Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

maniskis taip pat pirmiau manes paeme musu aukseli ant ranku,bet jau toks issigandes buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kitą dieną po gimdymo wub.gif Dar ir fotkę turiu, toks išsigandęs buvo, taip bijojo biggrin.gif
Atsakyti
mano vyras pirmas pamate zuiki is arti. pamenu, taip tada jam pavydejau smile.gif taip norejau ir as pamatyt suneli. paskui man ant krutines padejo, prisiziurejau i pakausiuka, o paskui vyras jau palatoje paeme smile.gif
Atsakyti
Mano vyras pirmas maziuka ant ranku paime nes as ji pamaitinau po gimdymo ir jis iskarto paime ie perkele i jam skirta vieta nes i palata nesti dar bijojo blush2.gif
Atsakyti
sunu paeme is karto kaip pagimdziau, o dukrele, tai tik 3 para, nes sake labai bijo doh.gif
Atsakyti
pirmiau nei as paeme smile.gif dar niekada nebuvau jo tokio maciusi bigsmile.gif buvo tikrai stebuklinga akimirka rolleyes.gif
Atsakyti
mano vyras irgi paeme ant ranku pirmas musu dukryte nors pries tai sake kad tikrai neims nes bijo sulauzyti lotuliukas.gif o kai atvaziavom i palata su dukrele tai drasiai paeme wub.gif
Atsakyti
mano vyras siaip bijojo imt, nes nemokejo blush2.gif paeme kita diena po gimdymo, atnese man pamaitint 4u.gif wub.gif
kadangi kai pagimdziau buvo 19:40 o i palata gryzom tik kazkur 22val, tai mergaite sesute padave man pamaitint ir pagulde i lovele(nemiegojau su lelyte nes man buvo sloga, ir temperatura sukilus, tai dukryte sake laikyt lovelej verysad.gif ). tad pasidziaukt galejom tik kita diena didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murkyte20: 11 liepos 2008 - 08:34
paėmė kai tik sesutė sutvarkė 4u.gif kitą dieną mokėsi su sesute ir gydytoja bambut valyt, praust, nes aš miegojau kai atėjo, ir jis neleido manęs žadint wub.gif gimdžiau naktį 4u.gif
Atsakyti
Mano vyrui tai sesutė į rankas įgrūdo ką tik nušluostytą, suvystytą vaiką lotuliukas.gif pasimetęs buvo baisiai lotuliukas.gif
Atsakyti
iskart gimusia,pirmiau negu as wub.gif
Atsakyti
Manasis antra diena po gimdymo paeme smile.gif pirma diena buvo man paciai baisu paimt tokia mazute coliuke... wub.gif
Atsakyti