žiūrėjau ir didžiavausi juo, nes iki šiol jis nedrįsdavo draugų net 2 - 3 metų vaikiukų paimt ant rankų.. Savas lieka savu...