Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

na mano vyras po gimdymo dukryte pats pirmas paeme,net nebuvo jos dar pilnai suvyste biggrin.gif beje tai pirmas musu vaikas smile.gif o kai nuprause ir aprenge tai abu ja dziaugiames.ant ranku laikem tai vienas tai kitas.dabar su dukrele jie neisskiriami draugai,kartu pietu miegelio eina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi dar gimdykloj ciupo suneli kai tik akusere ji suvyniojo, as net pati buvau nustebus lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskis iskart po gimdymo, kai mane atveze i palata, maziuka paeme is lovytes panesiojo ir atnese man wub.gif
Atsakyti
Maniskis irgi pirma karta paeme mazyli dar gimdykloje, galima sakyti greiciau nei as rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vyras tik kita diena paeme kudikeli ant ranku
Atsakyti
Maniskis abu vaikiukus is karto dar gimdykloj ant ranku paeme biggrin.gif jokios baimes kad "sulus" smile.gif ar dar kas atsitiks nebuvo.
Atsakyti
maniskis pats pirmas aprenge leliu,pirmas pamperi uzmove na ir aisku pirmas ant rankyciu laike bigsmile.gif
Atsakyti
kadangi mano vyrui buvo ranka traumuota tai jis suneli paeme ant rankyciu tik 6 diena ax.gif bet nemanau, jog tai blogai, nes manau, jog jis galvojo apie sunlio sauguma smile.gif
Atsakyti
maniskis paeme pirmas, nei as. tai buvo gimdykloj, kai vaika tik suvyste, o tada atnese ir man.
Atsakyti
MŪsų tėvelis, savo sūnelį taip pat paėmė ant rankų gimdykloj, kai tik suvystė... Aš tik žiūrėjau ir didžiavausi juo, nes iki šiol jis nedrįsdavo draugų net 2 - 3 metų vaikiukų paimt ant rankų.. Savas lieka savu... wub.gif
Atsakyti
MB pirmiau nei aš palaikė mūsų sūnų ant rankų biggrin.gif bijojo siaubingai,bet daktaras užvijo. lotuliukas.gif sesute padejo daktarui,tai nebuvo kam leliaus nešiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silwwerija @ 2008 07 01, 15:40)
MB  pirmiau nei aš palaikė mūsų sūnų ant rankų biggrin.gif bijojo siaubingai,bet daktaras užvijo. lotuliukas.gif sesute padejo daktarui,tai nebuvo kam leliaus nešiot biggrin.gif

Nera ko tiem steveliams i rbijoti,kudiki paiimti
Atsakyti