maniskis taip pat pirmiau manes paeme musu aukseli ant ranku,bet jau toks issigandes buvo

Kitą dieną po gimdymo
Dar ir fotkę turiu, toks išsigandęs buvo, taip bijojo

mano vyras pirmas pamate zuiki is arti. pamenu, taip tada jam pavydejau
taip norejau ir as pamatyt suneli. paskui man ant krutines padejo, prisiziurejau i pakausiuka, o paskui vyras jau palatoje paeme

Mano vyras pirmas maziuka ant ranku paime nes as ji pamaitinau po gimdymo ir jis iskarto paime ie perkele i jam skirta vieta nes i palata nesti dar bijojo

sunu paeme is karto kaip pagimdziau, o dukrele, tai tik 3 para, nes sake labai bijo

pirmiau nei as paeme
dar niekada nebuvau jo tokio maciusi
buvo tikrai stebuklinga akimirka

mano vyras irgi paeme ant ranku pirmas musu dukryte nors pries tai sake kad tikrai neims nes bijo sulauzyti
o kai atvaziavom i palata su dukrele tai drasiai paeme

mano vyras siaip bijojo imt, nes nemokejo
paeme kita diena po gimdymo, atnese man pamaitint

kadangi kai pagimdziau buvo 19:40 o i palata gryzom tik kazkur 22val, tai mergaite sesute padave man pamaitint ir pagulde i lovele(nemiegojau su lelyte nes man buvo sloga, ir temperatura sukilus, tai dukryte sake laikyt lovelej
). tad pasidziaukt galejom tik kita diena

kadangi kai pagimdziau buvo 19:40 o i palata gryzom tik kazkur 22val, tai mergaite sesute padave man pamaitint ir pagulde i lovele(nemiegojau su lelyte nes man buvo sloga, ir temperatura sukilus, tai dukryte sake laikyt lovelej

Mano vyrui tai sesutė į rankas įgrūdo ką tik nušluostytą, suvystytą vaiką
pasimetęs buvo baisiai

iskart gimusia,pirmiau negu as

Manasis antra diena po gimdymo paeme
pirma diena buvo man paciai baisu paimt tokia mazute coliuke...